Kopen Champix online zonder recept
4.75 / 113

Kopen Champix online zonder recept

4.75 / 113

Champix is een medicijn tegen nicotineverslaving. In de moderne wereld, waar veel mensen lijden aan nicotineverslaving en niet van de drang om een sigaret te roken af kunnen komen, kunnen we niet zonder pillen die door hun werking helpen om de verslaving aan te pakken. In onze online apotheek kun je Champix kopen zonder recept.

 • Champix 1mg prijs: 89.92€ - 2129.16€ ;
 • Champix 0.5mg prijs: 84.38€ - 2058.43€.
Het product is beschikbaar in ons magazijn. Snelle levering onder rembours in Nederland.

Generieke Champix

Kenmerken van het geneesmiddel Champix


Champix bevat de werkzame stof varenicline. Het werd voor het eerst gesynthetiseerd in de Verenigde Staten in 2006 met de medewerking van een arts gespecialiseerd in verslaving, schizofrenie en depressie, D. Coe. De ontwikkeling van de werkzame stof was gebaseerd op de cytisinemolecule. Deze stof wordt gebruikt in geneesmiddelen zoals:

 • Tabex ;
 • Cypercuteen;
 • Cytiton.
Bij blootstelling aan het lichaam bindt varenicline zich aan nicotinereceptoren en stimuleert deze. De effecten zijn vergelijkbaar met die van nicotine, maar varenicline is minder schadelijk voor het lichaam.

Varenicline heeft veel overeenkomsten met nicotinereceptoren, waardoor het de effecten van nicotine op het lichaam kan blokkeren. Met andere woorden, rokers krijgen hetzelfde plezier van het nemen van het medicijn als van het roken van sigaretten.


Hoe Champix werkt


Het hoofdbestanddeel van het medicijn bindt zich bij inname aan receptoren in de hersenen. Hierdoor wordt de werking van nicotine op het lichaam aanzienlijk verminderd, waardoor rokers niet langer het gewenste gevoel van sigaretten hebben.
De maximale concentratie van het medicijn in het bloed bereikt 3 tot 4 uur na inname. Het wordt volledig geabsorbeerd in de bloedbaan. Na inname blijft de stof onveranderd in het lichaam en komt terecht in de hersenen.


De concentratie van de stof kan in de loop van de dag gehalveerd worden.

Vanwege deze eigenschappen van Champix hebben artsen de meest effectieve methoden ontwikkeld om het in te nemen. Deze methoden zijn als volgt:

 • gedurende de eerste drie dagen, 0,5 mg van het middel eenmaal per 24 uur;
 • gebruik het middel de volgende 4 dagen 2 keer per dag;
 • op de achtste dag tweemaal daags 1 tot 2 mg van het middel.

Indicaties voor gebruik


Het middel wordt voorgeschreven door een arts bij nicotineverslaving. In dit geval is de aanvangsdosis 0,5 mg.

Als de patiënt intern gemotiveerd is en wil stoppen met roken, neemt de werkzaamheid van het middel toe en is de therapie succesvoller. Tegelijkertijd praat de arts tijdens de behandeling regelmatig met de patiënt om hem of haar te steunen en te motiveren.

Voordat de therapie begint, moet de patiënt beslissen wanneer hij of zij wil stoppen met roken. De behandeling begint meestal 1 tot 2 weken voor de gekozen datum en duurt in totaal ongeveer 12 weken. Als de patiënt tijdens deze periode stopt met roken, krijgt hij of zij nog eens 12 weken onderhoudsbehandeling, maar wordt de dosis van het medicijn verhoogd tot 1 milligram om het lichaam in conditie te houden.

Voor mensen die niet plotseling kunnen of willen stoppen met roken, is er een speciaal programma om het medicijn in te nemen. Hiervoor moet de patiënt eerst de dosis gerookte sigaretten verminderen, zodat hij of zij tegen het einde van de 12e week volledig gestopt is met roken. De therapie wordt dan voortgezet gedurende nog eens 12 weken, voor een totaal van 24 weken.

Als de patiënt gemotiveerd is om te stoppen met roken, maar daar tijdens de behandeling niet in geslaagd is of aan het eind van de behandeling hervalt, wordt een tweede kuur varenicline gegeven, op voorwaarde dat alle redenen die de patiënt ervan weerhielden om tijdens de eerste kuur te stoppen, zijn weggenomen.

Als de patiënt het middel niet verdraagt of bijwerkingen ondervindt, wordt de dosis tijdelijk of permanent verlaagd.

