Koop generieke Priligy in apotheken - snelle levering
4.83 / 65

Koop generieke Priligy in apotheken - snelle levering

4.83 / 65

Priligy is een effectief generiek geneesmiddel op basis van de werkzame stof dapoxetine, dat is ontwikkeld om het probleem van vroegtijdige ejaculatie bij mannen te behandelen. Priligy is verkrijgbaar in tabletvorm, waarvan de werkzame stof ook dapoxetinehydrochloride is. Koop Priligy tabletten om de potentie te verhogen kunnen mannen over de toonbank tegen een betaalbare prijs in de online apotheek pillen-nederland.com. Zo'n middel in tabletvorm zal helpen om de kwaliteit van het seksuele leven te verbeteren en jezelf en je partner plezier te geven tijdens de geslachtsgemeenschap. Om het gewenste effect te bereiken, neem je gewoon een tablet voor een romantische ontmoeting om het ongemak tijdens de geslachtsgemeenschap te vergeten, waarvan de oorzaak een lage potentie en vroegtijdige zaadlozing bij mannen is.

Priligy Generieke Dapoxetine

Priligy Prijs


Koop Priligy vandaag nog tegen een geweldige prijs bij de online apotheek iPills. Priligy kan direct vanuit huis worden gekocht of vanaf elke plek die toegang heeft tot het wereldwijde netwerk. De hoge werkzaamheid, het gebruiksgemak, de betaalbare kosten en de gratis verkoop zonder recept hebben het medicijn Priligy ongelooflijk populair gemaakt, niet alleen onder mannen in Nederland, maar ook onder de mannelijke helft van andere Europese landen.
De terugkeer van vreugde en plezier in het intieme leven, evenals het vertrouwen in iemands capaciteiten, zal worden geholpen door de Priligy pillen, die kunnen worden gekocht tegen lage kosten in Nederland zonder recept.

Kosten van het geneesmiddel op onze website: €45,36 - €471,20.

De kosten van dapoxetine zijn afhankelijk van de dosering en verpakking van het medicijn. De prijs van een tablet hangt af van de sterkte, die op de Nederlandse markt verkrijgbaar is in sterktes van 30, 60 en 90 mg. De totale kosten van een doosje Priligy zijn afhankelijk van de hoeveelheid en het gewicht van de werkzame stof in de tablet. Priligy tabletten met een hogere dosering in een grotere verpakking zijn duurder, maar zo'n aankoop is gunstig, omdat je maar één tablet Priligy hoeft in te nemen om het gewenste effect te krijgen en plezier te ervaren tijdens de geslachtsgemeenschap.


Waar kan ik Priligy zonder recept kopen in Nederland?


Priligy tabletten worden in Nederland verkocht via een netwerk van online apotheken, pillen-nederland.com, waar het geneesmiddel zonder recept wordt verkocht. U kunt Priligy online kopen vanuit elk deel van het land zonder uw huis te verlaten. Elke Nederlander zal de mogelijkheid waarderen om online middelen te kopen die de duur van de geslachtsgemeenschap verlengen:

 • geen tijdrovende ritjes naar de apotheek;
 • je hoeft niet naar de uroloog om zo'n middel voorgeschreven te krijgen;
 • Priligy online kopen via een wereldwijd netwerk betekent dat u kunt genieten van volledige vertrouwelijkheid bij de aankoop van het geneesmiddel, dat het probleem van vroegtijdige ejaculatie elimineert.

Wat is Priligy?


Tegenwoordig weet niet iedereen in Nederland wat een medicijn is en hoe het helpt tegen vroegtijdige zaadlozing door de duur van de geslachtsgemeenschap op natuurlijke wijze te verlengen. Als je weet hoe zo'n middel eruit ziet en hoe het werkt, kun je je niet vergissen als je het in de apotheek koopt.

Priligi wordt geleverd in de vorm van ronde, grijze, in folie verpakte tabletten met een biconvex oppervlak met aan één kant een geëxtrudeerde driehoek met het woord "30" erin gedrukt. De andere zijde is glad. Priligy tabletten zijn wit van binnen.

De werkzame stof Dapoxetine is verantwoordelijk voor de werking van het medicijn. Dapoxetine verlengt de duur van de geslachtsgemeenschap met enkele uren en verbetert de kwaliteit van het seksleven van de man.

Een tablet bevat :

 • 30 mg dapoxetinehydrochloride, de werkzame stof.
 • MicroceLac 100" droge stof bestaande uit lactosemonohydraat en cellulose;
 • croscarmellose-natrium ;
 • colloïdaal siliciumdioxide ;
 • magnesiumstearaat.

