Kopen Stromectol (Ivermectine) zonder recept online
4.82 / 155

Kopen Stromectol (Ivermectine) zonder recept online

4.82 / 155

Antiparasitaire geneesmiddelen zijn een belangrijk onderdeel van de medische verdediging en helpen infecties veroorzaakt door parasieten te voorkomen en te behandelen. Deze generieke geneesmiddelen hebben het vermogen om parasieten zoals wormen, vlasoglavas en vele andere te doden of hun activiteit te beperken, wat de algehele gezondheid en het algehele welzijn helpt te verbeteren.


Actieve ingrediënten zoals ivermectine, te vinden in Stromectol, kunnen dit doen.
Het gebruik van antiparasiettabletten en uitwendige geneesmiddelen moet onder streng medisch toezicht gebeuren om maximale effectiviteit te garanderen en mogelijke bijwerkingen te minimaliseren.
In onze online apotheek kun je Stromectol tegen lage prijzen kopen zonder doktersrecept.

Generieke Stromectol

Stromectol prijs

 • Stromectol 3 mg prijs : 40,73€ - 448,65€ ;
 • Stromectol 6 mg prijs : 43,40€ - 479,94€ ;
 • Stromectol 12 mg prijs: 48,14€ - 499,45€.
Online bestellen is niet alleen praktisch, het is ook een garantie van vertrouwelijkheid waarmee u uw medicijnen vergoed krijgt in Nederland.

Wat is Stromectol?


Stromectol is een antiparasitair geneesmiddel dat ivermectine bevat, dat wordt gebruikt om verschillende soorten parasitaire infecties te behandelen. Dit actieve ingrediënt behoort tot een klasse van stoffen die bekend staan als anthelmintica en werkt door de zenuw- en spierfuncties van wormen te verstoren, waardoor ze verlamd raken en sterven.

Het medicijn wordt gebruikt voor de behandeling van ziekten zoals onchocerciasis (rivierblindheid), intestinale strongyloïdiasis (draadworminfectie) en andere dergelijke infecties. Stromectol wordt veel gebruikt in gebieden in de wereld waar parasitaire infecties veel voorkomen, vanwege de effectiviteit en relatief lage kosten.


Hoe werkt het?


Stromectol verlamt helminths, waardoor hun vitale activiteit wordt verstoord. De maximale concentratie ivermectine in het bloed wordt ongeveer 4 uur na toediening bereikt. Tegelijkertijd is het genericum voor meer dan 99% gebonden aan plasma-eiwitten en wordt het voornamelijk gemetaboliseerd door het CYP3A4 enzym in de lever. Ivermectine wordt voornamelijk via de feces uit het lichaam geëlimineerd.

Het geneesmiddel heeft een gemiddelde eliminatiehalfwaardetijd van ongeveer 6 dagen (145 uur) na topische toepassing. Dit wijst op een langdurige aanwezigheid in het lichaam.


Indicaties voor gebruik


Ivermectine wordt gebruikt voor de behandeling van helminthische ziekten, waaronder huid- en darmziekten veroorzaakt door rondwormen en andere parasieten. De belangrijkste indicaties zijn:

 • Onchocerciasis, ook bekend als rivierblindheid, veroorzaakt door de worm Onchocerca volvulus ;
 • Strongyloidiasis, veroorzaakt door de intestinale palingworm Strongyloides stercoralis ;
 • Ascaridosis, een ziekte veroorzaakt door de rondworm Ascaris lumbricoides ;
 • Trichocefalose, geassocieerd met de gier Trichuris trichiura, die parasiteert op de dikke darm;
 • Filariasis, inclusief lymfatische filariasis veroorzaakt door de wormen Wuchereria bancrofti, Brugia malayi en Brugia timori;
 • Enterobiasis - aantasting door Enterobius vermicularis.
Ivermectine wordt ook gebruikt om schurft en pediculose (luizen) te behandelen. De duur van de behandeling met ivermectine hangt af van de betreffende ziekte en kan variëren van een enkele dosis tot een behandeling van meerdere weken.

De dosering hangt af van de ernst van de ziekte. Voor uitwendig gebruik, bijvoorbeeld bij de behandeling van huidziekten zoals rosacea, wordt een kuur van maximaal 4 maanden voorgeschreven, met de mogelijkheid om de kuur zo nodig te herhalen. In andere gevallen, als er geen verbetering optreedt na 3 maanden gebruik, wordt aanbevolen om de behandeling te staken.

