Cenforce (Sildenafil) 100, 150, 200 mg online apotheek
4.78 / 85

Cenforce (Sildenafil) 100, 150, 200 mg online apotheek

4.78 / 85

Cenforce is een geneesmiddel voor de behandeling van erectiestoornissen bij mannen. Deze aandoening, ook wel impotentie genoemd, wordt gekenmerkt door een onvoldoende of afwezige erectie, waardoor geen normale geslachtsgemeenschap mogelijk is.


Op pillen-nederland.com kunt u Cenforce medicatie van hoge kwaliteit kopen tegen lage prijzen.

Cenforce

Hoe koop ik Cenforce zonder recept in Nederland?

Wij bieden onze klanten alleen kwaliteitsproducten. Kies op onze site de dosis Cenforce die bij u past, klik op de knop "In winkelmand", vul een korte vragenlijst in en ontvang uw bestelling onder rembours op elke locatie in Nederland.

Zie de prijzen hieronder.

Cenforce prijzen

Welke dosering u ook kiest, wij hebben verpakkingen van 10 tot 360 tabletten.

 • Cenforce 25 mg prijs: 24.71€ - 209.61€ ;
 • Cenforce 50 mg prijs: 26,36€ - 221,04€ ;
 • Cenforce 100 mg prijs: 28,36€ - 323,92€ ;
 • Cenforce 150 mg prijs: 36,03€ - 410,71€ ;
 • Cenforce 200 mg prijs: 40,18€ - 472,80€.

Wat is Cenforce?

Sildenafil, het hoofdbestanddeel van Cenforce, behoort tot een klasse geneesmiddelen die fosfodiësterase type 5 (PDE-5)-remmers worden genoemd. Dit betekent dat het de werking blokkeert van het FDE-5 enzym dat verantwoordelijk is voor de afbraak van cyclisch guanosinemonofosfaat (cyclisch HMF). Cyclisch HMF speelt een belangrijke rol in het erectieproces door de gladde spieren van de zwellichamen van de penis te ontspannen.


Hoe werkt Cenforce?


Cenforce is een farmaceutisch geneesmiddel dat veel gebruikt wordt voor de behandeling van verschillende seksuele functiestoornissen bij mannen. Het bevat de werkzame stof sildenafilcitraat, een fosfodiësterase type 5 (PDE-5)-remmer.

Wanneer sildenafil citraat het lichaam binnenkomt, begint het te werken door de werking van PDE-5 te blokkeren, waardoor de bloedvaten verwijden en de bloedtoevoer naar de genitaliën verbetert. Dit helpt bij het krijgen en behouden van een erectie tijdens seksuele opwinding.

Het begin van de werking van Cenforce kan variëren afhankelijk van de individuele lichaamskenmerken, maar ligt gemiddeld tussen de 30 en 60 minuten. Het wordt aanbevolen om het middel een half uur tot een uur voor de geplande seksuele ontmoeting in te nemen voor de beste resultaten.

Wat betreft de werkingsduur van Cenforce, de werking duurt over het algemeen 4 tot 6 uur. De resultaten kunnen echter per persoon verschillen. Sommige patiënten hebben minder tijd nodig om het geneesmiddel uit het lichaam te verwijderen, terwijl het bij anderen langer kan duren.

Cenforce wordt voornamelijk via de nieren uitgescheiden. Ongeveer 80% van het geneesmiddel wordt onveranderd uitgescheiden in de urine, terwijl de rest wordt gemetaboliseerd en uitgescheiden via de darmen.

Het is belangrijk om te onthouden dat Cenforce een geneesmiddel is dat alleen op medisch voorschrift mag worden ingenomen. De dosering en het regime moeten individueel worden bepaald, op basis van de kenmerken van de patiënt en de aard van zijn erectieproblemen.

Voordat u Cenforce gaat gebruiken, is het raadzaam een arts te raadplegen, die de indicaties en contra-indicaties kan beoordelen, evenals de bijwerkingen en mogelijke interacties met andere geneesmiddelen die de patiënt mogelijk gebruikt.

Gebruik van Cenforce


Het gebruik van Cenforce is uitvoerig geregeld en hangt af van de individuele kenmerken van de patiënt, het type erectiestoornis en de aanbevelingen van de arts. Cenforce is een geneesmiddel dat sildenafilcitraat bevat, dat mannen met potentieproblemen effectief helpt.

