Koop Xenical 120 mg goedkope van een online apotheek
4.74 / 38

Koop Xenical 120 mg goedkope van een online apotheek

4.74 / 38

Xenical 120 mg, met als werkzame stof orlistat, is een krachtig middel in de strijd tegen overgewicht. Dit geneesmiddel interfereert met de vertering van vetten, waardoor de opname ervan door het lichaam wordt geblokkeerd. Xenical bindt zich aan enzymen in het spijsverteringsstelsel, waardoor een deel van het geconsumeerde vet niet wordt afgebroken. Als gevolg hiervan worden onverteerde vetten uit het lichaam verwijderd, wat helpt bij het afslankproces.


De werkzaamheid en veiligheid van Xenical zijn bevestigd door uitgebreide onderzoeken waarbij ongeveer vijfduizend patiënten betrokken waren die het middel ten minste één keer hebben gebruikt. Uitgebreide fase III klinische studies, uitgevoerd gedurende twee jaar, bevestigden de veiligheid van het geneesmiddel in de aanbevolen doses (120 mg 3 keer per dag) bij meer dan 2.000 mensen.

Generieke Xenical

Xenical prijs in apotheek pillen-nederland.com

U kunt Xenical 120 mg goedkoop kopen in onze online apotheek. Wij garanderen een snelle levering onder rembours in Nederland. De hoge kwaliteit van het product wordt bevestigd door de klanten zelf, die regelmatig Xenical bestellen bij onze site.

Generische Xenical is een effectief afslankmiddel. Maak uzelf vertrouwd met de kosten van het geneesmiddel en ons premiesysteem:

 • De prijs van Xenical 10 tabletten is €51,73 ;
 • Xenical 20 tabletten kosten €62,40;
 • De prijs van Xenical 30 tabletten is €77,90;
 • Xenical 40 tabletten kosten €95,90;
 • Xenical 50 tabletten kosten €110,40;
 • Xenical 60 tabletten kosten €125,95;
 • Xenical 90 tabletten kosten 170,91€;
 • Xenical 120 tabletten kosten €208,95;
 • Xenical 150 tabletten (+10 bonus) kost €251,19;
 • De prijs van Xenical 180 (+10 bonus) tabletten is 294,49€ ;
 • De prijs van Xenical 270 (+10 bonus) tabletten is €428,39;
 • De prijs van Xenical 360 (+20 bonus) tabletten is €573,79.

Hoe kan ik Xenical kopen zonder recept in Nederland?

Het is onmogelijk om dit geneesmiddel te kopen in een gewone Nederlandse apotheek. In onze online apotheek kun je Xenical kopen zonder recept. Vaak worden deze medicijnen gekocht door mensen die weten hoe ze werken of die de kuur al hebben gevolgd.
Toch zijn er een aantal voordelen aan het kopen zonder recept, waarvan de belangrijkste is dat het onze klanten tijd en geld bespaart.


Wat is Xenical?


Xenical, met de werkzame stof Orlistat, is een innovatieve oplossing in de strijd tegen overgewicht. Deze omkeerbare gastro-intestinale lipaseremmer controleert effectief het verteringsproces van vet door in te werken in het lumen van de maag en de dunne darm. De unieke formule van het geneesmiddel creëert een covalente binding met de actieve plaats van het serinerestant van maag- en alvleesklierlipasen, waardoor deze enzymen worden geïnactiveerd.

Door de hydrolyse van voedingsvetten in de vorm van triglyceriden te blokkeren, voorkomt Xenical de vorming van vrije vetzuren en geabsorbeerde monoglyceriden. Dit innovatieve effect op de spijsvertering voorkomt de onnodige ophoping van vet in het lichaam, waardoor het helpt bij het afslankproces.

Dankzij de unieke formule en het omkeerbare werkingsmechanisme is Xenical niet alleen een effectief middel voor gewichtsverlies, maar ook een veilige keuze voor gewichtsbeheersing. Gebaseerd op bewezen onderzoek en in de loop der tijd getest, is dit product een betrouwbaar hulpmiddel voor het bereiken van de gewenste resultaten zonder ongewenste bijwerkingen.