Priligi-tabletten zijn verpakt in blisters van 3 en 6 stuks, die worden verkocht in enveloppen met een boekje met gedetailleerde instructies voor toediening en dosering.


Werking van Priligy


De werking van Priligy wordt gedetailleerd beschreven in de bijsluiter. Daar vindt u informatie over hoe lang het duurt voordat de tablet werkt, hoe u de juiste dosering berekent en hoe lang Priligy werkt nadat u het heeft ingenomen.
De tablet begint 40 tot 60 minuten na inname te werken. Het is belangrijk om te onthouden dat Priligy de erectie niet verhoogt zoals Viagra, maar helpt om de duur van de geslachtsgemeenschap te verlengen, waardoor wordt voorkomen dat de man voortijdig een orgasme krijgt.

Als je erectieproblemen hebt, moet je je arts raadplegen voordat je Priligy tabletten tegelijk met erectieverhogende middelen gebruikt.

De werkzame stof dapoxetine in Priligy tabletten voorkomt dat serotonine, het genotshormoon, de neuronen van de hersenen binnendringt, waarvan de ophoping in deze delen van het CZS een orgasme veroorzaakt. De productie van serotonine in het mannelijk lichaam begint op het moment van opwinding. Dapoxetine stopt de versnelde ophoping van het genotshormoon in de neuronen van de hersenen, wat leidt tot een verlenging van de duur van de geslachtsgemeenschap en helpt om op natuurlijke wijze af te komen van vroegtijdige ejaculatie.


Als gevolg daarvan kun je na het innemen van Priligy de duur van de geslachtsgemeenschap met 2 tot 3 keer verlengen, waardoor je niet alleen jezelf maar ook je partner plezier verschaft. Priligy 60 mg dapoxetine tabletten werken gemiddeld na 4 tot 6 uur.

Deze informatie helpt je om het medicijn op het juiste moment in te nemen, zodat het effect voelbaar is op het moment van geslachtsgemeenschap. In deze periode kun je rekenen op meerdere volledige seksuele handelingen.

Gebruiksaanwijzing


Met de gebruiksaanwijzing kun je de juiste dosering, timing en duur van Priligy tabletten berekenen. De gebruiksaanwijzing laat duidelijk zien dat deze pillen bedoeld zijn voor mannen tussen de 18 en 60 jaar. Het wordt niet aanbevolen dat jongere of oudere mensen Priligy innemen.

Priligy tabletten moeten 60 minuten voor de geslachtsgemeenschap worden ingenomen, zodat de werking van het medicijn op het juiste moment begint. Eén tablet wordt aanbevolen voor één dosis, die moet worden ingenomen met een kleine hoeveelheid water.

In de gebruiksaanwijzing staat hoe lang je de pillen kunt innemen. Artsen raden aan om ze 4 tot 6 maanden in te nemen voor een blijvend effect. Daarna moet je een pauze inlassen.


Dosering


De dosering van 60 mg is een gemiddelde waarde. Je moet beginnen met de laagste dosis van 30 mg en deze geleidelijk verhogen. Als het effect zwak is, kunt u de dosis verhogen tot 60 mg. U mag per dag niet meer dan 120 mg dapoxeen in Priligy innemen.

Belangrijk: Priligy tabletten zijn niet bedoeld om dagelijks in te nemen. Ze moeten een paar uur voor de geslachtsgemeenschap worden ingenomen. Na inname moet u 24 uur pauze nemen. De dosis mag alleen worden verhoogd als er geen bijwerkingen optreden.

Contra-indicaties


Voordat u Priligy tabletten koopt, moet u de beschikbare contra-indicaties controleren, waaronder individuele intolerantie voor dapoxetine. Er zijn geen andere contra-indicaties voor het gebruik van Priligy geïdentificeerd in klinisch onderzoek, dus het is geschikt voor veel mannen met voortijdige zaadlozing.

Mogelijke bijwerkingen


De volgende bijwerkingen kunnen optreden bij het gebruik van Priligy tabletten:

 • hoofdpijn ;
 • duizeligheid ;
 • slapeloosheid
 • toegenomen rusteloosheid en nervositeit;
 • misselijkheid
 • roodheid van de huid ;
 • tijdelijke visuele stoornissen;
 • verstopte neus ;
 • diarree.

Verminder in geval van bijwerkingen de dosis of stop met het innemen van Priligy.

Interacties met geneesmiddelen


Als uw arts u systemische geneesmiddelen heeft voorgeschreven om chronische ziekten te behandelen, raadpleeg hem/haar dan over mogelijke interacties met andere geneesmiddelen voordat u Priligy tabletten inneemt.

