Koop Careprost 0,03% (Bimatoprost) bij een drogist
4.76 / 109

Koop Careprost 0,03% (Bimatoprost) bij een drogist

4.76 / 109

Het is belangrijk voor vrouwen om er expressief uit te zien. Wil je dure cosmetica, tatoeages en bezoeken aan schoonheidssalons vermijden? Gebruik Careprost, een product van natuurlijke oorsprong! Koop Careprost tegen lage prijzen bij onze online apotheek. Careprost prijs: 51.95€ - 355.95€.

Careprost 0,03%

Wat is Careprost?


Careprost is een uniek wimper- en wenkbrauwgroeiserum. Het is geen geneesmiddel. Het product kan zelfs op een gevoelige en allergische huid worden gebruikt.


Indicaties


Het serum wordt gebruikt voor korte, dunne wimpers en schaarse wenkbrauwen (afhankelijk van de respondent).

Careprost complex wordt vervaardigd door Sun Pharmaceutical Industries Ltd, een Indiaas bedrijf. Het voldoet volledig aan de internationale normen.

Het serum bevat geen hormonale bestanddelen.

Hoe werkt het serum?


De werkzame stof in Careprost Original is bimatoprost. Deze stof behoort tot de actieve vetzuren. De concentratie in het serum is 0,03%. Bimatoprost stimuleert de microcirculatie in het gebied waar het wordt aangebracht. Het activeren van de lokale bloedsomloop versnelt de groei van de wimpers.
Careprost betekent is perfect voor vrouwen die van lange wimpers houden en ze regelmatig laten verlengen. Bimatoprost helpt het volume van de wimpers te verdubbelen. Bovendien worden ze 45-50% langer. Het resultaat zal merkbaar zijn na 3 tot 4 weken dagelijkse behandeling. De maximaal haalbare wimperlengte wordt bereikt na anderhalve tot twee maanden.
De basisstof van Careprost Classic is een capixilpeptidecomplex in een concentratie van 3%. Het bestaat uit isoflavonen afkomstig van rode klaver en acetyltetrapeptide-3. Het geneesmiddel bevordert een snelle wimpergroei. De actieve ingrediënten verlengen de fasen van de levenscyclus van de wimpers, waardoor ze niet uitvallen.

Er zijn 4 fasen van wimpergroei:
 • anagen ;
 • catageen
 • telogeen ;
 • falogeen.
De eerste fase wordt gekenmerkt door actieve groei van de haarfollikel. De tweede fase is intermediair en in de derde fase is de follikel slapend. Tijdens de vierde fase rijpt een nieuwe haar.

Onder invloed van capixil worden de follikels groter en wordt de structuur van de wimpers dichter en sterker. Het Careprost Classic complex helpt de wimpers te herstellen na cosmetische ingrepen zoals lamineren en extensions.

Careprost Eyebrow is een wenkbrauwserum. Het hoofdbestanddeel is ook capixyl, maar in een veel hogere concentratie van 5% dan Careprost Classic.

Het actieve ingrediënt ondersteunt de activiteit van de folliculaire stamcellen en onderdrukt het ontstekingsproces door de productie van cytokinen te verminderen. Een hoge concentratie van het complex is nodig voor een effectievere penetratie in de follikels, aangezien de huid onder de wenkbrauwen bijna 2 keer dichter is dan onder de wimpers.

Let op: Careprost Sourcils heeft een geltextuur, dus het kan gebruikt worden om wenkbrauwen te stylen.

Dit unieke serum activeert het huidherstel en stimuleert de biosynthese van collageen. Naast capixyl bevat Careprost Eyebrow fruitextracten en zuren. Deze stoffen verhogen de elasticiteit van de huid, maken het reliëf glad, verbeteren de glans en voorkomen uitdroging. Om de huid onder de wenkbrauwen te verzorgen, bevat Careprost Eyebrow ginsengextract met antioxiderende eigenschappen.


Frequentie en duur van gebruik


Careprost wordt 2 tot 3 keer per week aangebracht op de probleemzones, 's ochtends of 's avonds. Als je sneller resultaat wilt, gebruik dan de serums twee keer per dag. De totale duur van de behandeling is drie maanden, en het effect zal nog minstens drie maanden zichtbaar zijn voor de wimpers en zes maanden voor de wenkbrauwen.

Wie mag Careprost niet gebruiken


Careprost serums mogen niet worden gebruikt bij verwondingen of infectieziekten van de ogen en oogleden. Individuele overgevoeligheid voor de hoofd- of hulpbestanddelen is een absolute contra-indicatie.

Bijwerkingen van Careprost


Aangezien de serums uitsluitend natuurlijke ingrediënten bevatten, zijn bijwerkingen uiterst zeldzaam. Ongeveer 4% van de onderzochte vrouwen klaagde over jeuk en roodheid van de ogen. Deze symptomen verdwijnen snel na het stoppen met het product.

 • Luuk Smit

  Met behulp van Careprost kun je echt wimpers laten groeien. Het is een goedkoop en kwalitatief hoogwaardig medicijn, maar je hebt geduld nodig. Het duurt vier tot vijf maanden om je wimpers maximaal te laten groeien. Tenminste, dat is mijn ervaring. Succes!