Werkingsprincipe


Xenical is een specifieke remmer van gastro-intestinale lipasen en oefent zijn langdurige werking uit in het lumen van de maag en de dunne darm.

Dit geneesmiddel gaat een covalente verbinding aan met de actieve serineplaats van maag- en alvleesklierlipasen, waardoor het geïnactiveerde enzym zijn vermogen verliest om de vetten in voedsel af te breken.

De resulterende niet-absorptie van ongebroken triglyceriden leidt tot een vermindering van de calorie-inname, wat uiteindelijk bijdraagt aan gewichtsverlies. Het is belangrijk op te merken dat de therapeutische effecten van Xenical worden uitgeoefend zonder in de systemische bloedsomloop te komen.

Volgens gegevens met betrekking tot de analyse van het vetgehalte in de ontlasting wordt het effect van orlistat 24 tot 48 uur na inname zichtbaar. Wanneer de behandeling wordt gestopt, keert het vetgehalte in de ontlasting na 48-72 uur terug naar de beginwaarden, wat duidt op de tijdelijke aard van de werking van het geneesmiddel.

Toepassing


Xenical is geïndiceerd voor langdurige behandeling van patiënten met obesitas of overgewicht, met inbegrip van degenen met risicofactoren geassocieerd met obesitas. Het wordt gebruikt in combinatie met een matig caloriearm dieet.

Het kan ook worden gebruikt in combinatie met glucoseverlagende medicijnen of een matig caloriearm dieet bij patiënten met diabetes mellitus type 2 met overgewicht of obesitas.

Het geneesmiddel is bedoeld voor langdurig gebruik.

Dosering


De dosering van Xenical voor langdurige behandeling bij volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar, inclusief degenen met risicofactoren, is als volgt:

Eén capsule van 120 mg bij elke hoofdmaaltijd (bij een maaltijd of ten minste één uur na een maaltijd).

In combinatie met hypoglykemische geneesmiddelen of een matig caloriearm dieet bij volwassenen met overgewicht of obesitas met diabetes mellitus type 2 wordt ook het volgende aanbevolen:

Eén capsule van 120 mg bij elke hoofdmaaltijd.

Het is mogelijk om een maaltijd over te slaan als een maaltijd wordt overgeslagen of als er geen vet in het dieet zit. Het geneesmiddel moet worden ingenomen in combinatie met een evenwichtig, matig caloriearm dieet dat niet meer dan 30% van de calorieën in de vorm van vet bevat, waarbij de dagelijkse inname van vet, koolhydraten en eiwitten verdeeld is over drie hoofdmaaltijden.

Contra-indicaties


De volgende contra-indicaties zijn van toepassing op het gebruik van Xenical:

 • Overgevoeligheid voor het geneesmiddel of de bestanddelen ervan.
 • Chronisch malabsorptiesyndroom.
 • Cholestase.
Raadpleeg uw arts voordat u Xenical gaat gebruiken.

Bijwerkingen


Het gebruik van orlistat kan verschillende bijwerkingen veroorzaken, ingedeeld naar frequentie van optreden. Maagdarmklachten zoals buikpijn, vettige afscheiding, winderigheid en verhoogde aandrang om te poepen komen het meest voor. Hoofdpijn en griepachtige symptomen komen ook vrij vaak voor.

Deze bijwerkingen zijn over het algemeen mild en tijdelijk. Ze komen het vaakst voor aan het begin van de behandeling, tijdens de eerste drie maanden, en de meeste patiënten ervaren niet meer dan één episode van deze reacties.

Patiënten moeten worden geïnformeerd over de mogelijkheid van bijwerkingen en worden opgeleid om ze te beheersen door zich beter aan het dieet te houden, vooral met betrekking tot de vetinname. Het volgen van een vetarm dieet kan de kans op bijwerkingen verkleinen en patiënten helpen hun vetinname beter te controleren en te beheren.

