Kopen Nolvadex (Tamoxifen) in apotheken
4.86 / 121

Kopen Nolvadex (Tamoxifen) in apotheken

4.86 / 121

Als er problemen moeten worden opgelost die zich voordoen tijdens de periode na de menopauze, is het vaak nodig om een middel te kopen dat effectief en veilig is voor het lichaam. Er zijn veel medicijnen op de markt die in deze situatie kunnen helpen, maar het is het beste om beproefde middelen te kiezen die hun waarde in verschillende omstandigheden hebben bewezen.


We hebben het hier over het medicijn Nolvadex. Het gebruik ervan is zeer effectief in het bereiken van een gunstig resultaat, zonder het lichaam als geheel te schaden. Er is een variëteit van dit middel voor mannen die professioneel sporten. Door het tegen een lage prijs aan te schaffen, kan de sporter zijn spieren snel ontwikkelen. Dit effect wordt bevorderd door tamoxifen. Op onze site kun je Nolvadex 20 mg en 10 mg zonder recept kopen tegen een spotprijs.

Generieke Nolvadex

Waar Nolvadex kopen zonder recept in Nederland

In onze online apotheek pillen-nederland.com, kunt u Nolvadex kopen zonder recept. Snelle levering onder rembours in Nederland.

 • Nolvadex 20 mg prijs : 30.93€ - 224.23€ ;
 • Nolvadex 10 mg prijs : 28.55€ - 190.99€.

Wat is Nolvadex?


Dit geneesmiddel wordt veel gebruikt bij de behandeling van borstkanker. Het kan ook worden gebruikt om de kans te verkleinen dat vrouwen de ziekte krijgen. Als er in één borst een kankergezwel wordt gevonden, vermindert het gebruik van dit medicijn de kans op een soortgelijke tumor in de andere borst. Dit geneesmiddel kan ook voor andere problemen worden gebruikt. Details hierover kun je krijgen in overleg met een arts.

De belangrijkste werkzame stof is tamoxifen. Dit is een gespecialiseerde stof waarvan de farmacologische werking anti-tumor en anti-oestrogeen is. Uitwendig is het een wit, kristallijn, geurloos poeder. Het wordt gekenmerkt door een lage oplosbaarheid in water.


Werkingsprincipe


Nolvadex is een oestrogeenantagonist. Bij inname bindt het zich aan de corresponderende receptoren in perifere weefsels en tumorweefsels. Dit voorkomt de invloed van oestrogenen, die in het lichaam worden geproduceerd en de groei van kanker stimuleren. Op deze manier vertraagt het innemen van het medicijn de progressie van tumorgroei.

Als de standaarddosis wekelijks wordt ingenomen, blijft het vermogen om oestrogenen te blokkeren behouden. Naast de belangrijkste werking induceert het medicijn het begin van de ovulatie bij vrouwen. Tegelijkertijd nemen bij mannen met oligospermie de LH- en FSH-spiegels toe.

Om erachter te komen wanneer het medicijn begint te werken, moet je eerst begrijpen dat het zeer snel na inname wordt geabsorbeerd. Dit betekent dat het binnen 5 tot 7 uur al in de bloedbaan zit en zijn maximale concentratie heeft bereikt. De werkzame stof is voor 99% gebonden aan eiwitten.

Om te begrijpen hoe lang het geneesmiddel door het lichaam wordt uitgescheiden, moet je weten dat uitscheiding in twee fasen plaatsvindt. De eerste fase duurt 8 tot 14 uur, de tweede 7 dagen. De uitscheiding vindt plaats via de feces en de urine.


Indicaties


Om geen fouten te maken bij het gebruik van dit geneesmiddel, is het noodzakelijk om van tevoren de symptomen te begrijpen waarvoor het door een arts is voorgeschreven. Het is heel belangrijk om je arts te raadplegen voordat je dit middel gebruikt.

De specialist zal je vertellen dat de belangrijkste indicatie voor het gebruik van Nolvadex het verschijnen van oestrogene tumoren in de borstklieren is. Dit kan voorkomen bij vrouwen in de postmenopauzale periode.

Het medicijn wordt aanbevolen bij verdenking op kanker en gynaecomastie. In alle gevallen is een specialistisch onderzoek nodig om de diagnose te bevestigen en te controleren of er geen contra-indicaties zijn.

Vrouwelijke en mannelijke bodybuilders mogen niet op eigen houtje beginnen met het innemen van zo'n krachtig middel. Dit moet gebeuren onder streng toezicht van een arts, die moet worden geraadpleegd bij de eerste tekenen van ongewenste bijwerkingen.

