Kopen Kamagra Gold online in Nederland
4.69 / 77

Kopen Kamagra Gold online in Nederland

4.69 / 77

Kamagra Gold is een bekend en volledig bewezen generiek geneesmiddel voor de behandeling van erectiestoornissen en impotentie. Het geneesmiddel van het Indiase farmaceutische bedrijf Ajanta Pharma Ltd is vandaag te koop in Nederland. De tabletten worden verkocht in sterktes van 100 mg.

Kamagra Gold

Kamagra Gold 100 mg online prijs

De kosten van het geneesmiddel in onze online apotheek zijn € 52,99 (voor 12 tabletten) - € 799,95 (voor 360 tabletten).
Door Kamagra Gold te kopen op pillen-nederland.com krijgt u een hoge kwaliteit geneesmiddel met rembours in Nederland.


Wat is Kamagra Gold?

Kamagra Gold is een geneesmiddel voor mannen, een generiek van Viagra, dat wordt geleverd in de vorm van blauwe of groene ruitvormige capsules. Het bevat de werkzame stof sildenafil. Het hoofdbestanddeel draagt bij aan:

 • het ontspannen van de gladde spieren van de penis
 • verbetert de bloedcirculatie in het bekkengebied;
 • verhoogt de stabiliteit van de erectie.
Een aantal aanvullende stoffen in de samenstelling verhogen de duur van het seksuele contact en voorkomen vroegtijdige zaadlozing. Volgens tests zijn mannen die het actieve complex innemen tevreden en bereiken ze het gewenste resultaat.


Werking

Het werkingsprincipe van Kamagra Gold is gebaseerd op de verwijding van de bloedvaten in de penis, waardoor de bloedstroom toeneemt en een voldoende erectie wordt bereikt. Fosfodiësterase type 5 (PDE-5) is verantwoordelijk voor het vernietigen van cyclisch guanosinemonofosfaat (cyclisch HMF), een van de belangrijkste mediatoren van erectie. Als PDE-5 wordt geblokkeerd, neemt het niveau van cyclisch HMF toe, wat leidt tot ontspanning van de gladde spieren van de penis en een toename van de bloedstroom. Het effect houdt 6 tot 8 uur aan.

Instructies voor gebruik

Kamagra Gold is geen afrodisiacum, en erecties treden alleen op wanneer er sprake is van natuurlijke opwinding. Voordat u Kamagra Gold inneemt, moet u uw arts raadplegen, vooral als u co-morbiditeiten heeft. Het medicijn moet een uur voor de geslachtsgemeenschap worden ingenomen. In tegenstelling tot analogen, kunnen generieke middelen worden gecombineerd met alcohol. Je moet het echter wel met water drinken.


Dosering

Het geneesmiddel is verkrijgbaar in doses van 50 mg en 100 mg. De aanbevolen dosis is 50 mg. Afhankelijk van de behoefte, werkzaamheid en verdraagbaarheid kan de dosis worden verlaagd naar 25 mg of verhoogd naar 100 mg. Er mag maximaal één capsule per dag worden ingenomen.


Contra-indicaties

Het generieke geneesmiddel mag niet worden ingenomen bij overgevoeligheid voor de bestanddelen, hartfalen, myocardinfarct, beroerte, hartritmestoornissen, instabiele angina pectoris of aangeboren netvliesdegeneratie.
Het medicijn wordt niet aanbevolen voor vrouwen of jonge mannen onder de leeftijd van meerderjarigheid.


Bijwerkingen

Het wordt aanbevolen om het geneesmiddel te gebruiken zoals voorgeschreven door een arts en in overeenstemming met de instructies. Het is niet aan te raden om de dosering te overschrijden of Kamagra Gold vaker in te nemen dan aangegeven. Anders bestaat het risico op misselijkheid, diarree, duizeligheid en hoofdpijn. In het geval van pijnlijke erecties, allergieën of ernstige bijwerkingen, moet u onmiddellijk contact opnemen met uw arts en stoppen met het innemen van de capsules.


Interactie met andere geneesmiddelen

Generiek wordt afgeraden in combinatie met ritonavir, cytochroomisoenzymremmer, erytromycine, alfablokker. De veiligheid en werkzaamheid van het geneesmiddel in combinatie met andere geneesmiddelen die sildenafil bevatten zijn niet onderzocht. Gelijktijdige toediening wordt niet aanbevolen
 • George Simpson

  Ik heb lage bloeddruk problemen, dus neem ik Kamagra Gold 50 mg. In het begin gebruikte ik een dosis van 100 mg, maar dat veroorzaakte vaak misselijkheid, overgeven en vreemde oorsuizingen. Mijn advies is niet met de behandeling te stoppen zonder een dosisvermindering te proberen.

