Kopen Baclofen in apotheken
4.70 / 98

Kopen Baclofen in apotheken

4.70 / 98

Baclofen wordt voorgeschreven als een centraal werkende spierverslapper voor patiënten met een verhoogde spierspanning veroorzaakt door multiple sclerose of ruggenmergletsel.

Er zijn enkele tientallen generieke geneesmiddelen van dit geneesmiddel, die allemaal dezelfde werkzame stof bevatten en een vergelijkbaar ontspannend farmacologisch effect hebben op het menselijke spierstelsel. Tegelijkertijd wordt het niet aanbevolen voor gebruik als spierverslapper bij reumatologische aandoeningen.
Sinds 2014 wordt het middel in Nederland ook gebruikt voor de behandeling van alcoholisme en drugsverslaving. Hieraan voorafgaand werden gedurende 6 jaar klinische tests uitgevoerd op patiënten die leden aan alcoholisme, waarbij bij meer dan 80% van de patiënten positieve resultaten van het medicijn werden waargenomen, ondanks het niveau en de duur van het alcoholgebruik door de patiënten.

Generieke Baclofen

Prijs van Baclofen

In onze online apotheek kunt u het geneesmiddel Baclofen zonder recept kopen tegen een voordelige prijs.

Baclofen 10 mg prijs: €35,67 (voor 10 tabletten) - €269,81 (voor 360 tabletten).

Voordelen van kopen bij een online apotheek:

 • je hoeft geen apotheek te bezoeken ;
 • je hoeft de openingstijden van de apotheek niet te kennen, want je kunt op elk moment van de dag online bestellen;
 • de mogelijkheid om het geneesmiddel thuis te laten bezorgen door een koeriersdienst, en dus de vertrouwelijkheid van de aankoop;
 • een groter bereik van het assortiment, omdat zoekopdrachten op de website niet beperkt zijn tot één apotheek.

Wat is baclofen?

Baclofen is een antispastisch en spierverslappend middel dat inwerkt op de neuromusculaire transmissie, de spierspanning vermindert en een effectieve pijnstilling geeft.

Hoe werkt baclofen in het menselijk lichaam?


Zodra het geneesmiddel het menselijk lichaam binnendringt, verlicht baclofen de spierspanning, heeft het een antidepressieve en psychostimulerende werking, heeft het een uitgesproken effect op het centrale zenuwstelsel en verhoogt het de weerstand tegen de effecten van stressvolle situaties.


De belangrijkste indicaties voor het gebruik van het geneesmiddel


Baclofen wordt voorgeschreven wanneer de patiënt tekenen vertoont van multiple sclerose, verschillende ruggenmergletsels en -tumoren, tekenen van meningitis, hersenverlamming of hoofdtrauma. Tegelijkertijd moet de behandelend arts bepalen hoe lang de patiënt het medicijn kan gebruiken om overdosering en verslaving te voorkomen. Baclofen wordt vaak voorgeschreven als er behoefte is aan een antidepressivum met een lage potentie dat niet verslavend is en een laag risico op bijwerkingen heeft.

Verschillende doseringen


Afhankelijk van de ernst en het type van de ziekte, evenals de duur van de behandeling en de kenmerken van het lichaam van de patiënt, schrijft de arts een van de mogelijke doseringen voor: Baclofen 10 mg of Baclofen 25 mg.

Contra-indicaties voor het gebruik van het geneesmiddel


Het geneesmiddel heeft een aantal contra-indicaties:

 • zwangerschap, borstvoeding, kinderen jonger dan 3 jaar (met voorzichtigheid bij kinderen jonger dan 12 jaar) ;
 • overgevoeligheid voor de bestanddelen van het geneesmiddel;
 • epilepsie en convulsies;
 • aanwezigheid van een acute maagzweer bij de patiënt;
 • ziekte van Parkinson;
 • psychose.

Bijwerkingen


De meest voorkomende bijwerkingen na gebruik van dit geneesmiddel zijn:

 • slaperigheid en duizeligheid ;
 • slapeloosheid
 • misselijkheid en braken, droge mond ;
 • diarree of verstopping
 • depressie of euforie
 • hallucinaties ;
 • hoofdpijn en cerebrale vasospasmen;
 • daling van de bloeddruk.
U kunt het risico op bijwerkingen verminderen door met uw arts te praten en de dosering en de omstandigheden waaronder u het geneesmiddel inneemt aan te passen.