Dosering


Als je in overleg met je arts hebt besloten om regelmatig 10 of 20 mg van dit geneesmiddel in te nemen, moet je de gebruiksaanwijzing goed bestuderen. We hebben het hier over het gedeelte waar de doseringsaanbevelingen worden gegeven.

Het geneesmiddel moet oraal worden ingenomen. Als het nodig is om borstkanker te behandelen, moet je 20 tot 40 mg innemen. Deze hoeveelheid medicatie moet dagelijks worden ingenomen.

De dosis kan vooraf worden aangepast in overleg met een specialist. Deze maatregelen worden genomen bij het uitblijven van gunstige resultaten of bij het optreden van bijwerkingen, die afwezig zouden moeten zijn als de dosering strikt wordt aangehouden. Deze kunnen optreden bij overdosering. Dit blijkt uit een duidelijke toename van bijwerkingen. Mensen die dit geneesmiddel gebruiken, moeten zich ervan bewust zijn dat er geen antidotum bestaat.


Contra-indicaties


Het is essentieel om een arts te raadplegen voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Overleg met een specialist is noodzakelijk, omdat het geneesmiddel bepaalde contra-indicaties heeft, in het bijzonder

 • Overgevoeligheid voor de bestanddelen van het geneesmiddel.
 • Leukopenie.
 • Trombocytopenie.
 • Zwangerschap. Dit geneesmiddel mag in geen enkele week oraal worden ingenomen, omdat het de conditie van de foetus en de gezondheid van de moeder kan beïnvloeden.
 • Uitgedrukte tromboflebitis.
 • Borstvoeding. De bestanddelen van het geneesmiddel kunnen de kwaliteit van de moedermelk aantasten en schadelijk zijn voor de baby.
 • Cataract.
Meer gedetailleerde informatie over contra-indicaties, waarbij het verboden is om dit geneesmiddel te nemen, kan worden verkregen in overleg met een arts.


Bijwerkingen


Als je het geneesmiddel Nolvadex moet gaan gebruiken, moet je op de hoogte zijn van de lijst met bijwerkingen die het in bepaalde omstandigheden kan veroorzaken. De bijwerkingen zijn als volgt:

 • Spontane duizeligheid.
 • Trombo-embolie.
 • Maag- en darmstoornissen die gepaard gaan met misselijkheid. Ze kunnen op willekeurige tijdstippen optreden.
 • Verschijnen van onomkeerbare veranderingen aan het netvlies van het oog.
 • Baarmoederbloeding. Dit gaat vaak gepaard met het verschijnen van vleesbomen en jeuk aan de vulva.
 • Pijnlijk gevoel in het botweefsel van een lichaamsdeel.
 • Vasthouden van vocht in het lichaam.
 • Alopecia.
 • Hypercalciëmie.
 • Trombocytopenie.
 • Leukopenie.

De genoemde bijwerkingen kunnen niet alleen optreden bij overdosering, maar ook bij inname van het middel zonder de contra-indicaties in acht te nemen.

Interactie met andere geneesmiddelen


Houd er bij het gebruik van dit geneesmiddel rekening mee dat het de werking van anticoagulantia kan versterken. Gelijktijdig gebruik met oestrogeen-bevattende anticonceptiva resulteert in een wederzijdse vermindering van de werkzaamheid.

Bij gelijktijdig gebruik met Tegafur veroorzaakt een dergelijke combinatie hepatitis en levercirrose. In combinatie met allopurinol neemt het hypotoxische effect toe. Het is raadzaam om geen cytostatica te gebruiken in combinatie met Clomid, omdat een dergelijke combinatie het risico op trombose aanzienlijk verhoogt.

Clomid en Nolvadex zijn goed te combineren. Deze combinatie wordt vaak gebruikt door bodybuilders. Het eerste medicijn wordt gebruikt als therapie na de wedstrijd en het tweede vervult de functie van oestrogeen, waardoor een gunstig resultaat kan worden bereikt.

 • Isabel Hendriks

  Ik heb altijd mijn toestand gecontroleerd omdat mijn moederlijke familieleden borstkanker hadden. Ik nam het medicijn strikt volgens de aanbevelingen van de arts. Opvliegers, botpijn en gewichtstoename hebben mijn leven enigszins bedorven. Maar dat is niets vergeleken met het niet hebben van kanker dankzij het nemen van Nolvadex.

 • Amber

  Ik nam het medicijn vanwege de diagnose - maligniteit in de borst. Aanvankelijk was ik bang dat het een hormonaal medicijn was. Maar die angsten waren ongegrond. Vanaf de eerste weken van de behandeling voelde ik een toename van energie. Het is een paar maanden geleden dat ik met de behandeling begon. En ik kijk uit naar positieve dynamiek.