In zeldzame gevallen zijn ernstigere reacties gemeld, zoals allergische reacties, bullous eruptions, veranderingen in leverenzymen en hemostase. Gevallen van epileptische aanvallen zijn gemeld tijdens gelijktijdige toediening met anti-epileptica.

Ernstiger complicaties, zoals rectale bloedingen, divertikel, pancreatitis, cholelithiasis, oxalaatnefropathie en leverschade, leidend tot transplantatie of overlijden, zijn ook gemeld.

Interacties met andere geneesmiddelen


U moet het uw arts vertellen als u andere geneesmiddelen gebruikt, waaronder vrij verkrijgbare geneesmiddelen, omdat Xenical hiermee kan interageren, waardoor de effecten worden versterkt of verzwakt. Hier zijn enkele voorbeelden van interacties:

 • Met anticoagulantia zoals warfarine, waarvoor controle van de bloedstolling nodig kan zijn.
 • Met cyclosporine, waarvoor gelijktijdig gebruik wordt aanbevolen.
 • Met gejodeerde zouten en/of levothyroxine, die hypothyreoïdie kunnen beïnvloeden.
 • Met amiodaron, waarvoor een arts moet worden geraadpleegd.
Xenical beïnvloedt ook de absorptie van bepaalde vetoplosbare voedingsstoffen zoals bètacaroteen en vitamine E. Uw arts kan u aanraden om multivitaminesupplementen te nemen. Daarnaast kan orlistat van invloed zijn op de behandeling met anti-epileptica door de absorptie van anti-epileptica te veranderen. Raadpleeg een arts in het geval van een verandering in de frequentie of ernst van aanvallen.


Is Xenical veilig?


Xenical wordt beschouwd als een zeer veilig geneesmiddel, zoals blijkt uit een diepgaand onderzoek waarbij meer dan 4.800 patiënten betrokken waren.

Het geneesmiddel werkt uitsluitend in het darmlumen, zonder bijwerkingen te veroorzaken op het centrale zenuwstelsel, het hart- en vaatstelsel of andere lichaamssystemen. Deze hoge mate van veiligheid wordt bevestigd door de praktijk van verzekeringsmaatschappijen in West-Europese landen, die de behandeling met Xenical aan hun klanten vergoeden.

Langdurig gebruik


Xenical heeft een uitstekend veiligheids- en verdraagbaarheidsprofiel. In uitgebreide onderzoeken waaraan 7.027 patiënten en gezonde vrijwilligers deelnamen, gebruikten meer dan 4.800 patiënten het geneesmiddel ten minste eenmaal. Meer dan de helft van de deelnemers (2.847) nam deel aan fase III klinische studies die 1 en 2 jaar duurden. Hiervan kregen 2153 mensen Xenical gedurende ten minste 1 jaar, 884 mensen gedurende 2 jaar en meer dan 2000 mensen gebruikten het geneesmiddel in de aanbevolen therapeutische dosis (120 mg 3 keer per dag).

Uitgevoerde onderzoeken


Multicentrische, placebogecontroleerde onderzoeken, uitgevoerd gedurende 52 weken met Xenical, toonden een significante afname van 6,2% van het lichaamsgewicht ten opzichte van de uitgangswaarde, vergezeld van een afname van 18% van de insulinespiegel.
Verrassend genoeg resulteerde het gebruik van orlistat bij 60% van de obese patiënten in een gewichtsverlies van meer dan 10%, evenals een significante vermindering van de tailleomtrek. Deze positieve resultaten werden zowel waargenomen bij patiënten met een normaal koolhydraatmetabolisme als bij patiënten met diabetes type 2.

Xenical heeft een hoge werkzaamheid en veiligheid aangetoond in talrijke gerandomiseerde placebogecontroleerde onderzoeken, waaronder het langetermijnonderzoek XENDOS dat 4 jaar onafgebroken behandeling omvatte. Fase 3-klinische onderzoeken met orlistat bevestigden de positieve effecten op triglycerideniveaus, totaal cholesterol, lipoproteïne met lage dichtheid, geglyceerd hemoglobine en bloeddruk, wat het algehele effect van het geneesmiddel op obesitasgerelateerde factoren benadrukt.


Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding


Xenical wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding moet worden vermeden tijdens het gebruik van het geneesmiddel, omdat het effect op de moedermelk niet bekend is. Het wordt aanbevolen om uw arts te raadplegen voordat u begint met het gebruik van het geneesmiddel tijdens de zwangerschap of wanneer u borstvoeding geeft.

Sporten tijdens het gebruik van Xenical


Het gebruik van dit geneesmiddel interfereert niet met sport en lichamelijke activiteit.

Xenical en alcohol


Het gebruik van Xenical in combinatie met alcohol kan de stofwisseling en het metabolisme beïnvloeden, vooral bij mensen met overgewicht. Alcohol vertraagt de stofwisseling, waardoor de druk op het cardiovasculaire systeem kan toenemen. Xenical heeft geen invloed op stofwisselingsprocessen, maar de combinatie met alcohol kan de effectiviteit van het medicijn verminderen, omdat alcohol oxidatieprocessen in het lichaam vertraagt, wat bijdraagt aan de ophoping van vet. Het wordt daarom afgeraden om alcohol te drinken tijdens het gebruik van dit genee
 • Elizabeth

  Gebruikt door echtgenoot voor een beetje extra energie. Helpt hem tijdens een lange werkdag.

 • Alert

  Geweldig product.

 • Eugenius

  Geweldig product! Heeft me geweldige energie- en eetlustbeheersing gegeven ... Bereikte mijn doel voor gewichtsverlies in 6 weken!

 • Lousia

  Goede prijs, goed product. werkt prima als een aan weer uit weer supplement.

 • Victor

  Als u gevoelig bent voor cafeïne, begin dan met één pil. Deze zijn geweldig voor het beheersen van honger en het stimuleren van energie, waardoor het gemakkelijker wordt om te oefenen. Als je normaal niet veel cafeïne binnenkrijgt, wees dan voorzichtig hoe laat je het voor het laatst inneemt, want voor mezelf verstoorde het de slaap toen ik het na 16.00 uur nam. Zoals met alles, moet je nog steeds sporten om af te vallen, maar het is een nuttig hulpmiddel.

 • Evie32

  Dit product is geweldig. Probeer het om te zien of het ook voor jou werkt.

 • Sophi

  Doet wat het zegt, zolang je let op je vet inname, zal alles in orde zijn. Ik was benieuwd, dus moest ik zien wat er gebeurde als ik te veel vettig eten at. Laten we zeggen dat boterige gegrilde kaas sandwiches voldeden. Succes! Het werkt!

 • Grace32

  Ik heb genomen dit aan het innemen, maar er is weinig verandert aan mijn dieet. Ik adviseer deze methode niet, aangezien ik meermaals dringend naar het wc moest. Maar ik neem niet veel vetten op dankzij mijn dieet (wat binnenkort gaat veranderen!) Dus voorlopig is het een succes.

 • Lily

  Deze pillen zijn geweldig! Ik ben al 3 dagen op hen geweest en ik heb al 7 pond verloren. Mijn begingewicht was hoog - 18.5st: (Slechts 2 bijwerkingen voor mij, meer vaak dorst en een dringende reis naar de badkamer na de zalm.

 • Ruby

  Xenical hielp me enorm.

 • Tugo, 44

  Xenical is geweldig!! in 3 maanden verloor ik 13 kilo, krijg het nooit terug!!! ik doe het weer!! mijn goal is nog 15 kilo. er zijn natuurlijk bij effecten maar je weet hoe je er mee moet omgaan!

 • Mia F.

  Deze pil vind ik erg goed, ik neem er 3 per dag in, iets minder dan een maand geleden woog ik 266 lbs, tot nu toe ben ik 17 lbs kwijtgeraakt.

 • Britt, 36

  Ben 10 pond kwijtgeraakt.

 • Sophie

  Cholesterol is gedaald van 265 tot 199. Ben 16 kilo in 3 maanden kwijtgeraakt.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillen-nederland.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.