Clomid (Clomifen) 50 mg, 100 mg zonder recept
4.89 / 105

Clomid (Clomifen) 50 mg, 100 mg zonder recept

4.89 / 105

Het oplossen van problemen die te maken hebben met het voortplantingssysteem van het vrouwelijk lichaam vereist speciale aandacht, omdat naarmate we ouder worden de kans op een succesvolle zwangerschap steeds kleiner wordt. Tegenwoordig zijn er veel manieren om de eisprong te stimuleren, waardoor een operatie niet meer nodig is, maar in de meeste gevallen veroorzaakt het gebruik van de verschillende 'toverpillen' die in de drogisterij worden verkocht alleen maar bijwerkingen en blijft de langverwachte zwangerschap uit. Met de verschijning van het geneesmiddel Clomid op de farmaceutische markt hebben veel vrouwen de charmes van het moederschap kunnen ervaren: dit moderne en effectieve middel om de eisprong te stimuleren kan zonder doktersadvies worden gebruikt en heeft minimale bijwerkingen. Wat is het geheim van Clomid en waarom is dit middel in staat om problemen met betrekking tot het voortplantingssysteem van een vrouw op te lossen - in dit artikel krijg je gedetailleerde informatie over de samenstelling van het product en de kenmerken ervan..,


In onze online apotheek kun je Clomid 50 mg of 100 mg kopen zonder recept. Dit medicijn is niet alleen bedoeld voor vrouwen, maar wordt ook vaak door mannen gebruikt. Hieronder vertellen we je er meer over.

Generieke Clomid

Prijs van Clomid in Nederland

Clomid kopen op onze site zonder recept bespaart je geld, want de prijzen in onze online apotheek zullen alle klanten tevreden stellen. Maak uzelf vertrouwd met de kosten van het geneesmiddel hieronder:

 • Prijs Clomid 50 mg : 39.42€ - 299.55€ ;
 • Prijs Clomid 100 mg : 42.83€ - 341.99€.
Wij garanderen een snelle levering van het medicijn in Nederland.

Wat is Clomid?


Clomid is een geneesmiddel dat behoort tot de anti-oestrogenen groep en wordt gebruikt in de gynaecologie om de gezondheid van het vrouwelijke voortplantingssysteem te herstellen. Het medicijn is in staat om zenuwuiteinden in de hypothalamus en eierstokken te blokkeren, wat resulteert in een vermindering van de oestrogeenproductie. Daarnaast is Clomid ook in staat om de rijping van follikels en het oestradiolgehalte te stimuleren, wat de kans op het ontwikkelen van een zwangerschap aanzienlijk kan verhogen. Clomifeencitraat is het belangrijkste werkzame bestanddeel van dit geneesmiddel, dat helpt om de natuurlijke functie van de hormoonproductie te herstellen, die kan worden verminderd door het gebruik van bepaalde geneesmiddelen, maar ook door ongunstige omgevingsomstandigheden.


Werkingsmechanisme


Clomid bevat clomifeen, dat de receptoren blokkeert die oestrogeen waarnemen in het deel van de hersenen dat verantwoordelijk is voor de hormonale omgeving van het lichaam. Hierdoor wordt de productie van gonadotrope hormonen, die de rijping en endocriene functie van de follikel stimuleren, versneld. Dankzij de werking van alle ingrediënten in het geneesmiddel stijgt het oestradiolgehalte in het bloed aanzienlijk, waardoor het voortplantingssysteem van de vrouw weer normaal wordt.

