Kopen Zyrtec zonder recept in Nederland
4.83 / 76

Kopen Zyrtec zonder recept in Nederland

4.83 / 76

Allergische reacties in de vorm van huiduitslag, loopneuzen en gezwollen bronchiale slijmvliezen veroorzaken vaak veel problemen voor moderne mensen.


Insectenbeten nemen een speciale plaats in. In de lente en zomer zoeken veel 'slachtoffers' van muggen- en bijensteken medische hulp.
Allergiesymptomen kunnen variëren in ernst, van licht tot dodelijk. Het grootste gevaar van allergieën is dat de reactie van het lichaam (strottenhoofdoedeem, verstikking, algemene huiduitslag, jeuk) heel snel optreedt.
In deze situatie is het belangrijk om op tijd effectieve medicijnen tegen allergieën te nemen.
Sommige anti-allergiemedicijnen (Cetirizine) staan op de internationale lijst van essentiële geneesmiddelen.
Om te voorkomen dat je in een vervelende situatie terechtkomt, kun je het beste van tevoren een effectief anti-allergiemedicijn met een hoge veiligheidsklasse kopen. Het moderne generieke Zyrtec is in staat om patiënten in korte tijd van verschillende allergiesymptomen te verlossen.
Dankzij de formule worden Zyrtec tabletten snel opgenomen en beginnen ze binnen 10 minuten te werken. Omdat ze geen slaapverwekkend effect hebben, kunnen ze niet alleen thuis worden ingenomen, maar ook tijdens de werkdag.

Generieke Zyrtec

Zyrtec prijs

In Frankrijk zijn de meeste medicijnen alleen op recept verkrijgbaar. Je kunt Zyrtec nog steeds zonder recept kopen bij de online apotheek pillen-nederland.com.
Veel leveranciers en sommige apotheken verhogen opzettelijk de prijzen van populaire kwaliteitsmedicijnen.
Bij de online apotheek pillen-nederland.com kun je Zyrtec tabletten bestellen tegen een betaalbare prijs. Alle producten die in deze apotheek worden verkocht, hebben kwaliteitscertificaten. De medicijnen worden volgens de instructies bewaard.
 • Zyrtec 10 mg prijs : 38.07€ - 273.65€ ;
 • Zyrtec 5 mg prijs : 35.01€ - 247.04€.

Wat is Zyrtec?


De tabletformulering behoort tot de groep van anti-allergieantihistaminica van de tweede generatie. Deze moleculaire vorm is moderner dan zijn voorgangers (diazolin, suprastin, dimedrol) en heeft minder uitgesproken bijwerkingen.

De tabletten bevatten geen schadelijke kleurstoffen of zoetstoffen.
De belangrijkste voordelen van Zyrtec :


 • In tegenstelling tot zijn analogen heeft het middel geen effect op serotonine- en cholinereceptoren;
 • Het heeft geen invloed op het cardiovasculaire systeem;
 • veroorzaakt geen remming of sedatie. Dit betekent dat het kan worden ingenomen door chauffeurs en werknemers in industrieën die te maken hebben met machinebeheer;
 • Omdat het niet verslavend is, kan het langdurig worden gebruikt voor de behandeling van chronische aandoeningen (verschillende dermatosen, psoriasis, seizoensgebonden rhinitis, bindvliesontsteking);
 • Snel klinisch effect, langdurige werking in tabletvorm en uitscheiding in onveranderde vorm.

Werkingsprincipe van cetirizine (Zyrtec)


De belangrijkste werking van deze stof is het afremmen van histamine, de mediator van allergie. Wanneer een allergeen het menselijk lichaam binnendringt, worden de H1-receptoren geactiveerd en neemt de productie van histamine toe. Deze mediator leidt tot samentrekking van de spierlaag van de bronchiën en verhoogde afscheiding van alle slijmvliezen. Het resultaat is het verschijnen van allergiesymptomen zoals:

 • Productie van tranen ;
 • Lopende neus;
 • Oedeem;
 • Bronchospasme;
 • Huiduitslag van verschillende soorten;
 • jeuk ;
 • roodheid ;
 • Niezen ;
 • Hoesten ;
 • Ontsteking;
 • Verhoogde exsudatie.
De symptomen van een allergische reactie hangen af van het type allergeen, de hoeveelheid allergeen en de reactie van het lichaam.