Over het algemeen wordt aanbevolen om 30 tot 60 minuten voor de geslachtsgemeenschap een Cenforce-tablet in te nemen. De werking van het medicijn begint ongeveer 30 tot 60 minuten na inname en kan tot 4 tot 6 uur duren.

Houd er echter rekening mee dat de resultaten per persoon kunnen verschillen.
Het is belangrijk om de instructies van uw arts op te volgen en de gebruiksaanwijzing in acht te nemen. De aanbevolen aanvangsdosis Cenforce is 50 mg, die kan worden verhoogd tot 100 mg of verlaagd tot 25 mg, afhankelijk van de reactie van het lichaam en de aanbevelingen van uw arts. De dosis moet eenmaal daags worden ingenomen en het wordt niet aanbevolen om deze dosis te overschrijden zonder een arts te raadplegen.
Hoewel Cenforce een effectief middel is tegen erectiestoornissen, is het belangrijk om uw gezondheidstoestand in de gaten te houden en het middel niet te misbruiken. Patiënten die lijden aan ernstige gezondheidsproblemen, een recent myocardinfarct, een beroerte, ernstige lever- of nierproblemen en mensen die nitraathoudende geneesmiddelen gebruiken, moeten een arts raadplegen voordat ze Cenforce gaan gebruiken.

Als bijwerkingen zoals duizeligheid, loopneus, veranderingen in het gezichtsvermogen of roodheid van de huid optreden, moet onmiddellijk een arts worden geraadpleegd. In zeldzame gevallen kan een allergische reactie optreden, die zich uit in jeuk, netelroos of zwelling. Als dergelijke symptomen optreden, moet onmiddellijk een arts worden geraadpleegd.

In het algemeen hangt de duur van het gebruik van Cenforce af van vele factoren, waaronder de gezondheidstoestand van de patiënt, de werkzaamheid van het geneesmiddel en de aanbevelingen van de arts. Een arts moet worden geraadpleegd voor gedetailleerde instructies en aanbevelingen over hoe Cenforce te gebruiken volgens de specifieke behoeften en kenmerken van het lichaam.


Dosering van Cenforce


Cenforce is een innovatief geneesmiddel dat is ontwikkeld om erectiestoornissen bij mannen effectief te behandelen. Het product is verkrijgbaar in verschillende doseringen om te voldoen aan de individuele behoeften van elke patiënt.

Cenforce heeft vijf doseringsmogelijkheden: 25 mg, 50 mg, 100 mg, 150 mg en 200 mg. Elke dosering is aangepast aan het lichaam en de mate van erectiestoornis om de werkzaamheid van het geneesmiddel te maximaliseren.

De begindosis van Cenforce is 25 mg en wordt aanbevolen voor patiënten met lichte erectiestoornissen. Met deze dosis kan een stabiele erectie worden bereikt en kan de geslachtsgemeenschap zonder problemen worden beleefd.

Patiënten met ernstigere erectiestoornissen kunnen worden behandeld met een dosis van 50 mg. Dit is de standaarddosis, die uitstekende resultaten geeft bij de behandeling van erectiestoornissen.

In gevallen waar een hogere dosering nodig is, biedt Cenforce ook opties van 100 mg, 150 mg en 200 mg. Deze doseringen helpen om de effecten van het geneesmiddel te versterken en stellen de patiënt in staat om de hoogste mate van erectiecontrole te bereiken.

Het is echter belangrijk om een arts te raadplegen voordat u de dosis Cenforce verhoogt. Het advies van een zorgverlener zal u helpen de beste dosering te kiezen en rekening te houden met de individuele kenmerken van het lichaam om het maximale voordeel uit het geneesmiddel te halen.


Wend u tot Cenforce voor een betrouwbaar en effectief herstel van de erectiele functie. Met ons brede scala aan doseringen kunt u de optimale behandelstrategie kiezen en weer een bevredigend seksleven krijgen.