 • Elin

  Ik heb dit medicijn gekocht om de groei van mijn wimpers te versnellen. Na gebruik begreep ik wat het effect van droge ogen betekent. Maar wimpers beginnen echt significant te groeien. Nu, na 4 maanden, heb ik eindelijk gekregen wat ik wilde. 100% tevreden.

 • Leeuwen

  Mijn indrukken zijn gemengd. Enerzijds brengen ze mijn intraoculaire druk terug naar normale niveaus. Maar ik kan de jeuk en rode ogen gewoon niet verdragen. Helaas zijn dit veelvoorkomende bijwerkingen die in mijn geval niet kunnen worden vermeden.

 • Mila Bakker

  Ik wil je waarschuwen tegen het gebruik van druppels in de ochtend. Een keer deed ik dit en overleefde nauwelijks de werkdag vanwege duizeligheid. Het is beter om de druppels voor het slapengaan te gebruiken, zoals aanbevolen door de arts.

 • Isa Peters

  Ik gebruikte dit voor mijn wimpers. In het begin veroorzaakte het een lichte jeuk, maar aan het einde van de eerste week was deze bijwerking verdwenen. Ik bereikte het gewenste resultaat na 3 maanden. Als mijn wimpers nog een keer extra herstel nodig hebben, koop ik zeker weer Careprost.

 • Emma Jacobs

  Ik had moeite om te leren hoe ik het goed moest gebruiken. Verschillende keren moest ik de arts vragen om uit te leggen hoe ik op de traankanalen moest drukken en het correct moest laten vallen. Het belangrijkste effect is uitstekend. Maar soms maakt de roodheid van mijn oogbollen me een beetje bezorgd.

 • Linden

  Diagnose - intraoculaire hypertensie. Helemaal tevreden met het medicijn en beveel het ten zeerste aan.

 • Luca Hendriks

  Het medicijn bevordert echt de groei van wimpers en maakt ze dikker. Bovendien heeft het een zeer handige verpakking. Ik raad het aan aan degenen die zorgen voor de gezondheid en het uiterlijk van wimpers.

 • Olivia Smit

  Ik gebruik deze glaucoomdruppels al een tijdje en kan bevestigen dat het medicijn werkt. Ik vind het ook fijn dat de druppels de groei van mijn wimpers verbeteren. Ik krijg constant complimenten.

 • Graaf

  Het medicijn werkt voor mij. Maar alleen samen met het competente advies van de arts. Het is ook essentieel om deze druppels op de juiste manier te gebruiken en lichtjes op de hoeken van de traankanalen te drukken na gebruik. Wees voorzichtig en volg de instructies.

 • Lucas

  Ik ben allergisch voor deze druppels. Ik heb moeite om een ander medicijn te kiezen, hoewel.

 • Eva Bakker

  Ik gebruikte lange tijd wimperextensions en was gewend aan die dikke en lange look. Dat was het belangrijkste kenmerk van mijn uiterlijk. Maar op een dag besefte ik dat ik niet langer de tijd en het extra geld had voor deze procedures. Ik besloot mijn natuurlijke wimpers te herstellen. Careprost-oplossing heeft me hierbij geholpen. Ik bracht de druppels aan met een speciale borstel langs de wimperlijn. Eén druppel is genoeg voor twee ogen. Na twee maanden zag ik het resultaat - mijn wimpers waren minstens twee keer dikker en donkerder. Ik ga ermee door. Geen extensions meer!

 • Sophie

  Dit medicijn verdient de hoogste lof. Ik gebruik het al 5 jaar, en mijn ogen zijn in orde.

 • Daan Visser

  Zes maanden geleden kreeg ik de diagnose hoge oogdruk, en ik gebruik Careprost om glaucoom te voorkomen. In mijn ervaring is dit een effectief medicijn omdat ik nog geen glaucoom heb. Dus, de druppels doen hun werk.

 • Dijk

  Ik gebruik deze druppels al drie jaar. Het geneest geen wonderen, maar het slaagt erin mijn oogdruk binnen normale waarden te houden. Glaucoom kan worden gecontroleerd.

 • Zoë Jansen

  Twee maanden geleden kreeg ik te maken met verhoogde oogdruk. Het is behoorlijk gevaarlijk spul, maar aangezien je hier bent, denk ik dat je het weet. Ik moet deze druppels de rest van mijn leven gebruiken. Als je eraan denkt om ze elke dag in je ogen te doen, is alles prima. Soms stoort de droogte, maar het is niet zo kritisch.

 • Milan de Vries

  Ik heb intraoculaire hypertensie. Dus, ik kan niet zonder zulke medicijnen. Ik heb veel verschillende analogen geprobeerd, maar Careprost past het beste bij mij. Ik had geen bijwerkingen.

Título
kenmerken:
Website cijfer
Prijs / Prestatie
Verzenden Tevredenheid
Aanbeveling
Uw mening:

Door gebruik te maken van de pillen-nederland.com website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.