Levitra Originele - snelle levering in Nederland
4.85 / 54

Levitra Originele - snelle levering in Nederland

4.85 / 54

Een verminderde potentie of de totale afwezigheid ervan is een ernstige klap voor de fysieke en morele toestand van een man, omdat niet alleen zijn persoonlijke leven, maar ook zijn mentale evenwicht afhangt van succes op het intieme front. Na het begin van erectieproblemen beginnen veel mannen de eerste opties uit te proberen om de ziekte te genezen, maar veel van deze opties leveren niet alleen geen voordeel op, maar kunnen de gezondheid van de inwendige organen ernstig "ondermijnen", vooral als de man al iets ouder is dan 50 jaar. De prijs van Levitra Originele is een orde van grootte lager dan die van andere bekende analogen.

U kunt Levitra Originele zonder recept bestellen bij onze online apotheek. Wij garanderen dat u het originele product krijgt.

Levitra Originele

Levitra prijs bij PillenNederland online apotheek

 • Het originele geneesmiddel wordt alleen verkocht in een sterkte van 20 mg.
 • De kosten van een klein doosje (4 tabletten) zijn €43,69.
 • Een grote doos (120 tabletten) kost €503,04.

Voordelen van kopen bij een online apotheek

Levitra online kopen betekent dat je het originele geneesmiddel kunt krijgen met landelijke levering. Alle producten hebben de juiste kwaliteitscertificaten, die de authenticiteit van de producten en hun naleving van alle noodzakelijke normen garanderen.
Bovendien worden alle geneesmiddelen in onze online apotheek zonder recept verkocht.


Wat is Levitra Originele?

Het belangrijkste werkzame bestanddeel van Levitra is vardenafil, een synthetische verbinding waarvan de werkzaamheid in talloze onderzoeken is aangetoond.


Hoe werkt het geneesmiddel?

De aard van de potentieproblemen is gekoppeld aan de werking van de FDE-5 remmer, die een speciaal enzym dat verantwoordelijk is voor de erectie kan blokkeren. Onmiddellijk na inname wordt vardenafil snel in de bloedbaan opgenomen: als je de aanbevolen dosis Levitra op een lege maag inneemt, treedt de piekconcentratie van de werkzame stof na 15 minuten op. Meestal wordt de hoogste hoeveelheid werkzame stof in het bloed waargenomen in de 30 tot 60 minuten na toediening.
De gemiddelde eliminatietijd voor vardenafil is ongeveer 4-5 uur, waarbij de stof voornamelijk wordt geëlimineerd door het maagdarmkanaal (tot 95%) en door de nieren (3-5%). Bij mannen ouder dan 65 jaar wordt de maximale concentratie van de werkzame stof iets later bereikt (2-3 uur na toediening) en is de uitscheidingsperiode ook langer.
Wanneer vardenafil wordt gebruikt, stijgt het cGMP-niveau in het bloed: de bloedvaten worden beter gevuld, waardoor op elk moment van de dag een stabiele, langdurige erectie kan worden bereikt. Preparaten op basis van vardenafil worden beschouwd als het meest effectief, met de minste bijwerkingen.


Aanwijzingen voor gebruik

Het middel kan voor en na de maaltijd worden ingenomen. Het sterkste effect van Levitra wordt 30-60 minuten voor de seksuele activiteit waargenomen en houdt 4-5 uur aan. Het aantal innames per dag is 1. Voor de beste resultaten is seksuele stimulatie van de penis vereist.


Dosering

Bij het eerste gebruik moet je ongeveer 10 mg van het geneesmiddel innemen. Afhankelijk van de tolerantie voor de werkzame stof en de werkzaamheid kan de dosis worden verhoogd tot 20 mg of verlaagd tot 5 mg per dag. De maximale dagelijkse dosis mag niet hoger zijn dan 20 mg.


Contra-indicaties

Levitra Originele geeft vrijwel direct na inname een duidelijk resultaat, 15 minuten later wordt een hoge erectie bereikt, waarna je direct kunt overgaan tot intimiteit. Het middel is niet schadelijk voor de gezondheid en veroorzaakt zeer zelden bijwerkingen. De meest voorkomende gevolgen van Levitra zijn migraine en roodheid van de huid, en in sommige gevallen buikpijn. Levitra wordt echter afgeraden in de volgende gevallen:
 • Lever- of nieraandoeningen.
 • Verstoorde werking van het cardiovasculaire systeem.
 • Instabiele bloeddruk.
 • Personen jonger dan 18 jaar.
 • Individuele intolerantie voor de bestanddelen van Levitra.
 • Gebruik van nitraten of geneesmiddelen die stikstofmonoxide donoren bevatten.
Seksuele activiteit bij mensen ouder dan 60 jaar vormt een ernstig risico voor het hart, daarom moet u altijd een specialist raadplegen voordat u dit geneesmiddel gebruikt.