In het geval van worminthische infecties die inwendig moeten worden toegediend, hangt de duur van het voorschrift af van het type en de ernst van de infectie. De duur wordt bepaald door de arts op basis van het klinische beeld en de reactie van de patiënt op de werkzame stoffen in de voorgestelde geneesmiddelen. Dit is om het risico op bijwerkingen en de ontwikkeling van geneesmiddelenresistentie bij de parasieten te minimaliseren.

Stromectol voor schurft


Stromectol (Ivermectine) wordt gebruikt om schurft te behandelen als een lokale behandeling niet effectief is. Het is bedoeld voor orale toediening en kan worden aanbevolen voor immuungecompromitteerde patiënten en ernstigere vormen van de ziekte, zoals Noorse schurft. Het geneesmiddel kan worden voorgeschreven aan volwassenen en kinderen die meer dan 15 kg wegen.

Ivermectine werkt door de schurftmijten te verlammen, waardoor ze sterven. Het kan nodig zijn om het na een week opnieuw toe te dienen voor een optimale werkzaamheid.

Dosering van het geneesmiddel


De dosering van ivermectine (Stromectol) hangt af van verschillende factoren, zoals het lichaamsgewicht van de patiënt en het type ziekte:


 • Stromectol 3 mg wordt vaak gebruikt voor de behandeling van minder ernstige infecties of bij patiënten met een lager lichaamsgewicht. Deze dosis werkzame stof kan effectief zijn in de beginfase van de behandeling en in gevallen waarin het nodig is om de totale hoeveelheid geneesmiddel te beperken.
 • Een dosis van 6 mg is geschikt voor patiënten met een matig lichaamsgewicht of voor matig ernstige infecties. Met deze hoeveelheid werkzame stof kan een hogere concentratie van de werkzame stof in het lichaam worden verkregen, wat nodig is voor een effectieve bestrijding van parasieten.
 • Medicijnen met 12 mg worden over het algemeen voorgeschreven bij ernstigere gevallen of bij patiënten met een lichaamsgewicht boven de grenzen van de gemiddelde statistische indicatoren. De arts kan deze dosering voorschrijven in situaties waarin lagere doseringen niet effectief zijn.
Wat de dosering ook is, medisch advies en gebruiksaanwijzingen moeten zorgvuldig worden opgevolgd.

Contra-indicaties


Contra-indicaties voor het gebruik van ivermectine (Stromectol) zijn onder andere de volgende:


 • Overgevoeligheid voor ivermectine of een ander bestanddeel van het geneesmiddel;
 • Zwangerschap, omdat er weinig gegevens zijn over de veiligheid van dit geneesmiddel tijdens de zwangerschap;
 • Borstvoeding, omdat niet bekend is of ivermectine wordt uitgescheiden in de moedermelk;
 • Kinderen jonger dan 5 jaar of met een gewicht van minder dan 15 kg: de veiligheid en werkzaamheid van het geneesmiddel in deze leeftijds- en gewichtsgroep zijn niet vastgesteld;
 • Leverfunctiestoornis: ivermectine wordt gemetaboliseerd in de lever en een verminderde leverfunctie kan de behandeling van het geneesmiddel beïnvloeden.

Voor het starten van de behandeling is het raadzaam om testen uit te voeren om eventuele contra-indicaties te identificeren.

Bijwerkingen


Bijwerkingen van Ivermectine (Stromectol) kunnen zijn: hoofdpijn, duizeligheid, spierpijn, misselijkheid en diarree. Bij sommige patiënten kunnen allergische reacties optreden, zoals huiduitslag, netelroos en zwelling. Ernstige aandoeningen zoals toevallen, ademhalingsproblemen en veranderingen in de bloeddruk komen minder vaak voor.

Ivermectine tijdens de zwangerschap


Ivermectine is door de FDA geclassificeerd als categorie C tijdens de zwangerschap, wat betekent dat de veiligheid ervan niet is vastgesteld. Dierstudies hebben teratogene effecten aangetoond, maar alleen bij hoge doses die giftig zijn voor vrouwtjes, daarom wordt het middel beschouwd als gecontra-indiceerd tijdens de zwangerschap. In sommige gevallen, wanneer het voordeel voor de moeder groter is dan het potentiële risico voor de foetus, kan het gebruik gerechtvaardigd zijn, maar alleen onder medisch toezicht.

Hoe effectief is Stromectol?