Mannen van elke leeftijd moeten Priligy niet tegelijk met andere geneesmiddelen gebruiken. Zo'n onvoorspelbare combinatie van geneesmiddelen kan ernstige schade aan de gezondheid veroorzaken en zelfs tot een fatale afloop leiden.

Priligy en alcohol


Hoewel klinisch onderzoek naar dit medicijn geen effect van kleine hoeveelheden alcohol op de effectiviteit heeft aangetoond, raden artsen af om Priligy met alcohol te mengen om het effect van dapoxetine niet te verzwakken en bijwerkingen zoals slaperigheid, duizeligheid, misselijkheid en verminderde reflexen te veroorzaken.

De voordelen van Priligy


De voordelen van Priligy zijn als volgt:

 • flexibiliteit in gebruik ;
 • gebruiksgemak
 • minimale contra-indicaties ;
 • betaalbare kosten ;
 • langdurig effect, zelfs nadat de behandeling is gestopt
 • laag risico op overdosering.

Is het veilig om Priligy te gebruiken?


Veel mannen in Nederland hebben de effectieve effecten van Priligy al ervaren. Velen twijfelen echter nog en willen weten of het veilig is om Priligy zonder recept te gebruiken. Als je deze pillen bij onze online apotheek koopt en de instructies volgt, loopt je gezondheid geen gevaar. Je lichamelijke en geestelijke gezondheid zal pas verbeteren als je seksleven een nieuw kwaliteitsniveau heeft bereikt met behulp van Priligy.

 • Marcus

  Toen ik het voor het eerst kocht, las ik veel andere recensies die erover spraken dat het de volgende dag begon te werken, dus zo probeerde ik het. Raad eens, het werkte wonderbaarlijk! Na de eerste keer lijkt het bijna onmiddellijk te werken. Ik raad dit ten zeerste aan en zal zeker meer bestellen!

 • Aalbert

  Vroeg aangekomen en precies zoals vermeld, geweldige prijs!

 • Nico

  Ze werkten snel en hadden geen bijwerking tijdens het gebruik van dit product. Hield me sterk als king kong

 • Rafael9909

  Werkt zoals het hoort.

 • Ymke

  Zeer gemakkelijk te gebruiken en snelwerkend, effect duurt ongeveer 12-14 uur

 • Patrick

  De eerste pillen boden precies wat we nodig hadden! Meerdere keren!!! Beste product dat we hebben geprobeerd!

 • Pien

  In 1 woord kan ik je vertellen wat ik van dit product vind. Geweldig

 • Lamberdien

  Dit is een geweldig product, werkt zoals ik had verwacht, maar zonder hoofdpijn! Gemakkelijk 3 dagen met een goed humeur. Het is geweldig. 100% aanbevolen.

 • Gerard

  Ik ben tevreden met de aankoop.

 • david

  Het product werd op tijd geleverd en het deed wonderen vanaf dag 1. Ik raad het ten zeerste aan voor een effectieve prestatieverhoger.

 • Evelina

  Ik wou dat ik een foto kon plaatsen, maar we weten dat ik niet kan lol dit spul werkt. Ik heb dit voor mijn vriend gekocht. Laat me je vertellen dat het hem zo moeilijk maakte, ik vond het geweldig. Ik kan niet wachten tot vanavond om het allemaal opnieuw te doen .Liefde, liefde, hou van dit! Geniet ervan!

 • Octavius75

  Fantastisch product. Neem het en het presteert binnen een uur en duurt een paar dagen voor mij. Waarschijnlijk 3 dagen tussen elke pil en altijd klaar om te gaan.

 • Mathias

  Geweldig product! Drink veel water!

 • Gideon

  Dit product is gemakkelijk te hanteren Ik heb de 1e pil geprobeerd en ik was echter sceptisch na de 2e pil Na slechts een lichte stimulatie was ik wakker, wat is er aan de hand en keihard Urenlang Je hoeft deze pil echt niet elke dag in te nemen, het is lang blijvend We zullen het zeker opnieuw kopen

 • Sebastian

  Ik was verrast door het effect dat boven verwachting was. Ik neem het om de drie dagen en geniet ervan dat ik nog nooit eerder heb meegemaakt. Ik wil het continu innemen.

 • Denis

  Product werkt goed. Ik zal het opnieuw kopen.

 • Tom

  Effectief en betrouwbaar. Bezorgd zoals afgesproken.

 • Pascal , 42

  Uitstekend product, zoals geadverteerd.

 • Karel55

  Geweldig product.. We vinden het super.

 • Harry V.

  Ontzettend goede prijs voor een behulpzaam product.

 • Jaab, 45

  Het doet wat het moet doen.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillen-nederland.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.