Mogelijke bijwerkingen

 • Duizeligheid en hoofdpijn.
 • Onaangenaam gevoel in de maag.
 • Verstopte neus.
 • Tijdelijk wazig zicht.

Interactie met geneesmiddelen

Levitra Originele mag gecombineerd worden met vet voedsel en alcohol en de dagelijkse dosis mag niet hoger zijn dan 20 mg.


Levitra Originele of Generieke Levitra: wat is beter?

Er is een groot aantal generieke geneesmiddelen verkrijgbaar in de apotheek, met formules die bijna identiek zijn aan die van de originele geneesmiddelen. Het enige verschil zit hem in de fabrikant: terwijl het origineel alleen geproduceerd kan worden door een gecertificeerd bedrijf dat een bepaald geneesmiddel mag produceren, worden generieke geneesmiddelen geproduceerd door verschillende bedrijven over de hele wereld.

Generieke Levitra bevat noodzakelijkerwijs vardenafil, terwijl de gebruikswijze en werkzaamheid van het geneesmiddel identiek zijn aan die van het origineel.

 • Kasper

  Levitra heeft mijn seksleven gered. Ik ervaar niet langer de frustratie/schaamte van het niet erect kunnen worden. Ik neem ongeveer een dosis van 20 mg en het werkt binnen ongeveer 30 minuten en blijft ongeveer 18 uur werken. Meervoudige erecties zijn gemakkelijk te bereiken. Ik ben 64 jaar oud en mijn erecties van voor Levitra waren zelden volledig hard of vol van omvang. Nu zijn mijn erecties zoals toen ik in de 20 was - hard, dik en opwaarts. Ik denk dat mijn vriendin Levitra net zo waardeert als ik.

 • Justus

  Ik kocht deze pillen zonder te weten of ze zouden werken. 1e pil die ik goed heb ingenomen, laten we zeggen dat mijn vrouw me een time-out heeft gegeven. Ik ben 65 en heb het in jaren niet zo lang volgehouden.

 • Petrus

  Dit is een geweldig product. Het werkt zoals geadverteerd. De meeste producten werken niet of laten u hoofdpijn achter. Deze niet. Het werkt zoals u wilt en wanneer u wilt. Alle voordelen geen nadelen.

 • Norbert88

  Op vrijdagavond 1 pil geslikt. 2-3 uur later was ik zo klaar voor het moment. Deze recensie nu op zondag schrijven. . en nog steeds sterk. Minimale hoofdpijn. Drink veel water om te helpen. Deze levitra werkt goed.. gaat een paar dagen mee.

 • Elisa

  Ik kocht ze voor mijn verloofde en laat me je vertellen dat ze echt werkten, hij kon ook het verschil zien. Het is een must om te kopen.

 • Urban

  Het werkt geweldig, niet meteen dus, probeer het een paar uur voor "actie" in te nemen en drink er veel water bij. Ik heb zelfs geprobeerd het in te nemen met licht voedsel of een snack, het was oké om dat te doen. Het mooie is dat ik daarna nog 3 dagen doorwerk, met alle “reden” om je stokje op te steken en het stelt nooit teleur.

 • Commer

  Dit product rockt.! De eerste nacht gingen we 5 uur. Geen hoofdpijn geen problemen. Heb veel water gedronken en gegeten voordat ik de pil nam. Dit product is beter dan gesneden kaas. Ik zou dit aan iedereen boven de 40 aanraden. Ik zal er meer kopen.

 • Nick

  Ik heb het vandaag gekregen en meteen geprobeerd!! Het is zo geweldig! Ik kom eindelijk op het punt waar ik echt naar verlang! Heel erg bedankt !!!! Ik geef 4,5 sterren! Het enige nadeel is dat ik nogal een uur moet wachten voordat het effect heeft! Ik wou dat het sneller was, maar toch ben ik blij met dit product !!!