Interactie met andere geneesmiddelen


Als patiënten die Baclofen voorgeschreven krijgen andere geneesmiddelen gebruiken, moeten zij hun arts hiervan op de hoogte stellen, omdat de werkzame stof in Baclofen een wisselwerking kan hebben met andere geneesmiddelen. Als de patiënt bijvoorbeeld anti-hypotensiva of anti-jichtmedicatie gebruikt, zal Baclofen dat gelijktijdig met deze geneesmiddelen wordt ingenomen een versterkend effect hebben en zal de arts de dosering of frequentie van inname van de genoemde geneesmiddelen moeten aanpassen.

Overdosering


Bij inname van het geneesmiddel kan bij de patiënt een overdosering optreden, die in het ergste geval fataal kan zijn. Het kan worden gedetecteerd door de aanwezigheid van een van de volgende tekenen:

 • een aanzienlijke daling van de bloeddruk
 • epileptische aanvallen of hartspierstoornissen;
 • koorts
 • ademnood; of
 • coma.

Uiteraard moet de patiënt in een van deze situaties zo snel mogelijk een arts raadplegen en aangeven dat hij of zij het medicijn al heeft gebruikt.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt Baclofen in combinatie met alcohol?

Aangezien dit geneesmiddel met succes wordt gebruikt bij de behandeling van verslaving, wordt aangenomen dat het kan worden gebruikt in aanwezigheid van alcohol in het bloed van de patiënt. Gelijktijdige toediening van het geneesmiddel en alcohol is mogelijk, maar er moet worden opgemerkt dat in dit geval het ontspannende effect wordt vermenigvuldigd, de algemene intoxicatie van het lichaam wordt verergerd en de kans op bijwerkingen toeneemt.


Is Baclofen gevaarlijk?


Als het medicijn wordt ingenomen zoals voorgeschreven door de behandelend arts, in de voorgeschreven dosering en volgens het vastgestelde toedieningsschema, is het meestal ongevaarlijk en zorgen de therapeutische eigenschappen voor een maximaal effect.

Veroorzaakt Baclofen slaperigheid?


Een van de bijwerkingen van het gebruik van Baclofen is slaperigheid. Als dit de enige bijwerking is van het gebruik van het geneesmiddel bij een patiënt, en als de therapeutische eigenschappen van het geneesmiddel vele malen groter zijn dan het mogelijke ongemak van de bijwerking, is het nodig om de zaak te bespreken met de behandelend arts en om het schema voor het innemen van het geneesmiddel aan te passen, door het te verschuiven naar de tijd dat de patiënt naar bed gaat.

 • Livi

  Ik heb echt geen tijd om een dokter te bezoeken. Dus, kocht ik Baclofen online. Het medicijn was goedkoper dan die van de andere leveranciers. En de levering is snel. Ik zal zeker blijven om daar te kopen drug.

 • Fedde

  Ik ben 65, ik heb rugpijn en vroeger werd ik daar vaak wakker van. Sinds een half jaar neem ik drie doses van 10 mg per dag. Een goed medicijn. De rugpijn is weg, ik slaap goed en ben gestopt met slaapmiddelen.

 • Dex

  Het medicijn had effect toen ik het begon te nemen.

 • Stijn

  Ik nam 30 mg per dag voor rugkrampen en spierspanning en voelde geen verbetering. Maar de dosis van 20 mg driemaal daags hielp me. Ik heb geen vreselijke pijn meer en ik kan me gemakkelijker bewegen. Ik kan weer in het park lopen, van bankje naar bankje, en ik draag de pillen bij me. Het aantrekken van mijn schoenen duurt slechts 10 minuten, en niet een half uur zoals vroeger.

 • Otis

  Ik heb Baclofen gebruikt voor de laatste twee maanden. Ik kreeg een betere controle over de pijnscheuten veroorzaakt door zenuwbeknelling. Ik ondervond enkele bijwerkingen: ademhalingsmoeilijkheden en vermoeidheid. Maar mijn dokter zei dat de dosering nog niet veranderd moest worden. Ik ben blij dat ik minder gekweld word door ondraaglijke pijn.

 • Roos

  Zonder twijfel, het is de beste online apotheek die iedereen zou moeten gebruiken.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillen-nederland.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.