Kopen Propecia in Nederland
4.85 / 64

Kopen Propecia in Nederland

4.85 / 64

Een van de meest voorkomende problemen waar mannen tegenwoordig mee te maken hebben is kaalheid. De oorzaak van dit pathologische proces kan liggen in slechte ecologie, onevenwichtige voeding, alcohol- en tabaksmisbruik.


Wat de oorzaak van kaalheid ook is, het probleem heeft een oplossing nodig. Propecia is een geneesmiddel dat helpt de gezondheid van de haarzakjes te herstellen, kaalheid te voorkomen en de stofwisselingsprocessen te normaliseren.

Generieke Propecia

Waar Propecia kopen zonder recept


Je kunt Propecia zonder recept kopen bij onze online apotheek: plaats je bestelling en laat het bij je bezorgen onder rembours in Nederland.

Wij bieden Propecia 1 mg en 5 mg aan in verpakkingen van 20 tot 360 tabletten. Hoe groter de verpakking, hoe meer bonustabletten je krijgt.

 • Propecia 1 mg prijs: 25.99€ - 223.26€ ;
 • Propecia 5 mg prijs: 37,99€ - 457,49€.

Propecia en het gebruik ervan


Propecia wordt gebruikt om alopecia androgenetica te behandelen. Het helpt het kaalheidsproces bij mannen te voorkomen of te stoppen. De werkzame stof is Finasteride.

Kenmerken van de effecten van Propecia


Kaalheid bij mannen is vaak het gevolg van een verstoring van de hoofdhuidstructuur. Dit fenomeen is te wijten aan de effecten van het geslachtshormoon dihydrotestosteron.
Propecia heeft een mild effect op het lichaam, zonder risico op bijwerkingen of onaangename gewaarwordingen. Het geneesmiddel helpt de hormoonsynthese tot stand te brengen door ze te blokkeren. Het resultaat is een duidelijke vermindering van haaruitval en remissie van het pathologische proces zelf. Na de behandeling is het mogelijk om 100% van de haarfollikels te herstellen.
Propecia werkt snel en effectief. Haar begint terug te groeien over het hele hoofd, ook op plaatsen waar kaalheid is ingetreden. Waar er verzwakte bolletjes waren, vormen zich nieuwe gezonde bolletjes. Constante blootstelling aan het actieve ingrediënt in Propecia verandert de regulatie van testosteron in het lichaam: het wordt actiever. Het medicijn is in staat om de haarzakjes volledig te herstellen, zowel van binnen als van buiten. Het is belangrijk op te merken dat de samenstelling geen invloed heeft op de regeneratie van andere enzymen in het lichaam. Het schort alleen hun werking een tijdje op.

De werkzame stof Finasteride onderdrukt 5-alpha-reductase in het werkproces, dat de omzetting van testosteron in DHT negatief beïnvloedt. Dit geneesmiddel is een van de androgene hormonen die de haargroei volledig kan herstellen en zo haaruitval kan verminderen. DHT is in staat om het kaalheidsproces te vertragen of volledig te stoppen.

Speciale opslagomstandigheden


Wij raden aan de stof te bewaren bij kamertemperatuur in een koele, goed geventileerde ruimte. Blootstelling aan zonlicht moet ook worden vermeden. Het is belangrijk om het geneesmiddel zo te bewaren dat kinderen en eventuele huisdieren er niet bij kunnen.

Hoe innemen?


Het product verwijst naar krachtige hormonen, dus het kan alleen gebruikt worden vanaf 18 jaar voor mannen die lijden aan kaalheid. Propecia is ook categorisch verboden voor vrouwen.

Artsen schrijven voor om één tablet per dag in te nemen, buiten de maaltijden om. Als de klant last heeft van maag- en darmaandoeningen, moet het product met voedsel worden ingenomen. De behandeling kan gemiddeld 1 tot 2 jaar duren. Alles hangt af van de kenmerken van het lichaam van de patiënt. Indien nodig kunnen de tabletten worden fijngemaakt of gemalen voor gemakkelijker gebruik. Het medicijn kan ook verdund worden in een kleine hoeveelheid vloeistof - water of sap.