 • Bruno

  Ik heb alle recensies gelezen voordat ik deze pil kocht. Ik heb mijn twijfels gehad, maar ik moet zeggen dat deze pil beter is dan welk product dan ook. Het lost niet alleen het probleem volledig op, het duurt zelfs lang voordat je voelt dat je zelfvertrouwen met sprongen vooruit gaat. Ik raad je persoonlijk aan om dit eens te proberen. Neem het met veel water en u zou meer dan tevreden moeten zijn. Geweldige pil. Ongelooflijke resultaten.

 • Dominicus

  Ik doe er meestal 2 uur over voordat er iets kan gebeuren. Duurt tot de volgende dag. Geeft gewoon een extra vonk en minder zorgen dat er iets niet gebeurt wanneer u dat wilt.

 • Veerle

  Na ronde drie (4 uur in!!) lagen we daar allebei en zijn soldaat was nog steeds klaar voor de strijd! Koop het maar drink veel water, want het kan hoofdpijn veroorzaken

 • Bert2411

  We hebben veel van deze pillen doorgenomen op zoek naar iets voor Ed en deze werkte echt!! We waren zo blij..het werkte ongeveer 24 uur later ook weer. Bedankt!!

 • Willie

  Ik was niet zeker van het effect, maar ze werken echt en geven je veel energie. Ik heb nooit een bijwerking zoals hoofdpijn of iets dergelijks ervaren. Ze geven veel energie en je voelt je erg proactief

 • Semeon

  Om eerlijk te zijn, toen ik dit product voor het eerst probeerde, was ik sceptisch, maar ik was verrast. Op mijn 40ste is mijn seksleven anders dan toen ik 20 was... Nu! Ik heb momenteel geen ED-problemen, dus ik hoef niet naar de dokter voor hulp. Ik raad aan om dit product te proberen voordat je dure ED-medicijnen gaat proberen. We zijn blij dat ik dat gedaan heb.

 • Harry

  Werkt geweldig Ik heb geen bijwerkingen gehad, geen hoofdpijn of zichtproblemen. 50 jaar oud en nog steeds sterk dankzij Levitra. Een half uur voor de voorspel werkt voor mij. Seksuele activiteit heeft geduurd zolang als anderhalf uur na die oude leeftijd inkomt. Meestal ben ik goed voor 45 tot 60 minuten HARD-actie!

 • Mila, 45

  Mijn man neemt Levitra, we zijn in ons midden van de 50's en hij duurt voor altijd.

 • Lucas

  25 jaar oud - ik heb lage testosteron (hormoonproblemen lopen in familie). Ik heb een gekke sexy vrouw, maar ik kan niet eens "afmaken" en ga halverwege de halve sessie gaan, maar daarmee ben ik klaar en ga dan verder om haar te behagen.

 • Adam

  Aangekomen vroeg en precies zoals gezegd, geweldige prijs!

 • Lars

  Snelle en snelle levering zal zeker aanraden!

 • Lucas T.

  Het proberen van goede resultaten.

 • Jesse N.

  In de eerste ronde na het gebruik van mijn proef Levitra pil, vroeg ik mijn partner hoe ze voelde in vergelijking met Cialis, en ze zei dat het moeilijker was, rounder en langer, en dat ik Cialis zou moeten vergeten. We zijn beide 57. Dat is de eerste keer dat er ooit is gebeurd. De tevredenheid van het horen dat was de moeite waard de congestie en hoofdpijn.

 • Lynn, 23

  Mijn vriendje is 23 en diabetisch, alleen maar een probleem met het blijft lang voorbij. Werd door Levitra door een collega van het werk ingevoerd. Werkt verbazingwekkend! Geen bijwerkingen, en ons seksleven is geweldig - heel gelukkig vriendin! Hij is op 20mg en zou iedereen aanraden.

 • Liam

  Ik had Viagra en Cialis voor Levitra geprobeerd. Met Viagra 50mg kreeg ik een goede erectie, maar ik kreeg ook sooibrand en een verstopte neus en hoofdpijn. Met Cialis 5mg kreeg ik bijna geen resultaten, maar met Levitra 20mg, een goede erectie die de volgende ochtend duurde, met zeer weinig sooibrand of dwaze neus / hoofdpijn en daarna nog een goede erectie.

 • Timo, 39

  Het werkt het beste!

 • Lars, 44

  Ik heb Levitra voor de eerste keer gisteravond gebruikt en ik heb na langere weken de langste n moeilijkste erectie gehad. Ik gebruikte eerder Cialis maar Levitra is beter dan dat zeker.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillen-nederland.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.