Contra-indicaties van Cenforce


Cenforce is een geneesmiddel voor de behandeling van erectiestoornissen dat sildenafil bevat. Het gebruik ervan kan in bepaalde gevallen ongewenst of gecontra-indiceerd zijn. Hier volgen enkele contra-indicaties voor het gebruik van Cenforce:

 • Allergische reactie op sildenafil of andere ingrediënten in het geneesmiddel. Als u na het gebruik van Cenforce allergische reacties krijgt, zoals huiduitslag, jeuk, zwelling van de lippen, tong of gezicht, moet u onmiddellijk stoppen met het gebruik en een arts raadplegen.
 • Gebruik van preparaten die amylnitraat of nitriet bevatten. De combinatie van Cenforce en geneesmiddelen op basis van nitraten kan een aanzienlijke daling van de bloeddruk veroorzaken. U moet daarom vermijden Cenforce te gebruiken als u geneesmiddelen op basis van nitraten gebruikt (bijv. nitroglycerine, isosorbidemononitraat).
 • Hartproblemen. Cenforce kan het cardiovasculaire systeem beïnvloeden en het gebruik ervan kan daarom gecontra-indiceerd zijn bij aandoeningen zoals instabiele angina (frequente aanvallen van hartpijn), hartfalen, hartaanval of hartritmestoornissen. Als u hartproblemen heeft, is het belangrijk om uw arts te raadplegen voordat u Cenforce gebruikt.
 • Ernstige lever- of nierziekte. Bij patiënten met een ernstige lever- of nierziekte kan het nodig zijn om de dosis Cenforce aan te passen of zelfs te stoppen.
 • Bepaalde oogziekten. Cenforce kan de visuele functie beïnvloeden en kan bij sommige patiënten veranderingen in het kleurenzicht of wazig zicht veroorzaken. Als u lijdt aan oogziekten zoals retinitis pigmentosa of sommige vormen van glaucoom, kan het gebruik van Cenforce daarom gecontra-indiceerd zijn of is voorzichtigheid geboden.

Deze lijst met contra-indicaties voor het gebruik van Cenforce is niet volledig. Het is belangrijk dat u uw arts of apotheker raadpleegt voordat u begint met het gebruik van dit geneesmiddel om eventuele contra-indicaties te weten te komen en om te beoordelen of Cenforce geschikt is voor uw aandoening.

Bijwerkingen

Cenforce is ongetwijfeld een effectieve behandeling voor een groot aantal aandoeningen. Net als alle geneesmiddelen heeft het echter zijn eigen bijwerkingen waarmee rekening moet worden gehouden bij het gebruik ervan.

Hier volgen enkele van de meest voorkomende bijwerkingen van het gebruik van Cenforce:

 • Duizeligheid en zwakte: In sommige gevallen kunnen patiënten duizeligheid en algemene zwakte ervaren na het starten van de medicatie. Deze symptomen verdwijnen meestal vanzelf na een tijdje.
 • Spijsverteringsstoornissen: een verhoogde gasproductie en diarree zijn vrij vaak voorkomende bijwerkingen van Cenforce. In sommige gevallen kunnen misselijkheid en braken ook voorkomen.
 • Allergische reacties: hoewel dit zelden voorkomt, kunnen sommige patiënten een allergie ontwikkelen voor de bestanddelen van Cenforce. Dit kan zich uiten in huiduitslag, jeuk, zwelling en zelfs een anafylactische shock. Als een van deze symptomen optreedt, moet onmiddellijk een arts worden geraadpleegd.
 • Slaperigheid en veranderde reactietijd: sommige patiënten ervaren slaperigheid en een veranderde reactietijd na het innemen van het geneesmiddel. Het wordt daarom afgeraden om potentieel gevaarlijke activiteiten te ondernemen waarvoor een snelle reactietijd vereist is, zoals autorijden of werken op grote hoogte, terwijl u Cenforce gebruikt.
 • Veranderingen in het cardiovasculaire systeem: sommige patiënten hebben een verhoging van de hartslag, bloeddruk of onregelmatige hartslag ervaren na het innemen van het geneesmiddel. Als een van deze symptomen optreedt, moet u uw arts raadplegen.

Interacties tussen geneesmiddelen


Interacties tussen geneesmiddelen zijn een belangrijk onderwerp dat voortdurende aandacht van artsen en patiënten vereist. Cenforce is een van de geneesmiddelen die binnenkort op grote schaal gebruikt zou kunnen worden. Het is een innovatief geneesmiddel dat positieve effecten heeft bij de behandeling van bepaalde ziekten, maar net als elk ander geneesmiddel kan het een wisselwerking hebben met andere geneesmiddelen, waardoor hun werkzaamheid en veiligheid verandert.