Gebruik van Clomid


Clomid wordt aanbevolen bij de volgende aandoeningen:

 • Onvruchtbaarheid veroorzaakt door een regelmatige afwezigheid van ovulatie.
 • Amenorroe - het uitblijven van de menstruatie gedurende een lange periode.
 • Metrorrhagia - overmatig bloedverlies van de baarmoeder.
 • Polycysteuze eierstokken.
 • Galactorroe - onvrijwillige uitscheiding van melk als gevolg van hypofyse.
 • Oligospermie - vermindering van de kwaliteit en activiteit van zaadcellen bij mannen.
Om de eisprong te stimuleren, moet het middel gedurende 5 dagen worden ingenomen, met een dagelijkse dosis Clomid van maximaal 50 mg. Clomid mag maar één keer per dag worden ingenomen en de behandeling mag niet langer dan 3 maanden duren. In het geval van een eisprong mag de kuur worden onderbroken, maar als er geen eisprong is, mag de nieuwe kuur niet eerder dan 30 dagen na de eerste kuur worden gestart. Indien nodig wordt een derde cyclus gepland en kan de dagelijkse dosis Clomid worden verhoogd tot 100 mg. Als er geen positieve resultaten zijn, moet er worden gezocht naar andere manieren om onvruchtbaarheid te behandelen.

Belangrijk: het gebruik van Clomid leidt vaak tot gelijktijdige rijping van de follikels, wat kan leiden tot meerlingzwangerschappen.

Om de gestelde doelen te bereiken, is het noodzakelijk om een verplicht onderzoek door een arts te ondergaan, die een ovulatiestimulatieprotocol opstelt dat rekening houdt met de bijzonderheden van het lichaam van de vrouw en haar gezondheidstoestand.

Clomid bij bodybuilding


Experts raden aan om het middel apart van andere middelen te gebruiken of het te combineren met anabole middelen met een lage activiteit. Veel beginners nemen enkele maanden anabole steroïden en stappen dan over op Clomid, dat de testosteronproductie verhoogt. Volgens aanbevelingen levert Clomid pas effectieve resultaten op vanaf de 8e of 10e dag na het stoppen met steroïden.

Bijna alle sporters gebruiken verschillende doseringen, maar de ervaring heeft uitgewezen wat de meest effectieve manier is om het medicijn in te nemen: neem de eerste 14 dagen 50 tot 100 mg clomifeen per dag, verhoog de dosis daarna tot 80 tot 100 mg. Langdurig gebruik van Clomid moet worden vermeden, omdat de effecten op het lichaam in deze periode nog niet zijn onderzocht.

Dosering


 • Eerste cyclus (dagen 1-7) - van 25 mg tot 100 mg per dag.
 • Tweede cyclus (30-37 dagen, met een pauze tussen de cycli) - 50 mg tot 100 mg.
 • Derde cyclus (60-70 dagen) - niet meer dan 100 mg.
Tussen de cycli moet een pauze van 21 dagen in acht worden genomen, gerekend vanaf de dag waarop de laatste dosis is ingenomen.

De behandeling met geneesmiddelen uit de groep van de anti-oestrogenen, waarvan Clomid er één is, moet worden uitgevoerd onder regelmatig toezicht van een gynaecoloog, die een onderzoek kan uitvoeren naar de werking van de eierstokken, zodat u de normalisatie van het voortplantingssysteem tijdig kunt vaststellen.

Contra-indicaties


 • Lever- en nieraandoeningen
 • Eierstokcysten.
 • Intolerantie voor de bestanddelen van het geneesmiddel.
 • Baarmoederbloeding van onzekere oorsprong.
 • Endometriose - ontsteking van de binnenste laag van de baarmoeder.
 • Falen van de eierstokken als gevolg van hoge prolactinespiegels.
 • Tumoren van de geslachtsorganen.
Vóór het gebruik van Clomid en tijdens de behandeling is het noodzakelijk om regelmatig onderzoeken te laten uitvoeren door een arts die de werking van de eierstokken kan controleren en vaginaal onderzoek kan doen. Als er cysteuze veranderingen van de eierstokken optreden, wordt het medicijn opgeschort totdat de normale grootte van de eierstokken is hersteld. Daarna wordt de behandeling uitgevoerd met minimale doses of wordt de behandelingsperiode verkort. Bij gebruik van Clomid is het ook noodzakelijk om de leverfunctie te controleren, zodat de afbraakproducten van de Clomid-componenten kunnen worden geëlimineerd.

