Kopen Bimat 0,03 % (Bimatoprost) online
4.84 / 81

Kopen Bimat 0,03 % (Bimatoprost) online

4.84 / 81

Je geeft om je uiterlijk en je ogen spelen daarin een belangrijke rol. Pittoreske ogen kunnen je uniekheid en aantrekkelijkheid onderstrepen. Je hoeft niet veel make-up en producten te gebruiken om heldere, aantrekkelijke ogen te hebben. Alles wat je nodig hebt is Bimat, een innovatief wimpergroeiproduct. Verander je look vandaag nog met Bimat!

Bimat 0,03%

Waar kan ik Bimat kopen zonder recept?


Mooie, lange wimpers zijn de droom van elke vrouw. Nu kun je die droom waarmaken met Bimat, en het beste is dat je het zonder recept kunt kopen op onze website. Bimat kost tussen €33,55 en €242,55.


Wat is Bimat?


Bimat is een uitzonderlijk product dat al snel het vertrouwen heeft gewonnen van miljoenen vrouwen over de hele wereld. Het is een uniek wimpergroeiproduct dat je ogen mooier en expressiever maakt zonder dat je kunstwimpers of veel make-up nodig hebt.

Bimat is een innovatief wimpergroeiproduct waarmee je verbluffende resultaten behaalt terwijl je een natuurlijke look behoudt, in plaats van meerdere lagen cosmetische mascara te gebruiken. Dit product is ontworpen om je wimpers lang, dik en mooi te maken.

Voordelen van Bimat :
 • Intense groei van de wimpers. Bimat stimuleert de actieve groei van je wimpers, waardoor ze lengte, volume en schoonheid krijgen;
 • Natuurlijke resultaten. Vergeet lijm en valse wimpers. Bimat maakt je wimpers lang en dik, terwijl ze natuurlijk blijven;
 • Veiligheid en kwaliteit. Bimat is samengesteld en klinisch getest om veiligheid en doeltreffendheid te garanderen;
 • Gemakkelijk aan te brengen. Bimat aanbrengen is eenvoudig! Breng het dagelijks aan op je bovenste wimpers en je zult verbluffende resultaten zien in slechts een paar weken;
 • Verzorging van de wimpers. Bimat versterkt en voedt de wimpers, waardoor ze gezonder en sterker worden.

Bimat is geschikt voor alle vrouwen die het uiterlijk van hun ogen willen verbeteren. Wat je leeftijd ook is, met Bimat behaal je verbluffende resultaten.

Werking


Bimat bevat het werkzame bestanddeel bimatoprost, dat de groei van de wimpers stimuleert. Het verlengt de groeifase van de wimpers, versterkt ze en maakt ze dikker. De resultaten zijn zichtbaar na enkele weken gebruik.

Indicaties


Bimat wordt aanbevolen in de volgende gevallen:
 • Korte, schaarse wimpers
 • Verlies van wimpervolume na het dragen van kunstwimpers
 • Om de wimpers langer en dikker te maken.

Dosering


Breng Bimat één keer per dag aan voordat je naar bed gaat. Breng het aan op het bovenste ooglid, dichter bij de basis van de wimpers. Vermijd dat het product in je ogen komt. Op de verpakking staat een gedetailleerde gebruiksaanwijzing.

Contra-indicaties


Bimat moet met voorzichtigheid worden gebruikt of raadpleeg je arts als je een allergische reactie hebt op een van de ingrediënten in het product, als je een ooginfectie hebt of als je een operatie hebt ondergaan.


Bijwerkingen


Bimat wordt over het algemeen goed verdragen, maar kan af en toe tijdelijke roodheid van de ogen en jeuk veroorzaken. Neem contact op met uw arts als u ernstige bijwerkingen opmerkt.

Waarom kiezen voor Bimat?


Efficiëntie. Bij Bimat draait alles om resultaten die je zelf kunt zien. Je wimpers zullen langer en dikker zijn in slechts een paar weken;
Tevreden klanten. Miljoenen vrouwen over de hele wereld zijn tevreden met de resultaten van Bimat;

Resultaten op lange termijn. Bimat verfraait je wimpers niet alleen voor een korte periode. Het verbetert hun conditie en stimuleert hun groei, waardoor langdurige resultaten worden gegarandeerd.

 • Pien

  Nu heb ik een korte pauze in de behandeling (aanbevolen door mijn dokter), en ik heb wat rust van de duizeligheid die deze druppels veroorzaakten. Ik hoop dat ik ze in de toekomst niet meer nodig heb.

 • Jasper

  Ik ben tevreden met het effect, maar ik heb een klacht. De verpakking is te klein en niet voldoende voor een maand. Ik zou willen dat de fabrikant dit oplost.

 • Janssen

  Ik gebruik deze druppels strikt voor het slapengaan omdat het medicijn duizeligheid en verminderde concentratie kan veroorzaken. Wat betreft het directe effect, de oogdruk normaliseert binnen een uur.

 • Isabel Willems

  Mijn ervaring met het gebruik van het medicijn is vijf jaar. De meest onaangename bijwerking is rode ogen. Afgezien daarvan kan ik alleen maar lof uitspreken over het effect.

 • Fleur

  Ik ben niet de meest verantwoordelijke patiënt, en soms kan ik vergeten om het in mijn ogen te druppelen. Hierdoor heb ik niet altijd stabiele druk tijdens controleafspraken. Maar over het algemeen ben ik tevreden met het effect van de druppels en dankbaar voor het recept van mijn dokter.

 • Lars de Jong

  Ik adviseer nieuwkomers om de instructies twee keer te lezen, en als iets onduidelijk is, vraag de dokter dan. De eerste paar maanden drukte ik niet op de traanbuisjes na het gebruik van de druppels, en daardoor werkte het medicijn niet 100%.

 • Eline

  Ik wil iedereen waarschuwen die net begonnen is met het gebruik van Bimat. Gebruik in ieder geval geen dubbele dosis als je gisteren vergeten bent de druppels te gebruiken!! Ik heb eens die gouden regel overtreden en betaalde met vreselijke pijn en ontsteking.

 • Thijs Visser

  Ik kan dit medicijn alleen maar aanbevelen als een dokter je voortdurend in de gaten houdt. Mijn therapie werkte alleen omdat de dokter me vertelde wanneer ik een pauze moest nemen en wanneer ik de dosis moest veranderen.

 • Emma Jansen

  Na mijn zestigste kreeg ik problemen met mijn oogdruk. Ik moest deze druppels beter leren kennen. De druk steeg tot 32 totdat ik ze in mijn ogen begon te druppelen. In slechts een uur is de druk weer normaal.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillen-nederland.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.