Medicijnen Diflucan (Fluconazole) zonder recept online
4.76 / 137

Medicijnen Diflucan (Fluconazole) zonder recept online

4.76 / 137

Diflucan is een schimmelwerend en ontstekingsremmend geneesmiddel dat wordt voorgeschreven bij verschillende vormen van schimmelinfecties. Je kunt een generiek middel van hoge kwaliteit voor de behandeling van schimmelinfecties kopen bij apotheken in Nederland. De tablet is verkrijgbaar in verschillende sterktes: 50, 150 en 200 mg.

Generieke Diflucan

Diflucan prijs

In onze online apotheek kun je Diflucan kopen zonder recept. Lees de prijs :

 • Diflucan 50 mg prijs : 34.91€ - 410.42€ ;
 • Diflucan 100 mg prijs: 37.24€ - 452.71€ ;
 • Diflucan 150 mg prijs: 39.50€ - 489.64€ ;
 • Diflucan 200 mg prijs : 41,31€ - 547,19€ ;
 • Diflucan 400 mg prijs: 51.93€ - 1189.41€.
Op onze site kunt u Diflucan tabletten bestellen met snelle levering in alle regio's van Nederland. Wij garanderen de kwaliteit en veiligheid van het geneesmiddel.

Wat is Diflucan?


Diflucan is een antischimmelmiddel, effectief tegen verschillende soorten schimmelinfecties. Het is verkrijgbaar in suspensie, zalf en tabletvorm. De werkzame stof, fluconazol, remt de synthese van sterolderivaten in gisten, gistachtige schimmels en schimmels.

Werkingsmechanisme


Na orale toediening wordt de werkzame stof van het geneesmiddel snel geabsorbeerd, de concentratie in plasma, bloed, totale biologische beschikbaarheid - meer dan 90%. De maximale concentratie fluconazol wordt 30-90 minuten na inname van de tablet op een lege maag waargenomen.

De werkzame stof in Diflucan dringt door in alle lichaamsvloeistoffen - bloedplasma, speeksel, sputum, zweet en vocht. In de verschillende lagen van de opperhuid is de concentratie fluconazol hoger dan in het serum.

Diflucan wordt door de nieren uitgescheiden, waarbij 80% van de dosis in onveranderde vorm in de urine aanwezig is. De eliminatiehalfwaardetijd is ongeveer 30 uur, wat betekent dat het geneesmiddel eenmaal daags kan worden ingenomen zonder dat de effectiviteit van de behandeling afneemt.

Gebruiksaanwijzing


Diflucan helpt effectief tegen spruw en andere schimmelinfecties veroorzaakt door gisten, gistachtige schimmels en schimmels.
Indicaties voor het gebruik van Diflucan tabletten :

 • Candidiasis van de mondholte, slokdarm, huid en slijmvliezen;
 • hersenvliesontsteking veroorzaakt door cryptokokken ;
 • coccidioidomycose ;
 • acute en recidiverende vaginale candidiasis, candidale balanitis bij gebrek aan effect of onvermogen om topische behandeling toe te passen;
 • verschillende soorten dermatofilie, lichen planus, huidmycosen, nagelmycosen.
Voor profylactische doeleinden wordt het geneesmiddel voorgeschreven om het terugvallen van cryptokokkenmeningitis, slokdarmcandidiasis bij HIV-patiënten te voorkomen en om de remissieperiode van chronische terugkerende vaginale candidiasis te verlengen. Het geneesmiddel wordt gebruikt om de ontwikkeling van schimmelinfecties te voorkomen bij patiënten die chemotherapie ondergaan.

De tabletten moeten in hun geheel worden ingenomen, zonder te kauwen. Het medicijn kan op elk moment worden ingenomen, onafhankelijk van voedsel. De dosering en duur van de behandeling zijn afhankelijk van het type en de ernst van de schimmelinfectie. De behandeling moet worden voortgezet totdat de klinische verschijnselen volledig zijn genezen en door analyse of testen is bevestigd dat de schimmelinfectie is uitgeroeid. Niet-naleving leidt tot een terugval van de ziekte en resistentie tegen de werkzame stof van het geneesmiddel.

De gemiddelde dagelijkse dosis is 200 tot 400 mg, en 800 mg bij ernstige vormen van de ziekte. De therapie duurt twee weken tot twee jaar.