Contra-indicaties


Omdat Champix een geneesmiddel is, kan het bij gebruik een aantal bijwerkingen hebben. Het is belangrijk om te onthouden dat er veel contra-indicaties zijn voor het gebruik van Champix, dus het is de moeite waard om de categorieën van mensen die het niet kunnen gebruiken te benadrukken:

 • Mensen jonger dan 18 jaar;
 • borstvoeding en zwangerschap;
 • bijzondere gevoeligheid voor de bestanddelen van het geneesmiddel
 • nierinsufficiëntie.
 • Bijwerkingen
Hieronder volgt een lijst met de meest voorkomende bijwerkingen van het gebruik van dit middel. De belangrijkste bijwerkingen zijn:

 • diarree, verstopping
 • braken ;
 • nachtmerries of slapeloosheid
 • verminderde eetlust
 • slaperigheid ;
 • duizeligheid ;
 • hoofdpijn;
 • jeuk of huiduitslag;
 • vermoeidheid ;
 • pijn op de borst;
 • smaakverlies.

Al deze gegevens werden verkregen tijdens de eerste stoftesten waaraan alle medicijnen moeten worden onderworpen. De mensen die deelnamen aan het experiment wisten precies welke bijwerkingen het medicijn zou kunnen hebben en werden constant in de gaten gehouden door de artsen. Maar dit waren slechts primaire tests, dus de artsen kenden nog niet alle negatieve aspecten van het medicijn. De fabrikant wil deze informatie ook niet bekendmaken.

Verenigbaarheid met andere geneesmiddelen


Op basis van klinische gegevens en de farmacologische eigenschappen van het geneesmiddel kan varenicline samen met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Studies hebben aangetoond dat varenicline een eiwittransporter (OST2) in het lichaam is. Hierdoor is geen dosisaanpassing nodig bij gebruik van andere geneesmiddelen. Bovendien heeft de werkzame stof varenicline geen invloed op de werkzaamheid van andere geneesmiddelen en kan het worden gemetaboliseerd.

Toediening tijdens zwangerschap en borstvoeding

Er zijn ook testen uitgevoerd bij zwangere vrouwen. Hierbij waren ongeveer 500 mensen betrokken. Alle geven aan dat het medicijn geen toxische effecten heeft op het lichaam wanneer het tijdens de zwangerschap wordt ingenomen. Ook is er geen effect op misvormingen in de ontwikkeling van de foetus.

Het medicijn is ook getest op dieren. In deze tests werd aangetoond dat de stof een negatief effect heeft op de voortplantingsfunctie. Uit voorzorg raden wij daarom af om deze stof tijdens de zwangerschap te gebruiken.

Varenicline wordt uitgescheiden in de moedermelk. Dierproeven hebben aangetoond dat de stof wordt opgenomen in de moedermelk, dus het geneesmiddel moet ook worden vermeden tijdens de periode van borstvoeding.
 • Frank Boyen

  Als ik terugval, zal ik dit geneesmiddel opnieuw nemen.

 • Bryan Deno

  Mijn derde week en ik voel me goed en er zijn heel weinig situaties waarin ik zin heb om een sigaret te roken. Het is nog nooit gebeurd dat ik 21 dagen achter elkaar niet heb gerookt, ik hoop dat het met Champix gaat lukken. Onaangename bijwerking: in de eerste 5 dagen na inname van een dosis van 1 mg, had ik een hevige misselijkheid (duurde ongeveer 30 minuten).

 • Jackson

  Hallo! Champix heeft geholpen een slechte gewoonte te doorbreken. Ik besloot te stoppen met roken in november toen mijn zoon werd geboren. Op de vastgestelde datum van stoppen met roken, verminderde ik het aantal sigaretten dat ik rookte van 15-20 naar 4.

 • Marino

  Mijn man en ik hebben 10 jaar lang twee pakjes per dag gerookt. Dankzij Champix konden we stoppen met roken! Onze kinderen hebben deze slechte gewoonte niet van ons overgenomen, en ik hoop dat dit nooit gebeurt.

 • Michel

  Ik wist dat roken slecht was, dat het een fortuin kost, maar ik had niet genoeg motivatie om te stoppen met roken. Op een gegeven moment besloot ik mijn leven te veranderen en begon ik Champix te nemen. De eerste 3 dagen verliepen vrij rustig, hoewel ik een soort "mentale" reactie van het lichaam verwachtte. Toen zei ik tegen mezelf: "Wow, dit werkt echt, de drang is verminderd." Ik bedacht mijn eigen programma om het aantal sigaretten dat ik per dag rookte te verminderen. Eerst stopte ik met roken in de auto, daarna stopte ik met roken voor het werk en als er minder dan 1 uur over was voor de maaltijd. Uiteindelijk rookte ik in de 3e week 6 sigaretten per dag. Later ging ik door met het volgen en verbeteren van dit programma. Uiteindelijk begon ik 1 sigaret per dag te roken, en toen dacht ik: "Waarom heb ik het eigenlijk nodig?" Ik kan zeggen dat ik het gedaan heb. Ik zal NOOIT meer roken. Mijn vrouw en ik zijn erg gelukkig.

