Kopen Levitra Soft Tabs in Nederland
4.72 / 79

Kopen Levitra Soft Tabs in Nederland

4.72 / 79

Voor potentieproblemen kun je een geneesmiddel gebruiken dat erectieproblemen oplost. Dit is Levitra Soft. Het wint al lange tijd aan populariteit op de farmaceutische markt. Deze pillen in Nederland kun je vinden op de website en deze generieke kopen in een handige dosering.

Levitra Soft Tabs

Levitra Soft online prijs

Ondanks de hoge werkzaamheid en het snelle effect, dat optreedt 15 tot 20 minuten na inname van het geneesmiddel, is generieke Levitra Soft aantrekkelijker geprijsd dan de meeste originele mannenpillen. Kijk zelf maar:
Kosten van Levitra Soft 20 mg in onze online apotheek: €49,78 - €649,72.


Wat is Levitra Soft?

Levitra Soft is een geneesmiddel dat de werkzame stof Vardenafil bevat. Het versterkt de werking van stikstofmonoxide en tijdens seksuele activiteit ontspannen de gladde spieren zich en stroomt er bloed naar het geslachtsorgaan.


Werkingsmechanisme

Als je resorptietabletten koopt, treedt het effect letterlijk binnen 10 minuten op. Tegelijkertijd houdt het middel de erectie vrij lang in stand.
De maximale concentratie wordt bereikt na 30 tot 120 minuten en wordt na 4 tot 6 uur uitgescheiden door de nieren en de darmen.


Instructies voor gebruik

De aanbevolen dosis voor de eerste dosis is 10 mg. Het moet 45-60 minuten voor de geslachtsgemeenschap worden ingenomen. Je kunt het middel ook 4 uur voor de geslachtsgemeenschap innemen, maar dan zal het effect zwakker zijn. De werking van de tablet is voldoende voor 4 tot 5 uur seksuele activiteit. Om de nodige opwinding te verkrijgen, is seksuele stimulatie nodig. Je kunt het medicijn innemen in combinatie met alcohol en vet voedsel. Het tijdstip waarop de tablet wordt ingenomen is niet afhankelijk van de maaltijd. Als de tablet niet omhuld is, is het beter om hem onder de tong te houden tot hij volledig is opgelost. Bij inname van een omhulde tablet moet deze met water worden ingenomen.
Het geneesmiddel is geïndiceerd voor mensen die niet in staat zijn om een erectie te krijgen of te behouden die voldoende is voor geslachtsgemeenschap.


Dosering

Aanbevelingen: het geneesmiddel wordt eenmaal per dag ingenomen. Indien nodig kunt u de dosering verlagen tot 5 mg of verhogen tot 20 mg per dosis.
De maximale dosis wordt geacht 20 mg per dag te zijn. Het wordt sterk afgeraden om deze dosis te overschrijden. De aanbevolen dosis wordt voorgeschreven door een arts.

Bij ouderen en patiënten met verminderde nierfunctie mag de aanbevolen dosis niet hoger zijn dan 5 mg.

Contra-indicaties

Levitra tabletten mogen niet worden ingenomen door mensen met een intolerantie voor vardenafil of fenylketonurie. Ze zijn ook gecontra-indiceerd bij kinderen en vrouwen.
Levitra wordt niet voorgeschreven aan mensen die een hartaanval hebben gehad, lijden aan hoge bloeddruk of instabiele angina pectoris.
Met voorzichtigheid, mensen die lijden aan hart- of nierziekten of leveraandoeningen. Ook bij maagzweer, zweer aan de twaalfvingerige darm en degeneratieve netvliesaandoeningen.


Bijwerkingen

Bij gebruik van het geneesmiddel kunnen stuiptrekkingen, slaapstoornissen, duizeligheid, slaperigheid, vermoeidheid en hoofdpijn optreden. Angina pectoris kan optreden in het hart. Dyspepsie en misselijkheid kunnen optreden in het maagdarmkanaal. Oor, neus en keel: oedeem van de slijmvliezen, rhinorroe en bronchospasmen.
In de visuele organen ervaren patiënten soms conjunctivitis, verhoogde intraoculaire druk en fotofobie.

Urticaria en rugpijn kunnen ook voorkomen. Alle bijwerkingen zijn individueel en kunnen zowel uitgesproken als vaag zijn.

Interactie met andere geneesmiddelen

Ze kunnen niet worden ingenomen door mensen die nitraten gebruiken in hun behandeling.

 • Antony

  Ik heb lang geleden en kon geen oplossing vinden voor mijn probleem. Ik heb Levitra Soft genomen zoals in de gebruiksaanwijzing stond en het heeft me onmiddellijk geholpen. Ik raad het middel dus aan, jongens!

 • Osey Kim

  Minder dan een maand ervaring. Ik heb wel hoofdpijn, maar niet te sterk. Over het geheel genomen is het goed, het grootste voordeel is de prijs, die veel lager is dan die van Viagra.

 • Deniel

  Het werkt geweldig de hele tijd, mijn vriendin en ik zijn gelukkig.

 • Eliot

  Comfortabele service, de prijs van Levitra Soft is lager dan bij andere apotheken!

 • Clifford

  Ik ben 54, en mijn erectie is als toen ik 25 was. Na de eerste twee innames had ik rode ogen en hoofdpijn. Ik neem Levitra Soft nu al drie maanden en ik heb helemaal geen problemen meer.

 • Fred Segal

  Sterke erectie in 15 minuten en geen bijwerkingen. Levitra Soft is superieur aan alle andere ED-medicijnen die ik ooit heb geprobeerd en gebruikt.

 • Olivie

  Het werkt zonder problemen, geen klachten.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillen-nederland.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.