Koop Tadalis SX 20mg zonder recept in Nederland
4.75 / 72

Koop Tadalis SX 20mg zonder recept in Nederland

4.75 / 72

In onze online apotheek kun je Tadalis SX 20 mg kopen zonder recept. De hoge kwaliteit van het geneesmiddel met de werkzame stof Tadalafil is gegarandeerd. Het is een essentieel hulpmiddel in de strijd tegen erectiestoornissen tegen een betaalbare prijs. Levering onder rembours in Nederland. Prijs €39,59 - €459,79.

Tadalis Sx

Wat is Tadalis?


Tadalis dankt al zijn gunstige klinische effecten aan de werkzame stof die het bevat: tadalafil. Jarenlang onderzoek naar deze stof heeft de positieve effecten ervan aangetoond bij de behandeling van urologische aandoeningen en mannelijke genitale disfunctie. De belangrijkste werking van tadafil is het verwijden van de bloedvaten, wat leidt tot een betere doorbloeding en dus een betere voeding en zuurstoftoevoer van de weefsels.

Werkingsmechanisme


De onderliggende betekenis van het werkingsmechanisme van Tadafil is het blokkeren van het enzym in de corpora cavernosa van de penis, dat een erectie verhindert. Seksuele stimulatie of voorspel is een eerste vereiste voor de werking van het medicijn. Het effect houdt tot twee uur aan en de volledige eliminatie vindt binnen 8 uur plaats.


Indicaties voor gebruik


Tadafil kan bij mannen om twee redenen worden voorgeschreven:

 1. Erectiestoornissen.
 2. Prostaatadenoom.
Deze twee aandoeningen zijn vaak met elkaar verbonden en het probleem is vaak complex en leeftijdsgebonden. Tadafil is zeer nuttig in gevallen van gebrek aan erectie als gevolg van een psychologisch probleem, maar het wordt aanbevolen om het niet vaker dan één keer per week in te nemen.


Dosering


Tadafil 20 mg zorgt voor de noodzakelijke toename van de bloedtoevoer naar de penis om geslachtsgemeenschap van gemiddeld 8 minuten mogelijk te maken. De eerste dosis kan ook een halve tablet zijn en als het effect uitblijft, kan de tweede helft worden ingenomen. We raden sterk af om de dosis van 20 mg te overschrijden.

Contra-indicaties


Tadafil is gecontra-indiceerd in de volgende gevallen:

 • Individuele intolerantie voor Tadalis.
 • Als nitraten worden voorgeschreven vanwege hartfalen of myocardinfarct.
 • Het geneesmiddel is niet bestemd voor vrouwen of kinderen. Het klinische effect op hen is niet onderzocht en kan levensbedreigend zijn.

Bijwerkingen


Volgens studies zijn bijwerkingen zeer zeldzaam. Huidreacties en duizeligheid zijn beschreven.

Als de aanbevolen dosis wordt overschreden, kunnen de volgende bijwerkingen optreden:

 • Uitslag, roodheid, jeuk van de huid.
 • Langdurige pijnlijke erecties.
 • Pijn op de borst, gevoel van hartkloppingen.
 • Hoofdpijn, spierpijn.
Als er symptomen optreden, wordt medisch advies sterk aanbevolen.

Interacties met geneesmiddelen


Tadalis kan de effecten van de volgende geneesmiddelen versterken:

 • Geneesmiddelen die de bloeddruk en hartslag verlagen, in het bijzonder alfablokkers.
 • Schimmelwerende geneesmiddelen en geneesmiddelen voor de behandeling van HIV en AIDS.
 • Anticonvulsiva.
 • Antibiotica zoals epithromycine.
Gebruik alcohol met voorzichtigheid, vooral sterke alcohol bij het gebruik van werkzame stoffen. Het is ook raadzaam om zo voorzichtig mogelijk te rijden wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, vooral wanneer u het voor de eerste keer gebruikt of wanneer de dosis wordt overschreden.
 • Mani

  Brengt echt de jaren terug! Voor mij persoonlijk is Tadalis het beste product dat ik tot nu toe heb gebruikt (20mg). Eén tablet houdt me 2-3 dagen op de been als ik opgewonden ben.

 • Will Foster

  Ik hou van dit medicijn. Het effect houdt de hele dag aan zonder SE. Stimulatie is nodig maar binnen enkele seconden is de erectie er.

 • Walter Morton

  Ik had problemen met het behouden van een erectie na mijn 50ste. Ik neem nu dagelijks 20mg Tadalis en het is alsof ik weer 18 ben. Keiharde erecties wanneer ik ze nodig heb. Houdt gemakkelijk lang genoeg om mijn vrouw meerdere malen te bevredigen.

 • Glen Johnson

  Kan me mijn eerste dag van gebruik van Tadalis Sx niet herinneren. Ik ben een 62 jaar getrouwde man. Mijn ED begon op de leeftijd van 55 jaar. Het begon met een zwakke erectie en net in 3 jaar verloor ik bijna helemaal mijn erectiele functie. Na het innemen van de allereerste pil Tadalis voelde ik dat mijn penis hard werd. Met dit geneesmiddel kan ik de bloedsomloop van de geslachtsorganen stimuleren zonder het lichaam te schaden. Dat is de reden waarom ik Tadalis week na week gebruik.