Bijwerkingen


Bijwerkingen van Clomid zijn vrij zeldzaam en kunnen de gezondheid van vrouwen niet schaden. De meest voorkomende bijwerkingen zijn:

 • Verstoringen van het zenuwstelsel: slaperigheid, lusteloosheid en vermoeidheid, hoofdpijn en duizeligheid, overmatige opwinding en slapeloosheid.
 • Allergische reacties: dermatitis en huiduitslag, evenals vasomotorische stoornissen.
 • Alopecia (haaruitval), pijn op de borst, tijdelijke visuele stoornissen en snelle gewichtstoename.
 • Stoornissen van het urogenitale systeem: cysteuze veranderingen in de eierstokken en hun groei, frequent urineren, polyurie en dysmenorroe.

Interactie met geneesmiddelen


Clomid kan worden ingenomen met geneesmiddelen die de productie van gonadotrope hormonen stimuleren.

Clomid en zwangerschap


Voordat je Clomid inneemt, moet je altijd je gynaecoloog raadplegen, die het optimale behandelingsinterval zal bepalen: als algemene regel geldt dat de tabletten worden ingenomen tussen de 3e en 6e dag van de menstruatiecyclus. Tijdens dezelfde periode moet je seksueel actief zijn, met een interval van één dag, wat de spermaactiviteit bij je partner zal verhogen. Op de tiende dag moet het baarmoederhalsslijm een consistentie hebben die lijkt op die van eiwit, wat betekent dat de eisprong eraan komt. Na 7 tot 14 dagen kun je een zwangerschapstest doen, maar vergeet niet dat Clomid een grote kans op meerlingen met zich meebrengt.

Clomid en alcohol


Het is geen geheim dat jarenlang proberen een kind te verwekken kan leiden tot problemen met alcohol, omdat iemand psychologische spanning en stress probeert te verlichten. Volgens sommige onderzoeken kan regelmatig alcoholgebruik gedurende meerdere jaren een man volledig onvruchtbaar maken. Experts verbieden daarom categorisch de consumptie van alcohol door mannen en vrouwen die Clomid nemen. Opgemerkt moet worden dat het weigeren van alcoholische dranken van tevoren moet gebeuren (minstens 2 maanden voor het begin van de behandeling).

Voordelen van Clomid


De inname van dit geneesmiddel herstelt snel de normale werking van het voortplantingssysteem van de vrouw en verbetert de conditie van de spermatozoïden van de man, wat ook erg belangrijk is voor het plannen van een zwangerschap. Het is echter heel belangrijk om de aanbevelingen voor het gebruik van dit geneesmiddel op te volgen en regelmatig controles te ondergaan bij een gynaecoloog. Als alle aanbevelingen worden opgevolgd, kan het gebruik van Clomid de volgende resultaten opleveren:

 • Herstel van de normale hypofysefunctie.
 • Versnelling van de gonadotropineproductie.
 • Stimulatie van de ovulatie.
 • Verbeterde hormonale balans.

Clomid - een moderne, zeer effectieve manier om de problemen op te lossen die gepaard gaan met het onvermogen om zwanger te worden. Het medicijn is onderwerp geweest van langetermijnstudies en is goedgekeurd voor gebruik in veel landen over de hele wereld.

 • Deniela

  Ik had een eisprong, maar ik was niet zwanger. De dokter zei dat als Clomid de eerste keer niet werkte, je het moest blijven proberen.

 • Alice

  Dat is verbazingwekkend. Ondanks mijn PCOS, hielp Clomid me zwanger te worden in slechts twee maanden. Ik raad het iedereen aan die probeert een baby te krijgen.

 • Willian

  Clomid werkt, veel geluk aan iedereen!!!

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillen-nederland.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.