 • Julia

  Het medicijn helpt me om me beter te voelen en actief te blijven. Maar ik moest mijn favoriete mandarijnen opgeven. Het blijkt dat ze niet compatibel zijn met het medicijn.

 • Nora Willems

  Tot nu toe heb ik alleen preventieve voordelen ervaren - meer energie en algeheel welzijn. De uiteindelijke resultaten zijn nog ver weg... Het is te vroeg om iets te zeggen omdat ik de pillen nog een paar jaar moet nemen.

 • Lieke

  Aanvankelijk werd mij een dosis van 20 mg voorgeschreven voor de preventie van borstkanker. Maar een paar maanden na het begin van de behandeling viel ik in een vreselijke depressie vanwege het medicijn. Daarnaast werd ik geplaagd door opvliegers en gewrichtspijnen. Toen adviseerde mijn arts me om de dosis te verlagen naar 10 mg. Mijn lichaam verdraagt lagere doseringen veel beter.

 • Zoë van Beek

  Vijf maanden geleden werd bij mij borstkanker in stadium 1 gediagnosticeerd. Sindsdien neem ik Nolvadex en onderga ik ook chemotherapie. Nu ben ik uit mijn menstruatieperiode, heb ik geen zin meer in seks en heb ik constant rugpijn. Ik hoop dat tenminste sommige van deze bijwerkingen met de tijd zullen verdwijnen...

 • Tess Kuipers

  Ik kreeg vijf jaar pillen voorgeschreven na borstchirurgie. Nu ben ik 49 en neem ik het medicijn al het tweede jaar. Ik kan mijn tips delen om met de bijwerkingen om te gaan. Wees actief indien mogelijk, omdat het medicijn gewichtstoename bevordert. Maar als je oefent, zal het geen probleem zijn. Geen alcohol en vet eten, alleen een gezond dieet. Ook draag ik kleding van natuurlijke stoffen, bij voorkeur vesten met T-shirts om de bovenste laag uit te doen in geval van opvliegers. Ik wens iedereen een spoedig herstel. Blijf sterk.

 • Leeuwen

  Ik ben verrast als ik lees over veel bijwerkingen die sommige mensen hebben. Ik denk dat ik geluk heb omdat ik in vijf jaar tijd geen klachten heb gehad bij het nemen van het medicijn. Behalve dat het moeilijker was om in slaap te vallen.

 • Fleur Mulder

  Ik heb dit medicijn ongeveer een jaar geleden al genomen. Maar de dokter heeft het me opnieuw voorgeschreven voor nog eens 5 jaar, voor borstkankerpreventie. Deze keer is het anders. De bijwerkingen zijn veel erger en ik betwijfel of ik de behandeling kan afmaken.

 • Luna Verhoeven

  Mijn nachtelijk zweten was zo intens dat ik kussens en matrassen moest vervangen. Ik heb ook gewrichtspijnen. Het is jammer dat mijn diagnose niet veel alternatieven heeft. Ik zal waarschijnlijk moeten volhouden.

 • Isa Meijer

  Ik neem het medicijn nu 5 maanden. Tot nu toe heb ik geen bijwerkingen opgemerkt. Ik voel me rustig en vol energie.

 • Noor Dekker

  Dit is een medicijn voor mensen met een sterke wil. Ik weet waarom ik deze pillen neem en begrijp dat ze me van kanker genezen. Het is belangrijk om dit te onthouden wanneer je opvliegers, stemmingswisselingen en gewrichtspijnen ervaart.

 • Mila Smit

  Ik neem Nolvadex na chemotherapie. En al met al heb ik geen klachten. Ik ben blij dat ik geen kanker meer heb en dankbaar dat deze pillen me zo houden.

 • Lotte Visser

  Ik neem het nu een half jaar voor borstkankerpreventie. En tot nu toe ben ik tevreden met de resultaten die ik zie en voel. Ik heb geleerd om met een paar bijwerkingen om te gaan die ik constant heb. Gehydrateerd blijven helpt bij maagklachten. En ik ga 2 uur na het nemen van de pil naar bed. Het helpt me slaperigheid te vermijden.

 • Anna

  Ik neem Nolvadex nu 4 maanden en ben blij dat ik het geprobeerd heb. In het begin was ik doodsbang voor de bijwerkingen die ik in andere mensen hun beoordelingen zag. Maar ik heb niets daarvan ervaren

 • Sophie

  Ik ben een maand geleden begonnen met Nolvadex en sindsdien word ik 's nachts wakker met nachtelijk zweten en slapeloosheid. Ook merkte ik dat ik meer honger had en junkfood zocht, wat leidde tot een gewichtstoename van ongeveer 3 kilo. Echter, ik kan deze bijwerkingen aan omdat ik weet dat de medicijnen mijn aandoening helpen.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillen-nederland.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.