De werkzaamheid van Stromectol (Ivermectine) bij de behandeling van schurft en andere parasitaire infecties tijdens de ontwormingsbehandeling is hoog, met in de meeste gevallen positieve resultaten bij correct gebruik. De exacte werkzaamheidspercentages kunnen afhangen van de specifieke aandoening en de naleving van het behandelingsregime.


Opslag en verwijdering van het geneesmiddel

Het preparaat moet worden bewaard op een koele, droge plaats, uit de buurt van warmte-, licht- en vochtbronnen. Dit voorkomt bederf en behoudt de werkzaamheid. Laat het geneesmiddel altijd in de oorspronkelijke, geëtiketteerde verpakking en verwijder het wattenbolletje uit de mond van het medicijnflesje als dit aanwezig is, omdat het vocht kan aantrekken aan de binnenkant van de verpakking. Houd het geneesmiddel buiten het bereik van kinderen.


Bij het weggooien is het raadzaam gebruik te maken van de depotprogramma's voor verouderde of ongewenste geneesmiddelen die door gespecialiseerde instellingen worden georganiseerd. Dit zorgt voor een veilige en milieuvriendelijke verwijdering. Als dit niet mogelijk is, kan het geneesmiddel worden weggegooid door het te mengen met een ongewenst materiaal (bijvoorbeeld koffiedik of kattenbakvulling), het mengsel in een hersluitbare container te doen en het in de vuilnisbak te gooien. Het is ook belangrijk om alle persoonlijke informatie van de originele verpakking te verwijderen voordat u het weggooit om uw privacy te beschermen.

 • Mark

  Stromectol heeft me geholpen met Covid-19. Tenminste dat denk ik. De eerste week probeerde ik het virus te bestrijden zonder medicijnen, maar ik werd slechter. En ik begon Stromectol te nemen. Zeker, het was riskant, maar na 3 dagen voelde ik me veel beter. Ik denk dat het een goede beslissing was om de pillen te kopen.

 • Daan Verschoor

  Misschien is Stromectol geen speciaal middel tegen Covid-19, maar mij heeft het geholpen. Ik weet niet hoe het werkte, maar echt, nadat ik het middel begon te gebruiken, werd ik veel beter. Dit is slechts mijn ervaring en ik zeg niet dat het voor iedereen hetzelfde is. Maar als ik niet de enige ben, is dat geweldig.

 • Edwin Dircks

  Covid is het ergste wat me kon overkomen. Ik was echt in paniek, want ik was erg bang voor dit virus. Dus, op de allereerste dag, bezocht ik een heleboel forums en sites en ontdekte dat Stromectol me kon helpen. Toen ik het geneesmiddel kreeg, werd ik een beetje rustiger. Om eerlijk te zijn was ik bang voor bijwerkingen, maar ik was nog banger voor Covid. Gelukkig was alles in orde. Soms had ik hoofdpijn en maagklachten, maar ik begreep dat dit niet de ergste symptomen zijn. De behandeling was heel gemakkelijk voor mij en ik ben blij dat ik over Stromectol geleerd heb.

 • Mees

  Ik heb Stromectol gekocht voor mijn moeder die Covid had. Gelukkig is ze 2 weken geleden beter geworden. We waren bang voor complicaties. Dus begon ik meteen alle medicijnen te kopen die haar konden helpen. En Stromectol hielp om de behandeling heel gemakkelijk te maken.

 • Calvin Weider

  Ik nam Stromectol voor Covid-19. Ik werd er voor het eerst ziek van in de zomer van 2020 en het was verschrikkelijk. Ik lag in het ziekenhuis en ik voelde me heel slecht. En een maand geleden, had ik weer deze symptomen en wachtte op het ergste. Maar ik had al wat ervaring en ik begon meteen Stromectol te nemen. Ik weet niet of het dit medicijn was dat me hielp, maar deze keer ging het veel beter. Zeker, ik voelde me een paar dagen zwak, had een zere keel, maar toch was het beter dan de vorige keer. Ik denk dat Stromectol me geholpen heeft om heel snel van het virus af te komen.

 • Jan

  Hallo! We hebben de Stromectol regelmatig gebruikt ter preventie van darminfecties.

 • Stefan Sack

  Ik ben van schurft genezen in iets minder dan 2 weken. Ik beveel Stromectol aan.

 • Luuk

  Ik kreeg een drie weken durende kuur voor een soort huidmijt. Ik weet niet zeker waar het vandaan kwam. Er zijn geen symptomen, maar ik voel me ongemakkelijk omdat ik niet weet waar het vandaan komt. Ik ga binnenkort voor een follow-up. Ik ben blij dat de symptomen weg zijn.

