Suhagra (Sildenafil) zonder recept in Nederland
4.92 / 149

Suhagra (Sildenafil) zonder recept in Nederland

4.92 / 149

Als je op zoek bent naar een generiek middel voor mannen, kun je een kwaliteitsmedicijn bestellen bij een online apotheek. Suhagra en Nederland tabletten kunnen worden gekocht tegen een gereduceerde prijs. Generieke Suhagra is geen middel tegen impotentie. Dit medicijn is ontworpen om seksuele stimulatie te verhogen, voor een erectie en langdurige geslachtsgemeenschap.

Suhagra

Prijs van Suhagra

Suhagra erectiemedicijn wordt beschouwd als een generiek middel. Het is een hoogwaardige analoog van Viagra. In onze online apotheek kun je Suhagra kopen in de sterktes 25, 50 en 100 mg. De prijs van Suhagra 100 mg is €36,36 - €353,41.


Wat is Suhagra?


Suhagra 100 mg tabletten bevatten sildenafil. Het is beter bekend als het blauwe pilletje. Het is een effectief geneesmiddel dat wordt gebruikt om erectiestoornissen (ED) bij mannen te behandelen. Een erectiestoornis is een aandoening waarbij een man niet in staat is om een erectie te krijgen en/of te behouden die voldoende is voor geslachtsgemeenschap. Het treedt op als gevolg van verminderde bloedtoevoer door lichamelijk letsel en bepaalde ziekten of psychologische aandoeningen zoals angst, stress, depressie, enz. Suhagra 100 mg tablet ontspant de bloedvaten en helpt de bloedstroom naar de penis te verhogen.

Hoe werkt het?


Het wordt aanbevolen om de pil 30 tot 60 minuten voor de geslachtsgemeenschap in te nemen. Het kan echter ook 4 uur voor de geslachtsgemeenschap worden ingenomen. Dit geneesmiddel helpt je alleen een erectie te krijgen/behouden als je seksueel gestimuleerd wordt. Neem geen extra pillen om snel resultaat te boeken op het gebied van seksueel genot. Suhagra 100 mg tablet is alleen bedoeld voor mannen. Het wordt niet aanbevolen voor vrouwen of kinderen.


Instructies voor gebruik


De tijd die het duurt voordat het werkzame bestanddeel begint te werken varieert, maar meestal duurt het tussen de 30 minuten en 1 uur. Dit medicijn helpt je alleen een erectie te krijgen als je seksueel opgewonden bent. Je moet dit medicijn echter niet nemen als je niet lijdt aan erectiestoornissen. Suhagra mag niet vaker dan één keer per dag worden ingenomen.


Dosering


Suhagra 50 tablet behoort tot een groep geneesmiddelen die FDE5-remmers worden genoemd. Het is aan te raden om te beginnen met 20-25 mg. Dit komt overeen met een halve tablet. Als het effect uitblijft, kun je 50 mg per keer nemen. Het is niet mogelijk om meer dan 50 mg per dag in te nemen.

Contra-indicaties


Suhagra 100 mg wordt afgeraden voor mensen met hart- of nierproblemen. Vermijd het innemen van deze tablet als u onlangs een beroerte of angina pectoris (pijn en ongemak op de borst) heeft gehad. Vermijd of beperk alcoholgebruik tijdens de behandeling, omdat dit duizeligheid veroorzaakt. Rijd niet en bedien geen machines tijdens het gebruik van Suhagra 100 mg.

Bijwerkingen


De meeste bijwerkingen verdwijnen vanzelf als de dosis niet wordt overschreden. Bijwerkingen zijn licht en verdwijnen als het lichaam zich aanpast aan het medicijn. Raadpleeg je arts als je last hebt van de bijwerkingen van het medicijn. Waarschijnlijk moet u dan een ander generiek middel kiezen. Wat staat er op de lijst van bijwerkingen:

 • koorts (gevoel van warmte in het gezicht, oren, nek en borst) ;
 • hoofdpijn
 • wazig zien;
 • gastro-intestinale problemen ;
 • spierpijn; verstopte neus
 • verstopte neus ;
 • duizeligheid;
 • misselijkheid.
Suhagra 50 tablet kan de concentratie verminderen, het gezichtsvermogen aantasten of slaperigheid en duizeligheid veroorzaken. Rijd niet als u deze symptomen ervaart.

Interacties met geneesmiddelen


Vertel het uw arts als u een nierziekte heeft. Als uw tolerantie laag is, kunt u overwegen de dosis Suhagra te verlagen.

Het nemen van Suhagra met andere geneesmiddelen kan het effect van een van hen veranderen. Dit kan leiden tot ongewenste bijwerkingen. Het nemen van Suhagra met nitroglycerine, nicorandil, isorbidedinitraat en monitraat kan levensbedreigend zijn.

 • Sandrick

  Mijn favoriete ED medicijn tot nu toe. 25MG pillen kan ik elke dag gebruiken. 100 mg is het beste voor het hele weekend.

