Kopen Rapamycine bij een online apotheek 2024
4.89 / 119

Kopen Rapamycine bij een online apotheek 2024

4.89 / 119

Rapamycine is een geneesmiddel dat het immuunsysteem kan onderdrukken. U kunt Rapamycine bestellen bij onze online apotheek voor een prijs van €55,50 - €1729,01. Rapamycine is over het algemeen verkrijgbaar in "strips" of kleine verpakkingen van 6 of 10 tabletten per verpakking. Apotheken verkopen het geneesmiddel meestal in tabletten van 1 mg, maar er zijn ook tabletten van 2 mg en andere sterktes verkrijgbaar.

Rapamycine

Wat is rapamycine?


Rapamycine is een immunosuppressivum en wordt veel gebruikt bij orgaantransplantaties, vooral niertransplantaties.

Het werkzame bestanddeel van het medicijn blokkeert de overdracht van signalen tussen cellen en remt zo de activering van T-lymfocyten. Hierdoor wordt de activiteit van de component die verantwoordelijk is voor afstoting van het transplantaat verminderd. Hierdoor wordt de activiteit van de component die verantwoordelijk is voor afstoting van het transplantaat verminderd.

Rapamycine wordt voorgeschreven als onderdeel van een gerichte behandeling tegen tumoren. De werkzame stof werkt actief in op het eiwitcomplex, waardoor de celgroei en -vermenigvuldiging wordt geblokkeerd.


Werkingsprincipe van het geneesmiddel


Het werkingsprincipe van het geneesmiddel is als volgt: Rapamycine remt de activiteit van het mTOR-eiwit in het lichaam. Dit eiwit regelt de groei en voortplanting van cellen in het menselijk lichaam. Door de activiteit van het mTOR-eiwit te onderdrukken, is het mogelijk om de reproductie en activering van bepaalde immuuncellen te remmen.


Indicaties voor gebruik


Rapamycine wordt op grote schaal gebruikt als immunosuppressivum om orgaanafstoting tijdens orgaantransplantatie te voorkomen bij patiënten met een matig immunologisch risico. Het geneesmiddel verhoogt de werkzaamheid van andere immunosuppressiva, waardoor het mogelijk is om hun dosering te verlagen en bijwerkingen te voorkomen. Rapamycine kan worden gebruikt in combinatie met glycocorticosteroïden en cyclosporines.

Dosering van het geneesmiddel


Rapamycine wordt tegelijk met glucocorticoïden ingenomen. Het geneesmiddel moet oraal bij de maaltijd worden ingenomen. De tabletten moeten in hun geheel worden doorgeslikt en niet gekauwd, omdat het effect in de mondholte nog niet volledig bekend is.

Het geneesmiddel wordt voorgeschreven gedurende 2 tot 3 maanden na orgaantransplantatie. De dosering van Rapamycine wordt gekozen rekening houdend met de leeftijd van de patiënt, zijn algemene conditie en de aanwezigheid van contra-indicaties.

De dosering van het geneesmiddel en het doseringsschema kunnen als volgt zijn:

 • in de beginfase van de behandeling, binnen 2 tot 3 maanden na de transplantatie, is de oplaaddosis voor de eerste 48 uur 6 mg, niet meer dan eenmaal per dag;
 • voor onderhoudsbehandeling is 2 mg van het geneesmiddel per dag geïndiceerd ... ;
 • in combinatie met cyclosporine duurt de behandeling niet langer dan 3 maanden, waarna de toediening van raparamycine wordt gestaakt.
De maximale concentratie van de werkzame stof in het bloed mag niet hoger zijn dan 12 ng/ml. Tijdens onderhoudsbehandeling na staken van Cifalosporine mag deze indicator niet hoger zijn dan 20 ng/ml.

Bij oudere patiënten met lichte tot matige nier- en leveraandoeningen is het niet nodig de dosering aan te passen.

Contra-indicaties


Net als elk ander geneesmiddel heeft Rapamycine contra-indicaties. Patiënten met overgevoeligheid voor de bestanddelen mogen er niet mee worden behandeld. Bovendien mag het geneesmiddel niet tijdens de zwangerschap of borstvoeding worden gebruikt, omdat het de ontwikkeling van de foetus kan schaden. Als behandeling met het geneesmiddel noodzakelijk is, moet borstvoeding worden opgeschort. De kindertijd is een contra-indicatie voor de behandeling met rapamycine.

Mogelijke bijwerkingen


Bij het gebruik van dit geneesmiddel kunnen ongewenste effecten optreden:

 • verstoorde stoelgang ;
 • pijnlijk gevoel in de buikstreek
 • huiderupties van verschillende aard;
 • storingen in de werking van het hematopoëtisch systeem ;
 • infectieziekten ;
 • bloedarmoede ;
 • zwelling van weefsels
 • hartritmestoornissen;
 • stomatitis.
Daarnaast kan de patiënt last krijgen van verminderde wondgenezing, longtoxiciteit en tekenen van diabetes mellitus. In zeldzame gevallen ontwikkelen zich hepatotoxiciteit en fatale levernecrose.

Over het algemeen is rapamycine een krachtig en effectief geneesmiddel voor de behandeling van bepaalde ziekten. De toediening ervan vereist echter zorgvuldige controle door uw arts. Voordat de behandeling met dit geneesmiddel wordt gestart, is het noodzakelijk om een specialist te raadplegen die in staat is om de geschiktheid van het gebruik in elk specifiek geval te bevestigen.

 • Fleur Willems

  Sinds ik met het medicijn ben begonnen, heb ik veel nieuwe symptomen ervaren, geen prettige... maar ik heb eigenlijk geen keuze en moet het medicijn blijven nemen zodat mijn nier niet wordt afgestoten. Het enige advies dat ik kan geven is niet te verwachten dat de behandeling gemakkelijk zal zijn.

 • Lucas de Boer

  In de eerste maand voelde ik alle "geneugten" van de bijwerkingen. Ik had hoofdpijn en spijsverteringsproblemen, waaronder misselijkheid en constipatie. Nu gaat het goed met mijn gezondheid. Het lijkt erop dat mijn lichaam gewend is geraakt aan Rapacan, en de behandeling verloopt volgens plan.

 • Thomas

  Ik heb een medicijn gebruikt na een niertransplantatie. Na drie maanden Sirolimus te hebben genomen, sneed ik me per ongeluk met een mes. Mijn wond genas niet na een week. Ik heb het gemeld aan de dokter, en helaas moest ik stoppen met het medicijn. De bijwerkingen waren te erg voor mij.

 • Bram Jansen

  Dit medicijn is mij voorgeschreven na een nieroperatie. Het is nu een maand geleden dat ik met het medicijn begonnen ben. Mijn dosering is nu 2 mg. Tot nu toe gaat het goed. Ik heb niets te klagen. Mijn nieuwe nier doet het goed. Het enige bijeffect dat ik voelde was verhoogde gevoeligheid voor de zon. Zonnebrandcrème helpt veel.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillen-nederland.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.