Meestal zijn allergische reacties plaatselijk van aard. Voedselallergenen en huishoudelijke allergenen kunnen huidreacties veroorzaken in de vorm van uitslag, oedeem, jeuk en roodheid. De algemene gezondheidstoestand wordt over het algemeen niet beïnvloed.

Als de provocerende stoffen de slijmvliezen van de ogen en de bovenste luchtwegen bereiken, worden tekenen van allergische conjunctivitis en een loopneus waargenomen.

Als er massaal allergische mediatoren en ontstekingen vrijkomen, treden er ernstigere symptomen op in het hartstelsel (bloeddrukdaling, tachycardie).

Het maagdarmkanaal reageert op het vrijkomen van histamine met buikpijn, misselijkheid, braken en diarree. In ernstige gevallen kan spontane ontlasting optreden.

Belangrijk: bij een ernstige allergie is zelfbehandeling ontoelaatbaar.

Cetirizine wordt snel geabsorbeerd en vermindert "histamine" spasmen in het ademhalingssysteem, waardoor het effect van de mediator op het hart wordt verzwakt. Vermindert de capillaire permeabiliteit. Vermindert de ontwikkeling van oedeem en jeuk aanzienlijk. Al 20 minuten na inname van de tablet kan een vermindering van de klinische symptomen en een verbetering van de algemene conditie worden waargenomen.

Zyrtec (Cetirizine) - een schoolvoorbeeld van een modern anti-allergisch middel. Het therapeutische effect is duidelijk vanaf de eerste toediening. In klinische onderzoeken zag 50% van de patiënten binnen 20 minuten een verbetering van hun algemene conditie, en de rest binnen een uur na inname van de tablet. Het geneesmiddel wordt praktisch niet gemetaboliseerd in het lichaam en wordt onveranderd uitgescheiden in de urine en de feces.

Het therapeutische effect van het geneesmiddel duurt 24 uur, dus het kan worden ingenomen op een moment dat het de patiënt uitkomt (bij voorkeur 's avonds). Nadat de behandeling is gestopt, houdt het anti-allergische effect van Zyrtec ongeveer een week aan.
Op deze manier werkt het medicijn niet alleen in op de beginfase van de allergische reactie, maar ook op de daaropvolgende fase. Dit bepaalt het therapeutische effect bij de behandeling van chronische allergische aandoeningen bij gesensibiliseerde patiënten.

De hoge werkzaamheid van de verbeterde molecule van het werkzame bestanddeel maakt het geneesmiddel effectief, veilig en geschikt voor langdurig gebruik.

Indicaties


 • Dermatitis van verschillende etiologieën;
 • Hooikoorts;
 • Verlichting van symptomen van systemische ziekten die gepaard gaan met jeuk en zwelling van de huid;
 • Complexe behandeling van bronchiale astma;
 • Aandoeningen van de luchtwegen met bronchoobstructief syndroom;
 • Seizoensgebonden allergische conjunctivitis en rhinitis ;
 • Vasomotorische rhinitis ;
 • Andere allergische reacties gekenmerkt door jeuk, huiduitslag, zwelling en roodheid.
In druppelvorm is het geneesmiddel toegelaten voor kinderen vanaf zes maanden. De tabletvorm is geïndiceerd voor de behandeling van kinderen ouder dan 6 jaar na raadpleging van een arts.