Dosering


Diflucan tabletten worden geproduceerd in werkzame stof sterktes van 50, 100, 150, 200 en 400 mg.

Contra-indicaties


Diflucan heeft relatieve en absolute contra-indicaties.

Relatieve contra-indicaties:

 • nier-, leverinsufficiëntie - correctie van de dosering is noodzakelijk, constante controle van orgaanprestatie-indicatoren is noodzakelijk;
 • hartpathologieën, elektrolytenonevenwicht;
 • huiderupties bij gewone schimmelinfecties.

Diflucan mag niet worden ingenomen bij allergie voor de bestanddelen van het geneesmiddel, lactose-deficiëntie, galactose-intolerantie, door kinderen jonger dan 3 jaar, door zwangere vrouwen en door vrouwen die borstvoeding geven. Diflucan wordt niet gelijktijdig voorgeschreven met Terfenadine of Cisapride.

Bijwerkingen


De volgende bijwerkingen kunnen optreden bij het gebruik van dit geneesmiddel:

 • misselijkheid en duizeligheid ;
 • allergische reacties - jeuk, huiduitslag, roodheid van de huid ;
 • toegenomen gasvorming ;
 • hoofdpijn ;
 • abdominaal ongemak, verminderde eetlust ;
 • zwakte, toegenomen vermoeidheid.

Interactie met andere geneesmiddelen


Diflucan verhoogt de bloedconcentratie van orale anticonceptiva. Rifampicine versnelt de uitscheiding van fluconazol, waardoor de dosis van het antischimmelmiddel moet worden verhoogd. Diflucan verhoogt de bloedconcentratie van theofylline, waardoor het nodig is om de dosering van de bronchodilatator te verlagen.

Het gelijktijdig innemen van Diflucan en Terfenadine kan leiden tot hartritmestoornissen en de kans op overlijden is groot. De twee geneesmiddelen mogen gelijktijdig worden ingenomen als de dosis van het antimycoticum niet hoger is dan 400 mg.

Diflucan verhoogt de benzodiazepineconcentratie, wat gepaard gaat met het optreden van uitgesproken psychomotorische reacties.

Gelijktijdige inname van een antischimmelmiddel met geneesmiddelen die de bloedstolling beïnvloeden, verhoogt het risico op bloedingen.

Diflucan en alcohol


Fluconazol is onverenigbaar met alcohol. Het gecombineerde gebruik van het geneesmiddel en alcoholische dranken kan leiden tot ernstige nier- en leverproblemen, stuiptrekkingen, hallucinaties en hevige stekende pijnen in het hoofd.

Diflucan en zwangerschap


Tijdens de zwangerschap en borstvoeding wordt Diflucan alleen voorgeschreven bij essentiële indicaties. Er zijn geen gegevens over de afwezigheid van teratogene eigenschappen, omdat er geen klinische onderzoeken zijn uitgevoerd.

Diflucan is een effectief en veilig antischimmelmiddel dat helpt om snel van schimmelsymptomen af te komen. Als de regels voor inname worden gevolgd, zijn bijwerkingen zeldzaam. Voordat je het begint in te nemen, moet je de instructies zorgvuldig bestuderen.

 • Liam

  Diflucan doet wat de instructies zeggen. Ik raad ten zeerste aan om bij deze online apotheek te bestellen. Super snelle levering.

 • Sem

  Dit is een geweldig medicijn. De eerste dag voelde ik me slecht, en een paar dagen later niet meer. Gistinfectie verdween en kwam nooit meer terug.

 • Noah

  Diflucan werkt magisch. Ik was verrast! Dit medicijn had een bijna onmiddellijk effect.

 • Michael

  Door de verzwakte immuniteit heb ik regelmatig gistinfecties. Ik kreeg een onaangename terugval van vaginale candidiasis. Ik slik Diflucan sinds ongeveer 5 maanden, eenmaal per week 150 mg, en ik volg een suikerarm dieet. Vergeet niet pillen te nemen om het herstel te bespoedigen. Hartelijk dank voor deze medicatie.

 • Dennis

  De dokter kon de oorzaak van de ontsteking in de mond niet begrijpen. Eerst kreeg ik een corticosteroïd medicijn voorgeschreven. Maar ik had pech en mijn symptomen werden erger. Ik nam tests en de dokter schreef Diflucan voor. En als een wonder, 100% genezing in 10 dagen. Het was niet makkelijk voor me, maar ik ben blij dat ik hersteld ben.