 • Levi

  Ik raad je Stromectol aan. Mijn armen krabben was het enige waar ik aan kon denken, vochtinbrengende middelen hielpen een beetje. Godzijdank is het voorbij.

 • Finn

  Ik heb maagparasieten opgelopen. Na de eerste kuur zijn ze in slechts 2 weken weer in mijn systeem opgedoken. Misschien heb ik de kuur niet gevolgd zoals het bedoeld was, want ik herinner me dat ik de medicijnen een paar dagen heb overgeslagen. Dit middel werkt zeker als het correct wordt ingenomen.

 • Daan

  Hallo! We hebben de kuur gevolgd om af te komen van darmbacteriën die mogelijk van onze huisdieren afkomstig zijn. Mijn man had veel last van bijwerkingen van de spijsvertering, en misschien had het ook invloed op onze emotionele gezondheid, omdat we constant op scherp stonden. Afgezien daarvan waren er geen bijkomende pijnen of iets dergelijks, en we zijn nu vrij van alle parasieten.

 • Lucas

  Onlangs ontdekte ik vreemde vlekken op mijn borst en op sommige delen van mijn benen. Ik werd gediagnosticeerd met schurft. De dokter heeft me Stromectol voorgeschreven, maar ondanks dat werden de symptomen om de een of andere reden erger. Na nog een consult met de dokter hebben we besloten de dosering te verhogen, en dat bleek voor mij het juiste te zijn. In totaal heeft de kuur 5 weken geduurd.

 • Sem

  Eerlijk gezegd was ik behoorlijk radeloos nadat ik erachter was gekomen dat er zoiets bestaat als parasitaire huidmijten. Ik dacht dat de behandeling een soort huidtransplantatie zou inhouden. Stel je mijn opluchting voor, toen ik een makkelijke kuur van 1 maand voorgeschreven kreeg, bestaande uit alleen maar pillen. Dank u voor dit!

 • Wijnand Hoefs

  Over het geheel genomen ben ik tevreden.

 • Dennis

  Mijn mening over Stromectol is 4 van de 5 sterren.

 • Jeffrey

  Ik reisde meer dan een maand geleden naar Cuba en bracht helaas een huidinfectie mee terug. Het was een hele klus om al mijn bezittingen te ontsmetten om er zeker van te zijn dat het voorgoed weg is. De behandeling was niet gemakkelijk, omdat het mijn roken belemmerde. Ik voelde me erg duizelig na elke sigaret.

 • Jan

  Hallo iedereen! Ik wil alleen maar zeggen dat Stromectol me heeft geholpen om te herstellen van een langdurige darminfectie die mijn gezondheid uitputte. Er waren wat kleine bijwerkingen, zoals te verwachten was, maar die waren grotendeels beheersbaar. Ik voel me beter dan ooit nu er geen schadelijke organismen meer in mijn maag zitten.

 • Tim

  In eerste instantie heb ik de info online gevonden en een aantal uitstapjes naar de kliniek gemaakt, gewoon om er zeker van te zijn dat dit recept bij mij past. Nou, geen bijwerkingen voor mij, ik vraag me af waarom, er waren zo veel bijwerkingen over het hele internet, ik heb veel geluk, denk ik.

 • IJsbrand Ploog

  Stromectol heeft me geholpen te herstellen van een zeer onaangename huidziekte. Het is gemakkelijk, zolang je de instructies volgt.

 • Jeroen

  Hallo! Ik had overal jeuk, daarna was het allemaal weer goed. Dank je. Geen bijwerkingen, en het werkte voor mij!

 • Cornelis Nelis

  Wees voorzichtig met zwerfdieren, want ik heb mogelijk een darmparasietinfectie opgelopen, die mogelijk van mijn handen op mijn mond of op andere soortgelijke manieren op mij is overgebracht. De behandelingskuur met Stromectol is vrij gemakkelijk te volgen, maar er waren wat problemen met de spijsvertering tijdens de kuur.

 • Antonie Lince

  Ik ben niet erg bekend met medische terminologie, ik heb gelezen over enkele bijwerkingen voordat ik Stromectol gebruikte. Gelukkig waren er alleen lichte hoofdpijnen. Het duurde een kuur van 3 weken om de symptomen van de schurft te elimineren. Over het algemeen ben ik er erg blij mee.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillen-nederland.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.