Dosering


Volwassenen en kinderen ouder dan 6 jaar nemen over het algemeen 1 of 2 keer per dag 10 mg (0,01). De tabletten worden oraal ingenomen zonder te kauwen. Als je Zyrtec eenmaal daags inneemt, neem het dan bij voorkeur 's avonds in. Cetirizine moet worden gedronken met een glas water.

Het therapeutische effect van de tabletten houdt 24 uur aan. Er zijn aanwijzingen dat het middel na het stoppen van de behandeling nog een week een antihistaminisch effect heeft.
De duur van de behandeling mag niet langer zijn dan 1 maand. Bij patiënten met chronisch nierfalen wordt aanbevolen de dagelijkse dosis met twee te verminderen.

Een licht kalmerend effect kan optreden wanneer de dosis hoger is dan 10 mg. Voor de duur van de behandeling is het beter geen voertuigen te besturen en geen werk te doen dat verhoogde concentratie en aandacht vereist.

Als de volgende dosis wordt vergeten, moet de tablet bij de eerstvolgende gelegenheid worden ingenomen. De dosis wordt niet verhoogd. De volgende dosis wordt volgens schema ingenomen (na 12 of 24 uur).

Verhoging van de maximaal toegestane dagelijkse dosis (20 mg) kan leiden tot overdosering. Symptomen van cetirizine-intoxicatie zijn waargenomen bij patiënten die het geneesmiddel in een enkele dosis van 50 milligram of meer hebben ingenomen.

In geval van overdosering van het geneesmiddel moet de maag onmiddellijk gespoeld worden en moet dringende medische hulp worden ingeroepen.
Belangrijk: alle geneesmiddelen moeten buiten het bereik van kinderen worden gehouden.

Contra-indicaties


Ondanks het hoge veiligheidsprofiel van de tabletten zijn er een aantal absolute contra-indicaties:

 • Leeftijd jonger dan 6 jaar;
 • Overgevoeligheid voor piperazine, cetirizine en hydroxyzinederivaten in de anamnese;
 • Gedecompenseerd nierfalen.
 • Tijdens de zwangerschap;
 • borstvoeding.

Bijzondere voorzichtigheid is geboden bij het voorschrijven van Zyrtec aan ouderen, epileptici, patiënten met een hoge aanvalsstoornis, ernstige nieraandoeningen, goedaardige prostaathyperplasie of een neiging tot urineretentie.

Zyrtec mag niet worden ingenomen tijdens het geven van borstvoeding. Het geneesmiddel kan in de moedermelk terechtkomen. Studies naar het effect van cetirizine op pasgeboren baby's zijn niet uitgevoerd vanwege het hoge risico.


Reacties en bijwerkingen


 • Algemene reacties :
Asthenie, malaise, slaperigheid, concentratieproblemen. Verwardheid, agressiviteit, hallucinaties - in zeer zeldzame gevallen. In zeer zeldzame gevallen kan angio-oedeem optreden bij gebruik van het geneesmiddel. Flauwvallen kan optreden.


 • Plaatselijke reacties:
Huiduitslag, erytheem, urticaria, pruritus. Gegeneraliseerde exanthemateuze pustulose en geneesmiddelgeïnduceerd persisterend erytheem zijn in zeer zeldzame gevallen waargenomen. De incidentie van ernstige reacties is onbekend.

Urinewegaandoeningen: urineretentie, andere dysurische aandoeningen.
In zeldzame gevallen hebben patiënten tijdens langdurig gebruik van Zyrtec een toename van het lichaamsgewicht waargenomen.

Wat het skelet betreft, wordt gewrichtspijn niet vaak waargenomen.

Cardiovasculair systeem: tachycardie.

Spijsverteringsstelsel: diarree, mogelijke hepatitis (de frequentie van deze bijwerking is onbekend).
Laboratoriumparameters: zelden veranderingen in levertransaminaseactiviteit, verhoogde concentratie van bilirubine en zijn fracties, GGT, verhoogde alkalische fosfatase. Bij klinische bloedanalyse is zeer zelden matige trombocytopenie vastgesteld.