 • Jeffrey

  Het was mijn eerste online aankoop hier, en ik kreeg precies wat ik wilde. Uitstekende service, zeer snelle verzending, lage prijzen. Zeer aan te bevelen!

 • Jan

  Het is veel gemakkelijker om Diflucan pillen te slikken dan een crème te gebruiken. Ik heb genitale candidiasis verlichting in een dag. Veel mensen nemen nog een tablet, ik heb maar één dosis nodig. Het is het beste medicijn!

 • Mark

  Ik kan niet wachten tot de candidiasis mijn lichaam verlaat. Ik neem nu al twee weken 100 mg per dag. Pijn en witte plak in de keel verdwenen snel. Jeuk en branderigheid verminderden, maar gingen niet helemaal over. De behandeling was eenvoudig en effectief, er zijn nog 7 dagen te gaan. Ik beveel dit middel absoluut aan!

 • Tim

  Ik behandel diabetes en heb heel vaak last van schimmel- en gistinfecties. Diflucan is een wondermiddel vergeleken met de middelen die ik eerder kocht. In de regel herstel ik in 2-3 dagen, één behandeling duurde 2 weken. Dit werkt elke keer geweldig!!!

 • Thomas

  Ik ben erg vatbaar voor vaginale schimmelinfecties. Met een schimmelinfectie heb ik vreselijke jeuk en een branderig gevoel, vooral 's nachts. Elke keer neem ik alleen deze medicatie. Helaas werkt Diflucan niet meteen, een verlichting van 50% komt na 12 uur. Na 24 uur is alles weg. Dit medicijn was een redder in nood!

 • Jeroen

  Geen klachten. Het werkte geweldig in mijn geval.

 • Johannes

  Dit is mijn ervaring met Diflucan. Ik had problemen met mijn voeten. Ik denk dat ze kwamen door krappe schoenen en zwetende voeten. Soms was er uitslag die snel over ging. Ik gebruikte allerlei crèmes en probeerde losse schoenen te dragen. Dan was er een uitslag tussen de vingers die wekenlang niet wegging. De dokter zei dat het voetdermatofytose was en schreef Diflucan voor. Ik nam elke ochtend een tablet van 50 mg. De symptomen verminderden, maar ik had nog steeds een kuur van drie weken nodig. Mensen, het medicijn werkt echt, de schimmel is weg.

 • Kevin

  Ik heb Diflucan twee keer besteld bij deze online apotheek, goede service, redelijke prijzen. Ik raad het iedereen aan en ik zal het blijven gebruiken.

 • Samuel

  Ik heb dus al jaren last van candidiasis in de mondholte. In het begin waren de symptomen niet erg ernstig en kwamen ze niet vaak voor. Daarna kreeg ik ontstekingen, zweertjes, pijn bij het slikken en een onaangename geur. Ik gebruikte verschillende antischimmelmiddelen, waarvan er veel hielpen. Diflucan heeft nooit gefaald. Ik raad het aan als je een schimmelinfectie hebt.

 • Ryan

  Eén dosis was genoeg voor volledige genezing. Er zijn nog wat pillen over, en die bewaar ik voor het geval de vaginale candidiasis terugkomt.

 • Cas

  Soms gebruik ik Diflucan tegen schimmelinfecties, het zit altijd in mijn EHBO-doos. Ik leerde over dit medicijn van een arts na mijn eerste zwangerschap. Ik ben blij dat dit medicijn werkt en ik heb geen bijwerkingen.

 • Samuel

  Ik heb wekenlang antibiotica gehad, en ze hebben mijn microflora verpest. Hierdoor kreeg ik schimmel en een heleboel vervelende symptomen. Mijn dokter schreef Diflucan voor, en dat werkte heel goed.

 • Sven

  Hallo iedereen. Om de een of andere reden heb ik vaak last van schimmelinfecties, soms wel vier keer per jaar. Ik heb verschillende medicijnen geprobeerd, het effect van Diflucan is onveranderlijk stabiel. Symptomen verdwijnen en ik word beter na slechts één dosis van 150 mg. Dit medicijn is veel beter dan voorgeschreven crèmes

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillen-nederland.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.