Het is belangrijk om het middel in te nemen zoals voorgeschreven en om het op hetzelfde moment te gebruiken. Over het algemeen wordt de dosis van het product niet aangepast voor de duur van de behandeling.

Vergeet niet dat als er gedurende de eerste 11 tot 12 maanden na inname van het product geen positieve resultaten zichtbaar zijn, er geen reden is om het product te blijven gebruiken. Ook als er een positief resultaat wordt behaald en het behandelingsproces in deze periode wordt onderbroken, kan er haarverlies optreden van haar dat al hersteld is.

De dosis mag niet overschreden worden als, om welke reden dan ook, de toediening van het geneesmiddel achterwege is gelaten. Als de dosis wordt verhoogd, kan in sommige gevallen het tegenovergestelde effect worden waargenomen. Het dieet mag niet worden onderbroken, en hoge doses van geneesmiddelen kunnen leiden tot:

 • slapeloosheid ;
 • zwelling van de borst
 • verslechtering van de potentie;
 • zweten en vermoeidheid.
Natuurlijk brengt dit iemands leven niet in gevaar, maar het veroorzaakt wel onaangename gewaarwordingen in het algemeen en heeft een negatieve invloed op de psychologische toestand. Het is belangrijk om de instructies voor het innemen van het medicijn zorgvuldig op te volgen.

Als het middel bijwerkingen veroorzaakt bij inname, moet het worden gestopt en moet een arts worden geraadpleegd. In dit geval is er over het algemeen geen speciale therapie nodig voor de klant en verdwijnen de symptomen vanzelf, maar het is belangrijk dat het proces door een arts wordt geobserveerd.


Contra-indicaties


Vrouwen die borstvoeding geven mogen Propecia niet innemen. Zwangere vrouwen mogen dit geneesmiddel ook niet gebruiken. Het middel kan afwijkingen veroorzaken in de ontwikkeling van de geslachtsorganen van de foetus.

Omdat er geen gegevens zijn over de passage van het middel in de moedermelk, is het beter om het middel niet in te nemen tijdens het geven van borstvoeding. Het middel mag niet worden gebruikt door mannen die lijden aan prostaataandoeningen of andere aandoeningen van de geslachtsorganen, nierfalen of endocriene stoornissen.
Het middel is gecontra-indiceerd voor kinderen jonger dan 12 jaar en mannen jonger dan 18 jaar, evenals ouderen. In geval van intolerantie voor de bestanddelen moet het medicijn worden gestaakt.

Bijwerkingen


Het middel kan negatieve effecten hebben op het seksleven van mannen:

 • verslechtering van de kwaliteit van het sperma
 • verminderd libido;
 • slaperigheid, zwakte
 • verslechtering van de algemene potentie
 • lusteloosheid of angst;
 • plotselinge stemmingswisselingen;
 • optreden van allergieën.
Deze bijwerkingen werden waargenomen bij 5% van de mensen die het middel gebruikten tijdens de proeven. Stoppen met het gebruik van het middel resulteerde in een verbetering van het welzijn.


Als je wilt, kun je een speciaal forum op internet bezoeken, waar mannen hun emoties en gevoelens delen als ze dit medicijn gebruiken. Je kunt er ook aanbevelingen en recensies lezen.

Interactie met andere geneesmiddelen en producten


Om het effect van de stof op het lichaam te verbeteren en het effectiever te gebruiken, kun je tegelijkertijd Minoxidil lotion gebruiken. Het heeft een positief effect op de haarwortels. Alle reacties van mannen op dit middel zijn positief.

Divanol Propecia heeft ook een positief effect op de haargroei en versnelt de haargroei. In de RF wordt zo'n lotion gemaakt van :

 • Dimexide ;
 • Ricinusolie;
 • Livanol.
De resulterende samenstelling is zeer effectief als deze correct wordt aangebracht. Het is belangrijk om de gebruiksaanwijzing te raadplegen en de aanbevelingen van de fabrikant op te volgen. Dankzij deze stof worden de hoofdhuidcellen gevoed. Het is belangrijk om de stof in de huid te wrijven. Het flesje wordt voor gebruik geschud en de substantie wordt met een kompres op de basis aangebracht en 2 tot 3 uur laten zitten.