 • Denni

  Ik heb Kamagra Gold online besteld nadat een vriend me had verteld dat het wonderen deed. Ik moet zeggen dat het een interessante ervaring was en een onverwachte ontdekking. Het is mogelijk dat ik een milde erectiestoornis heb en dat ik dit geneesmiddel de hele tijd nodig heb.

 • Marvel

  Ik ben 64 jaar. Het medicijn werkt goed tegen ED, je moet het ongeveer 1 uur voor de seks innemen.

 • Carmine

  Tijdens het gebruik van Kamagra Gold is mijn ED bijna verdwenen en ik heb ook mijn libido aanzienlijk verhoogd. Ik merkte dat ongeveer een uur na het gebruik van de pil de hartslag toeneemt, maar niet genoeg om gevaarlijk te zijn.

 • Barber Elvin

  De betrouwbare werking was voor mij voldoende om Kamagra Gold opnieuw te willen kopen.

 • Armstrong

  Kamagra Gold heeft mijn leven ten goede veranderd. Het probleem was dat ik echt ziek was en het zat in de weg. Pillen nemen na de maaltijd hielp me niet. Het enige wat ik hoefde te doen was de dosis te verlagen naar 50 mg. Ik heb ontdekt dat zelfs een lage dosis effectief kan zijn. Hoe lager de dosis, hoe makkelijker het is om met bijwerkingen om te gaan.

 • Devid

  Uitstekende klantenservice, producten en snelle levering. Ik raad deze apotheek ten zeerste aan.

 • Walter Scott

  Ik heb een hoge bloedsuiker en ED. De laatste twee jaar had ik nauwelijks interesse in seks, maar de laatste drie weken voel ik me als herboren. Kamagra Gold heeft mijn verwachtingen meer dan overtroffen, zeer aan te bevelen.

 • Grandy

  Ik ben 48 jaar. Geen bijwerkingen. Het werkte GROOT. Het seksleven is aanzienlijk verbeterd.

 • Sellion

  Uitstekende service en klantenservice. Ik koop Kamagra Gold alleen hier.

 • Danis

  Naar mijn mening is Kamagra Gold een sterk medicijn en niet zonder bijwerkingen. Ik had gevoelloosheid en tintelingen in de handen. Maar dit medicijn helpt wel bij de erectie. Ik ben zeer tevreden over de behandeling.

 • Fabian Swon

  Ik ging naar mijn arts, ik was op zoek naar een ED-medicijn om het probleem met een zwakke erectie op te lossen. Hij adviseerde om Sildenafil te proberen, wat ik deed. Om eerlijk te zijn heb ik Kamagra Gold slechts één keer gebruikt, maar ik was zeer verrast. Mijn vriendin riep uit: WOW, DAT IS INDRUKWEKKEND. Ik hoop echt dat ik dezelfde resultaten zal blijven krijgen.

 • Anton

  Ik heb Kamagra Gold een week geleden gekocht en ik heb het gisteravond ingenomen. Geen onaangename symptomen. De pillen werken, en het is heel goed!

 • Ronaldo Quel

  Ik voel me geweldig, het medicijn werkt.

 • Derrick

  Het is echt een nuttig en goedkoop geneesmiddel. Het hielp me al bij de eerste dosis en heeft nooit gefaald. Wat de bijwerkingen betreft, krijg ik last van zweten op de borst en in de nek. Ik denk dat het geen zin heeft om de dosis te verlagen tot 50 mg, ik ben niet echt bereid om het effect te riskeren.

 • Kerry

  Een ruim assortiment geneesmiddelen tegen een lage prijs en met een snelle levering! Wat valt er nog meer te wensen?

 • Henry Serson

  Ik ben 49, en ik neem Kamagra Gold 50 mg. Voor mij is er geen behoefte aan een dosis van 100 mg. 50 mg is wat ik nodig heb.

 • Filipp

  Betrouwbare actie. Ik beveel Kamagra Gold echt aan aan iedereen die hulp nodig heeft bij erectieproblemen. Het geeft volledig vertrouwen tijdens de seks en helpt een goed humeur te behouden.

 • Clemens

  Ik heb Kamagra Gold online besteld, en mijn vrouw wist er niets van. Onze nacht was gewoon geweldig!

 • Oliver

  Hallo, ik ben 44 jaar. Een jaar geleden begon ik de hoop te verliezen wat betreft mijn seksleven. Met deze geweldige pillen, veranderde alles. Soms voel ik me zelfs beter dan toen ik jong was.

 • Daniel Donson

  Kamagra

 • Kirsty Callon

  Ik beveel Kamagra Gold aan iedereen aan. Geweldig effect voor zo'n kleine pil.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillen-nederland.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.