 • Klaus

  Suhagra helpt me om een sterke erectie te krijgen. Na het herstel van het ongeluk, was het moeilijk voor mij om een erectie voor een lange tijd te behouden. Nu neem ik 2-3 keer per week 50mg Suhagra. De erectie blijft lang nadat de seks voorbij is. Bij 25 mg is het precies goed. De erectie eindigt vlak na of een uur na het einde van de daad.

 • Chad Chambler

  Ik neem 50 mg op een lege maag ongeveer een uur voor een maaltijd. Werkt geweldig.

 • Bert Simons

  Ik hou van dit medicijn omdat ik nu de sterkste erectie ooit heb en me de volgende dag niet ziek voel.

 • Daniel Foden

  Hou van Suhagra omdat een uur later na het nemen van een pil een 50 jarige man is veranderd in een 18 jarige jongen

 • Mitchell O'Neil

  Deze med kan iedereen helpen op de lange termijn. Gebruik het de laatste jaren en ben niet van plan om van medicijn te veranderen. De prijs en effectiviteit past perfect bij mij.

 • Anthony Knoxville

  Het beste medicijn omdat het niet duur is en zeer effectief. Voorheen gebruikte ik dure medicijnen maar een keer per maand op zijn minst. Suhagra zit altijd in mijn zak.

 • Bradley Bergafwaarts

  Nu heb ik een echte sterke erectie en goede seks. Suhagra is geweldig!

 • Michael Burton

  Na mijn 50ste waren mijn erecties onvoorspelbaar, zelden zo stevig als ik zou willen. Suhagra hielp me om mijn seksuele leven te vernieuwen. Nu ben ik voor de tweede keer getrouwd met een 30 jarige vrouw en kunnen we genieten van onze tijd zonder onvoorspelbare problemen.

 • Christopher McNiel

  Suhagra is geweldig! Effect duurt tot de ochtend en zelfs dagen met frequente keiharde nachtelijke erecties tegen de ochtend.

 • Jeff Brooks

  Ik ben 50 jaar oud en heb uitstekende resultaten gehad met Suhagra. De beste dosis voor mij is 100 mg. Mijn erecties zijn lang, vol, dik en hard.

 • Vincent Rijst

  Ik neem Suhagra al jaren en het heeft goed voor mij gewerkt. Nu ben ik 62 en ik kan genieten van mijn sex ervaring alsof ik 20 ben

 • Kevin Fassbender

  Al mijn vrienden raadden me sildenafil aan, daarom gebruik ik Suhagra. Ik wil niets anders proberen omdat het effect verbluffend is en ik geen pijnlijke bijwerkingen heb.

 • Eugene Levis

  Ik neem 25-50Mg Suhagra vier keer per week gedurende het afgelopen jaar. Ik vind dat de Suhagra mij helpt om een snelle erectie te krijgen en langdurige seksuele betrekkingen te hebben.

 • Roy

  Soms heb ik problemen met het behouden van een erectie als gevolg van bijwerkingen van antidepressiva. Suahgra lost dit probleem op.

 • Wayne Winston

  Dankzij Suhagra ben ik nu in staat om 3-4 orgasmes per nacht te beleven, zoals in de goede college tijden.

 • Collins

  Ik ben behoorlijk tevreden met dit medicijn en heb geen spijt van het geld dat ik eraan heb uitgegeven. Mijn ED is niet zo uitgesproken, dus een dosis van 25 mg is genoeg om de penis hard als metaal te maken zonder verlies van gevoeligheid.

 • Albert Crowley

  Suhagra heeft me terug een blijvende erectie gegeven zonder bang te zijn om het bewustzijn te verliezen. Het effect houdt lang aan en ik kan een nieuwe erectie krijgen zodra ik me seksueel opgewonden voel.

 • Jordan Feed

  Met Suhagra ben ik klaar voor meer actie! Geweldig effect, zelfs wanneer ik de minimale dosering gebruik (25MG).

 • Jacob

  Suhagra werkt zeer goed en kan goede erecties krijgen voor 2 dagen na het nemen ervan. Bijwerkingen zijn minimaal en kunnen worden veroorzaakt door het drinken van alcohol (zoals het was op basis van mijn ervaring).

 • Austin

  Werkt goed voor ongeveer 5-6 uur. Dat is genoeg dat ik nodig heb voor middernacht seks prestaties.

 • Gerald Cellar

  Mijn lichaam is perfect tolerant voor Suhagra. Vorig jaar heb ik de dosering verhoogd tot 100MG en het effect is uitstekend.

 • Matt Swan

  Suhagra maakt me gek!!! Ik gebruik 25g en 50mg en ben 100% klaar voor meerdere sessies opnieuw en opnieuw.

 • Roger Swon

  Mijn erectie was zacht en ging snel over. Nu gebruik ik Suhagra 50mg en alles is weer normaal geworden. De erectie komt terug na de eerste zaadlozing en ik kan een nieuwe geslachtsgemeenschap beginnen.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillen-nederland.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.