 • Bryan

  Ik heb al 5 maanden geen sigaret meer aangeraakt, ik raad iedereen Champix aan.

 • Frederick

  Bij het innemen van Champix is motivatie belangrijk. Als gezondheid niet iets heel belangrijks voor je lijkt te zijn, bereken dan eens hoeveel geld je in een jaar op sigaretten zou kunnen besparen. Dat was een van mijn belangrijkste drijfveren.

 • Naviom

  Hallo, ik ben 32 jaar. Ik kan me niet eens meer herinneren hoe vaak ik geprobeerd heb om te stoppen met roken. Ik heb alles geprobeerd, van kauwgom tot sprays, pleisters en elektronische sigaretten. Ze hielpen maar niets werkte 100%, de verslaving was er nog steeds. Een vriend stelde voor om samen Champix te nemen, ik vond het een goed idee. Ik rook niet meer, mijn vriend rookt nog, er zijn nog 3 weken te gaan tot het einde van de behandeling.

 • Fredrick

  Dit jaar ben ik 40 geworden. Gezondheidsproblemen deden me plots stoppen met roken. Daarna begon ik weer te roken, maar er was een obsessieve gedachte dat ik hier een eind aan moest maken. Ik besloot om een Champix-kuur van 3 maanden te proberen. Ik heb gedurende twee maanden 1 mg tabletten genomen en ik stopte met roken bij de 3e week. Ik had niet te maken met een sterke nicotineontwenning, dus ik gaf het niet op.

 • Victor

  Ik heb 15 jaar gerookt, en de laatste paar jaar rook ik gemiddeld iets meer dan 1 pakje per dag. Zodra ik 's morgens wakker werd, was de eerste gedachte aan een sigaret, binnen een half uur rookte ik minstens 2 sigaretten. Gedurende de dag deed ik NIETS zonder sigaretten. Mijn dokter stelde me Champix voor, ik zei dat ik erover zou nadenken. Eerst was ik sceptisch, toen dacht ik: "Er zal je niets gebeuren als je Champix probeert." Dus, ik nam 1 mg tabletten gedurende 3 maanden en stopte volledig met roken. Ik ben blij te kunnen zeggen dat ik al twee maanden niet meer heb gerookt zonder pillen, en ik voel me geweldig.

 • Tatien

  Uitstekende service en prijs. Ik kocht Champix met thuisbezorging. Het medicijn werd binnen 4 dagen geleverd. Andere apotheken kunnen nog veel van jullie leren. Dank u!

 • Kim Zemmo

  Ik ben een week geleden gestopt met roken en ik voel me veel beter. De smaak van eten is drastisch verbeterd. Nu ben ik bang dat ik dik word. Wat de bijwerkingen betreft, kan ik zeggen dat de eerste weken niet gemakkelijk waren. Ik had echt hoofdpijn, één keer was ik erg misselijk, en ik begon de pillen pas na de maaltijd in te nemen. Voor mij was het een goede ervaring. Ik kan tegen iedereen zeggen: geef niet op!

 • Herman Well

  Ik nam Champix gedurende 12 weken en stopte met roken in de eerste maand. Toen ik besloot te stoppen met roken, had ik nog 2 sigaretten over, ik droeg ze overal met me mee. Ik wist dat ik er een kon roken als de drang te sterk werd. Elke keer als een verlangen opkwam, vroeg ik mezelf af: "Wat wil ik liever, roken of stoppen met roken." Mijn mening: Champix werkt alleen als je ECHT wilt stoppen met roken, ik wilde en deed het.

 • Hull

  Ik ben klaar met een 12 weken durende behandeling. Ik had verschillende sensaties. Soms irriteerde alles me, vooral wanneer er een sterke drang was om te roken. Ik werd beter na een maand. Zo ben ik gestopt met roken. Soms krijg ik trek in nicotine, maar die zijn lang niet zo sterk als ik had verwacht.

 • Daniel Evabs

  Uitstekende service, prijzen en producten. Ik bestel Champix voor de tweede keer.

 • Ben Keller

  Ik neem Champix nu 3 weken en heb het aantal sigaretten dat ik rook gehalveerd. Ik begon minder plezier in sigaretten te krijgen, maar hey dit is wat we willen, toch? Bijwerkingen: misselijkheid, levendige dromen, en droge mond.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillen-nederland.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.