Voordat u Cenforce gaat gebruiken, moet u altijd uw arts raadplegen en hem of haar vertellen over alle geneesmiddelen en supplementen die u gebruikt, waaronder receptgeneesmiddelen, vrij verkrijgbare geneesmiddelen en kruidengeneesmiddelen. Dit zal de arts helpen om mogelijke interacties volledig te analyseren en de veiligste en meest effectieve behandeling te ontwikkelen.

Een van de meest voorkomende interacties van Cenforce is de ongewenste combinatie met nitraten, die vaak worden gebruikt om angina pectoris te behandelen. In combinatie met Cenforce kunnen nitraten een overmatige daling van de bloeddruk veroorzaken, wat kan leiden tot ernstige complicaties, waaronder een hartinfarct. Gelijktijdig gebruik van Cenforce wordt daarom afgeraden bij patiënten die nitraten gebruiken.

Een andere belangrijke interactie van Cenforce is de gelijktijdige toediening met geneesmiddelen die stikstofdonoren bevatten, zoals amylnitriet en preparaten die argininenitraat bevatten. Deze combinatie kan een aanzienlijke daling van de bloeddruk veroorzaken, wat kan leiden tot een potentieel gevaarlijke aandoening - hypotensie.

Er moet ook aandacht worden besteed aan de interactie van Cenforce met bepaalde geneesmiddelen voor de behandeling van depressie, zoals serotonineheropnameremmers, monoamineoxidaseremmers en tricyclische antidepressiva. Gelijktijdige toediening van deze groepen geneesmiddelen kan een serotonine-overdreven syndroom veroorzaken dat zich uit in hyperthermie, hyperreflexie en agitatie.

 • Hendrik

  Stop met smoesjes verzinnen en jezelf troosten met betrekking tot ED. Dat is niet normaal! Oude mensen kunnen dit, maar mannen van 20 tot 30 niet. Ik ben erg tevreden over Cenforce. Ik heb twee maanden pillen geslikt en het bevalt me erg goed. Mijn erectie is aanzienlijk verbeterd en ik heb helemaal geen bijwerkingen gehad.

 • James

  De duivel zit in de details. Het blijkt dat niet alle ED-pillen hetzelfde zijn. Ik gebruikte Cialis, die 36 uur werkt. Ik was tevreden met de resultaten, maar soms had ik last van branderigheid en een opgeblazen gevoel in mijn maag. Op een dag vertelde ik mijn dokter erover. Het interessante is dat het een psycholoog was, geen uroloog. Het blijkt dat zij ook van dit soort dingen afweten. De dokter zei dat Cialis bijna twee keer zo vaak dyspepsie kan veroorzaken als Sildenafil. Ik heb deze informatie op internet opgezocht, en de dokter had gelijk! Dus ben ik overgestapt op Cenforce. Het is niet zo effectief, maar het heeft geen bijwerkingen.

 • Jeffrey

  Ik heb altijd al moeite gehad met het verliezen van de erectie tijdens de seks. Ik bestelde Cenforce. Nu heb ik geen probleem meer om mijn erectie zo lang te behouden als ik nodig heb. Mijn vrouw is vol enthousiasme in bed. Ik realiseerde me dat ik na het innemen van een pil soms pulsaties in het hoofd en opvliegers in het gezicht heb, maar niets ernstigs.

 • Mark

  Jongens, denk niet dat erectiestoornissen een straf zijn. Ontdoe je van negatieve gedachten, ze vertroebelen alleen je hoofd. Mannelijke seksuele problemen zijn vervelend maar makkelijk op te lossen. Durf gewoon de eerste stap te zetten. Ik raad dit medicijn aan iedereen aan die ED problemen heeft.

 • Thomas

  Cenforce is een enorm voordeel voor mijn gezin, de seks is weer geweldig. Het gevoel van mannelijkheid is toegenomen, nu voel ik me weer alsof ik 19 ben! Uitstekende online apotheek, eersteklas service. Ik werd tactvol en professioneel behandeld, dat waardeer ik echt. Bedankt.