Het middel is ook compatibel met andere geneesmiddelen of biologische complexen die het immuunsysteem en het lichaam versterken. Het is mogelijk om tegelijkertijd potentieverhogende stoffen toe te passen, maar alleen na overleg met een arts.

Het is verboden om het middel te gebruiken met producten waarvan het actieve ingrediënt Finasteride is. Dit kan ernstige hormonale storingen veroorzaken en schadelijke gevolgen hebben.


Verschil tussen Propecia en Finasteride


Deze stoffen hebben vergelijkbare effecten op het lichaam en een vergelijkbare samenstelling. Finasteride is een generieke term, terwijl Propecia een officieel geregistreerd merk is op de markt voor voedingssupplementen, eigendom van Merck Sharp and Dohme.

Maar er is geen verschil tussen de twee. Als je het advies van de Food and Drug Administration leest, moeten vergelijkbare stoffen vergelijkbaar zijn in termen van de volgende parameters:

 • biologische beschikbaarheid ;
 • dosering ;
 • actief ingrediënt ;
 • veiligheid ;
 • kwaliteit ;
 • stabiliteit.
Het actieve ingrediënt van beide producten is dus hetzelfde, maar de extra componenten zijn verschillend. Alle andere bestanddelen kunnen het product zodanig beïnvloeden dat :

 • de houdbaarheid verlengen of verkorten
 • de smaak of kleur van het geneesmiddel veranderen.
In dit geval wordt de effectiviteit van hun effect op het lichaam van de patiënt niet verminderd.
Finasteride verwijst naar producten die de DHT-hormonen die verantwoordelijk zijn voor haargroei kunnen blokkeren. Het medicijn zelf is een 5-alpha-reductaseremmer.
Artsen schrijven dit middel vaak voor bij prostaataandoeningen. Maar in 2011 werd het middel goedgekeurd voor oraal gebruik bij de behandeling van haaruitval. Tegenwoordig hebben veel apothekers hun eigen formuleringen van het geneesmiddel gepatenteerd, die worden gebruikt als onderdeel van een algemene therapie.


Alternatief voor Propecia


Als dit product niet door het lichaam wordt waargenomen of als de patiënt bang is voor bijwerkingen, is het mogelijk om een vergelijkbaar middel te gebruiken, Minoxidil.
Minoxidil werd oorspronkelijk ontwikkeld om hoge bloeddruk te behandelen en wordt nu gebruikt om de haargroei te stimuleren.

Het is te koop in de vorm van een vloeibare oplossing die op de aangetaste gebieden wordt aangebracht. Er is ook een product in schuimvorm.

Hoewel Minoxidil niet zo'n positief effect heeft op de patiënt als Propecia, heeft het minimale bijwerkingen. Het middel irriteert de huid niet en bevordert een intensieve haargroei.

 • Janne22

  Ik gebruik dit nu een aantal maanden. Begon lichte resultaten te zien na 60 dagen, betere resultaten na 90 dagen en sindsdien een constante groei. Ik heb voor deze geen andere haarsupplementen geprobeerd, dus ik heb niets om het mee te vergelijken, maar het werkt zeker voor mij, dus het is niet nodig om iets anders te proberen.

 • Pien69

  Moeilijk te geloven, maar het stopte mijn haarverlies binnen een maand voor 100%. Als je dunner wordt, haal dit dan zo snel mogelijk.

 • Tobias

  Ik ben zo blij!!! Dit product heeft mijn haar hersteld met zijn magische formule! Ik heb haar op plaatsen waarvan ik niet eens wist dat ik ze had! Zoals mijn voorhoofd! En mijn wijsvinger! (Alleen de linker)

 • Yemke

  Vol spanning wachten op geweldige resultaten.

 • Octaaf

  Ik gebruik dit product voor haargroei en dikte. Ik ben net begonnen met het product en heb een voorraad van 30 dagen. Ik wil doorgaan met het product omdat ik positieve veranderingen in de dikte begin te zien.

 • Marc

  Het product kwam zoals beloofd. Ik kon meteen aan mijn haarreis beginnen.