Stoornissen van het visuele systeem: verstoring van de accommodatie. Verminderde visuele helderheid, nystagmus.

Na het stoppen met Zyrtec verdwijnen alle bijwerkingen vanzelf.

Als de patiënt tijdens de behandeling een van de bijwerkingen ervaart die in de bijsluiter staan vermeld of als deze neigen toe te nemen, is het noodzakelijk om een arts te raadplegen. In sommige gevallen kan het geneesmiddel symptomen veroorzaken die niet in de bijsluiter staan. In deze gevallen moet ook medisch advies worden ingewonnen.

 • Michael

  Het medicijn voldeed aan mijn verwachtingen.

 • Ann

  Zyrtec is een goed medicijn van de tweede generatie. Ik neem het voor mijn zoon, hij is allergisch.

 • Parkinson Don

  Wat mij betreft, het bevalt me niet alleen door de werking, maar ook door de prijs. Ik koop alleen Zyrtec en tot nu toe ben ik tevreden over alles. Het middel werkt geweldig, redt zowel bij seizoensgebonden allergieën als in noodgevallen. Een pluspunt is dat het geen sufheid veroorzaakt.

 • Travis

  Ik koop alleen Zyrtec voor mijn kind, het gaat goed om met allergieën voor stof, katten, etc.

 • Corvi

  Goed anti-allergisch medicijn. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

 • Honor

  Mijn allergiesymptomen zijn uitputtend, hoewel niet zo erg als een anafylactische shock. Het medicijn helpt als alles bloeit en stinkt. Ik ben tevreden, ik zal Zyrtec ook volgend seizoen online bestellen.

 • Luck Lowene

  Ik heb een vreselijke allergie sinds ik 25 was. Gelukkig voor mij verschijnt de allergie alleen in de lente. Maar wanneer het verschijnt, schakel ik over op zombie-modus, gedurende verschillende nachten kan ik slechts een paar uur slapen. Ik begon Zyrtec te nemen en hield het bij één tablet per dag gedurende het hele allergieseizoen. Nu ben ik zelfs vergeten dat ik problemen had.

 • Marcel

  Zyrtec is ongelooflijk goed omdat het zo veel beter werkt dan andere medicijnen die ik heb geprobeerd.

 • Sony Kipling

  De prijs voor Zyrtec is gewoon super, dank u.

 • Lucas

  Christus! Ik heb nog nooit een allergie gehad. In het begin dacht ik dat ik iets heel ernstigs en gevaarlijks had. Het was zo erg, de symptomen liepen uit de hand, ik dacht dat ik doodging. Het bleek dat ik seizoensgebonden allergieën had, de eerste in mijn grote familie. De allergoloog schreef me net 4 dagen geleden Zyrtec voor. De netelroos en vreselijke jeuk verdwenen gisteren, het lijkt erop dat mijn allergie verdwenen is.

 • Gerry Smith

  Mijn dagelijkse dosis is 5 mg. Ik koop Zyrtec 10 mg en deel de tablet in tweeën.

 • Glory

  Ik heb voor de tweede keer Zyrtec besteld bij deze apotheek. Alles komt netjes verpakt, ik ben tevreden met de aankoop, dank u.

 • Oliver

  In maart vermijd ik uitgaan, het is goed dat ik vanuit huis werk. Buiten en als ik in de auto rijd, draag ik een masker. Mijn vrouw neemt een douche en kleedt zich om als ze thuiskomt. En dit systeem is effectief maar werkt niet 100%, pollen komen in het huis en in mijn longen. De dokter raadde me Zyrtec aan, ik begon elke dag 10 mg te nemen. Beetje onbegrijpelijke sensaties, het medicijn verlicht allergieën, maar veroorzaakt vreemde stemmingswisselingen. Ik wil proberen de dosering te veranderen. Heeft iemand tweemaal daags 5 mg genomen?

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillen-nederland.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.