 • Kevin

  Ik adviseer om voorzichtig te zijn met alcohol, het neutraliseert aanzienlijk het effect van Cenforce 120. Idealiter zou het beter zijn om helemaal niet te drinken, maar soms drinken ik en mijn vriendin een beetje. Over het geheel genomen heb ik prettige indrukken.

 • Hidde

  Ik beoordeel Cenforce op 5 punten. Het effect houdt ongeveer vijf uur aan, de erectie is sterk. Ik raad iedereen die erectiestoornissen heeft aan om het te proberen. Ik heb Cenforce 100 online gekocht. Ik ben tevreden over alles. Het medicijn is betaalbaar in prijs en voldoet aan mijn behoeften met het gewenste effect. Ik beveel zeker de service en de snelle levering aan.

 • Illias

  Hallo iedereen. Ik heb altijd Cenforce 100 mg bij me. Je weet nooit wanneer je het nodig hebt. Het medicijn heeft nog nooit gefaald, werkt binnen 25 minuten. Jammer dat ze geen pil hebben uitgevonden die in 5 minuten werkt.

 • Willem

  Naast erectie, vind ik Cenforce 100 ook goed voor het verhogen van mijn libido. Maar ik heb gelezen dat dergelijke medicijnen geen invloed hebben op het libido. Misschien verhoogt het dan alleen mijn zelfvertrouwen. Hoe dan ook, ik krijg een grote verbetering van de pillen.

 • Ros

  Geweldig product. Snelle levering.

 • Mohammed

  Normaal gesproken schrijf ik geen reviews, maar deze keer besloot ik het wel te doen. Na de prostaatoperatie had ik problemen met mijn erectie. De dokter zei dat het zeldzaam is, maar het gebeurt, misschien zijn de problemen tijdelijk en verdwijnen ze vanzelf. Ik besloot medicijnen tegen erectiestoornissen te gaan slikken en koos voor Cenforce. Ik neem 50 mg tabletten, en het resultaat is verbluffend! Ik ben niet meer prikkelbaar en heb niet meer het gevoel dat ik gek word. Aan te bevelen aan iedereen.

 • Tobias

  Zorgen voor seksuele gezondheid is de beste manier om geld uit te geven. Ik zal het blijven doen. De laatste negen maanden heb ik geen normale erectie meer gehad en dat is een groot probleem voor mij en mijn partner. Bovendien wil ik heel graag een tweede kind. Twee maanden geleden heb ik Cenforce gekocht en voor het eerst in negen maanden was ik helemaal tevreden met seks. We zijn gelukkig. En mijn vrouw heeft me een paar dagen geleden een positieve zwangerschapstest laten zien.

 • Noé

  Ik heb al 3 keer bestellingen gedaan op deze website. Het is fijn dat ik geld kan besparen. Dit is toch wel de beste generiek van Viagra. De pillen werden zeer snel en op tijd geleverd. Bedankt.

 • Sven

  Er was niets uitzonderlijks aan de service. Alles is zoals gewoonlijk, zoals op elke andere plaats. Ik heb gewoon een bestelling geplaatst en ontvangen.

 • Peter

  Jonge mannen met erectiestoornissen zijn een medisch probleem. En natuurlijk moet je het serieus nemen. Ik at goed, nam de nodige multivitaminen en sportte regelmatig. Maar ik kreeg steeds vaker problemen met seks. Ik ging niet naar een dokter omdat ik dacht dat het onmogelijk voor me was. Toen besloot ik me te laten onderzoeken. En ik had het eerder moeten doen. De dokter zei dat er veel behandelingsmethoden waren en pillen waren daarvan de eenvoudigste. Nu is seks goed, Cenforce doet wat er in de instructies staat. Het leven dat bijna ondraaglijk was, bleef in het verleden.

 • Jayden

  Mijn dokter raadde Viagra aan. Ik las erover op internet en ontdekte dat er goedkopere equivalenten zijn. Voor de tweede keer bestel ik Cenforce Soft. Het bevat dezelfde Sildenafil, maar ik vind pillen kauwen prettiger. Wat mij betreft, een geweldig middel dat me heeft geholpen de meest geweldige erectie te krijgen.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillen-nederland.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.