 • Sem

  Ik gebruik dit product nu drie maanden. Ik kan eerlijk zeggen dat ik resultaat heb gezien. Mijn haar is dikker en fall-out bestaat uit de natuurlijke hoeveelheid van minder dan 100 per dag, veel minder eigenlijk. Onthoud dat haarzakjes langzaam groeien, verwacht geen wonder, maar bij dagelijks gebruik zal het helpen.

 • Bruno

  Mijn haaruitval is volledig gestopt en ik heb zelfs wat haar teruggekregen op de kruin van mijn hoofd. Bij iedereen aan wie ik het middel heb aangeraden, is de haaruitval gestopt. Ik ben een complete cynicus en beschouw dit als een wondermiddel. Als je het eenmaal begint te nemen (en als je het de rest van je leven blijft nemen - hé, dat is wetenschap, man) zul je vanaf dat moment al het haar behouden dat je hebt.

 • Kaspar

  Ik heb veel producten voor haargroei gebruikt, aangezien ik een 38-jarige man ben met dunner wordend haar. Ik ben tot nu toe tevreden met propecia, hoewel ik nog maar een paar dagen heb gezien dat er minder haar uitvalt. Ik zal opnieuw bestellen en mijn voortgang bijwerken.

 • Giel

  Ik heb een verdikking van mijn haar opgemerkt sinds ik dit gebruik.

 • Faas76

  Ik gebruik het nu twee weken en ik merk nu al dat mijn haar er door groeit.

 • Jordanus

  Ik gebruik dit product nu ongeveer een maand en zie geen haren meer in de gootsteen. Ik heb het gevoel dat dit product werkt en bij continu gebruik zullen de resultaten duidelijk zijn. Ik raad dit product aan als je het haar dat je nu hebt wilt behouden en voor de hergroei van nieuw haar.

 • Reinard

  Geweldig product !!

 • Amand

  Gebruik dit al 3 maanden en je kunt echt het verschil in dikte en groei zien. Dit spul werkt echt!

 • Sara

  Ik draag hairextensions omdat mijn haar zo dun is. Normaal laat ik ze elke 5-6 weken opnieuw doen. Na 2 weken merkte ik dat mijn haar is gegroeid, SNEL! De hairextensions gaan eraf vanwege de nieuwe haargroei. Ik zal binnenkort een foto volgen

 • Aaron

  Na een paar weken begon ik te merken dat mijn haar groeide waar ik weinig kaalheid had.

 • Jesper, 41

  Het werkt gasten probeer het! Blijf het gebruiken omdat het het waard is. Propecia is een droom die uitkomt.

 • Daan, 47

  Geweldig product, zoals geadverteerd.

 • Harry

  Het haar verlies stopte in 2 weken, Ik ben bijna zeker dat ik weer groei heb op de plaatsen waar ik het ben kwijtgeraakt. Het effect was zeer snel zichtbaar en ik zie geen bij effecten tot op heden

 • Oliver A.

  Ik zag dat propecia het haar verlies tegenwerkte, meer het deed niet veel tegen het haar wat ik al verloren had. Ik gebruik het nu 3 jaar en heb geen verlies en mijn haar is zelfs dikker dan ooit.

 • Xavi

  Haar groei, heb ongeveer 50% van mijn verloren haar terug. Ik heb het serieus gebruikt en blijf het ook gebruiken.

 • Otto, 43

  God zij dank voor propecia!!!

 • Adam, 39

  Het heeft effectief het haar verlies verminderd. Mijn kapper voor 15 jaar zei dat het niet veranderd. Ik merkt een beetje verlies over de jaren, maar ik heb nog steeds veel haar waar ik anders kaal zal zijn.

 • Tom, 47

  Haar groeit terug op kruin.

 • Max

  Na een maand Propecia te hebben gebruikt, heb ik gemerkt dat er minder haar uitvalt na het douchen. Nu in mijn vierde maand van gebruik, is er een merkbaar verschil met de dikte van mijn haar en ook wat groei.

 • Emma, 40

  Recent ben ik mijn haar gaan verliezen. Mijn dokter schreef me dit medicijn voor. Na een maand het te hebben gebruikt, is mijn haar gestopt met uitvallen. Tot op heden ben ik het medicijn blijven gebruiken zonder bij effecten. Dit medicijn is geweldig.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillen-nederland.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.