 • Adam

  Geweldig medicijn voor een goede prijs. Erectie komt terug in een uur en blijft zo lang als ik nodig heb. Ik kan gemakkelijk 3-4 uur besteden aan mijn seksactiviteiten zonder me moe of uitgeput te voelen. Tadalis 20 mg is het beste geneesmiddel voor mensen zoals ik die een zeer intens seksleven hebben

 • John Fireman

  Ik hou van de manier waarop dit geneesmiddel het werk doet. Ik heb geen enkele bijwerking gevoeld gedurende de laatste 10 maanden. Erecties zijn rotsvast en houden zo lang aan als ik wil. Volgende erectie kan 10 minuten na ejaculatie net zo hard terugkomen. Tadalis Sx zeker het proberen waard.

 • Stephen Lynch

  Wat een geweldig medicijn! Niet alleen heeft het geholpen met de BPH maar ik kan ook gemakkelijk een extreem harde en volle erectie krijgen! Ik ben 71 en presteer alsof ik weer 30 ben!

 • Raymond

  Ik was op het punt gekomen dat ik mijn interesse in seksuele activiteit verloor. Enige tijd later ontdekte ik Tadalis Sx en na slechts een paar dagen inname kon ik op verzoek een erectie krijgen, op voorwaarde dat mijn vrouw mij seksueel stimuleerde. Ik krijg nu weer een keiharde erectie en kan die hard houden gedurende de hele voorstelling en soms nog langer.

 • Mattew

  55 jaar oude getrouwde man hier die ED begon te ervaren wanneer dat nodig was. Nam de beslissing om te beginnen met Tadalis Sx 20 mg. Kan niet genoeg zeggen hoe het mijn seksleven ten goede heeft veranderd. Ik neem de medicatie 30 min tot een uur voor de seks en WOW... Na de minimale stimulatie ben ik zo hard als een steen!

 • Clark

  Het doet echt wat het zegt op de doos. Werkt 36 uur lang en heeft geen bijwerkingen. Ik ben de tijden dat ik problemen had met erectiestoornissen alweer vergeten.

 • Miller

  Werkte beter voor mij dan andere medicijnen en geeft meer flexibiliteit met betrekking tot wanneer je klaar moet komen

 • McDonald

  Dit medicijn heeft me uit een benarde situatie gehaald! Ik dacht dat ik nooit indruk op mijn vriendin zou kunnen maken. Dit medicijn brengt de erectie terug die ik had toen ik 30 was. Ik voel geen druk op het cardio-systeem en kan seks zo vaak herhalen als ik wil.

 • Allan

  Volledig aan te bevelen! Perfecte oplossing voor lange weekenden. Keiharde erectie bij de eerste aanraking. Ik was eerst een beetje sceptisch, maar nu is het mijn gebruikelijke drug.

 • Kevin

  20mg werkt prima voor mij. Geeft me vertrouwen dat ik erect zal blijven. Het effect lijkt ongeveer 36 uur aan te houden.

 • Daniel Ambridge

  Mijn ervaring met het gebruik van Tadalis-Sx is 10 uit 10!!! Ik heb de dosering niet eens verhoogd. Een pil (20 mg) is genoeg voor mij. Ik hou van de manier waarop dit medicijn werkt. Geen problemen ondervonden na gebruik van Tadalis. Hart, bloed, hoofd, nieren - elk deel van het lichaam is in orde na dagelijks gebruik.

 • Lewis Greenwood

  Heb me nog nooit zo goed gevoeld. Erectie komt binnen een uur terug. En het is echt, essentiële erectie zoals het was op de leeftijd van 20-30 jaar. Had een beetje hoofdpijn na de eerste overdosis (gebruikte 4 pillen in plaats van 2), dus jullie volgen mijn fouten niet.

 • Timothy Buchanan

  Erectiestoornissen zijn een echte puinhoop. Je kunt je erectie bijna kwijt zijn of een zwakke incapabele penis hebben. Mijn geval was het tweede. Dankzij Tadalis Sx ben ik nu terug bij mijn favoriete levenspassie. En ik hoef me geen zorgen te maken over onvoorziene bijwerkingen.

 • Sam Osren

  Ik dacht dat mijn seksleven nooit meer hetzelfde zal zijn. Wat een waanidee! Tadalis Sx gaf me terug een harde stabiele erectie en nu kan ik seks hebben zo lang als ik wil.

 • Matthew

  Na 10 maanden therapie kan ik met zekerheid zeggen - Dit medicijn is veilig en effectief! Ik begon met één pil van 20 mg en kan nu tot 3 pillen per dag gebruiken, als ik het nodig heb.

 • Antonio

  Tadalis Sx geeft me een geweldig gevoel binnen de tijd die ik aan mijn seksuele activiteiten besteed. De dosering is ook geweldig voor mij, omdat ik probeer om geen grote uitdagingen voor mijn cardiovasculaire systeem te creëren.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillen-nederland.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.